Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Psikolojik olabilirmi canm kafayı takiyomisun eğer öle değilse test yap geçen aydan sa çıkar zaten
25 26 28 kasimda hamile kalmissam 1 aralikt adet gormemem gerekti dimi kizlar??
Kuzu yani 25 28 arasi hamile kalan biri 1nde adet olabilir mi diyosun kuzu
Cano. 2 günde belli olmazki. Yani adet oldun ama bence direk hamile değilsin denilemeyebilir. En az 12 gün geçmesi gerekiyor ya hani o sebeple dedim. Geç döllenme olabilir yani.
Kuzu yani 25 28 arasi hamile kalan biri 1nde adet olabilir mi diyosun kuzu
Yumurtlama duzensizligim oldugu icin tam kestiremiyorum beler oldugunu. Benden de ovulasyon donemi sonrasi oldugunu tahmin ettigim donemde 2-3 gun sulu, beyaza yakin. İslaklik hissi veren bir akinti oldu, simdi daha da kivami koyulasiyor gibi hissediyorum.Bugün benden yoğun bi şekilde sulu kremsi bi akinti geldi 2.3 sefer
Kuzum mantikli aslindaaa kuzum peki kuzum ben 25nde hamile kaldysam simdi 17 gun gecmis oluyor idrarda cikarmi kuzu
Evet bence olabilir balım. hemen 2 günde hamile kalmış olup adetten kesilmek olmayabilir yani. Senin bu önümüzdeki adetin önemli.
Canım Bn kendi akintimi adete yoruyorumYumurtlama duzensizligim oldugu icin tam kestiremiyorum beler oldugunu. Benden de ovulasyon donemi sonrasi oldugunu tahmin ettigim donemde 2-3 gun sulu, beyaza yakin. İslaklik hissi veren bir akinti oldu, simdi daha da kivami koyulasiyor gibi hissediyorum.
Kuzum mantikli aslindaaa kuzum peki kuzum ben 25nde hamile kaldysam simdi 17 gun gecmis oluyor idrarda cikarmi kuzu
adet olmasaydın keske. Ama bilemem bir sürü kisi üstüne görme diye birseyden bahsediyor. Emin olmak icin sen kan testi yaptır canım bence. Bende cünkü hic lekelenme bile olmadı 24 temmuzdan beri. (sat)Rogue kuzummmmm
Hic idrar testi yaptinmiRogue kuzummmmm
AMIN can kardesimmmm Yaaa guzel yürekli insannnn cok iyisin en yakin zamandada INŞALLAH nasip olsun bitanem sanadaaaa
Eğer dediğin gibi 25inde kaldığını düşünüyorsan (inşallah Allahım inşallah) 16 17 gün geçmiş oluyor, çıkar bebeğim.
Yok kuzum yarin yapymmi kuzuHic idrar testi yaptinmi
Bnmde 7gun gecti sabah test yaptim negatif ti sence gec dollenme mi olmustur adetvolmadim haladaadet olmasaydın keske. Ama bilemem bir sürü kisi üstüne görme diye birseyden bahsediyor. Emin olmak icin sen kan testi yaptır canım bence. Bende cünkü hic lekelenme bile olmadı 24 temmuzdan beri. (sat)
Yap bisey warsa cikar yoksa cikmaz zaten cunku baya gecmis olur sen yinede bi sansini deneYok kuzum yarin yapymmi kuzu
Ah kuzum kafam karisti sanirim bu adetimde belli olcakadet olmasaydın keske. Ama bilemem bir sürü kisi üstüne görme diye birseyden bahsediyor. Emin olmak icin sen kan testi yaptır canım bence. Bende cünkü hic lekelenme bile olmadı 24 temmuzdan beri. (sat)