Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Gazz vardı dün yediklermle alakalı çok fazla mğdem kazınıyo bulantm sabhları oluyo arada her sabh değil uykuya ztn çok düşkünüm ztn onu henüz anlayamadm baş ağrım arada gelip gidiyo canım :)
Canım bu testin çok net kan testini yaptr insallh iyi sonuçlar alırsın kimyasala benzemiyor sanki

v
bende 6 aya kadar kustum tansiyonum duserdi yuruyemiyordum
Benim tansiyon hep 8 5ti ebe dedii ay cok dusmus falan dedim benim hep ole baya ben hamilelikte olu gibi oluyorum umidim ikinci hamilelikgimm iyi gecer insallah ama insan ozluyoco tekmeler falan warya bebeginin anne bak seninleyim demesi guzel bi his

İnşallahhh bitanemmm kimyasal ve testler hakknda bilgin varmı canmmm
Bn kendim gecrdim bnm adetim 2 gün geçmişti test yaptim bundan önceki yaptığın test wardi ya onun gibiydi silik çizgiydi ama belliydi 1 gün gecti o gün biraz daha silik çıktı ertesi gün kanamam oldu kimyasal dediler 2 gün daha testi tekrarladim 1.cinsinde çok cook siliki sonrakinde yok olmuştu

Hadiii benim gönlümü rahatlat göxünü seveym bnm 12 si adet günüm yani bugn adet geckmeden bu şeklde net çıkması kmyasalı göstermez demi

Hadiii benim gönlümü rahatlat göxünü seveym bnm 12 si adet günüm yani bugn adet geckmeden bu şeklde net çıkması kmyasalı göstermez demi
Bna göstermez gibi geliyor balım bariz bi şekilde pozitif çünkü ama gel gelelim herşey olabiliyor bu hayatta yarın kan wer bnce herşey netlesecektr

Bna göstermez gibi geliyor balım bariz bi şekilde pozitif çünkü ama gel gelelim herşey olabiliyor bu hayatta yarın kan wer bnce herşey netlesecektr
Valla sancm fln olmaz inşallah ters giden bişy olmaz inşallah 10 gün sonra gitmeyi düşünüyorm canmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…