Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kizlar bilginiz var mi ???

Kuzular ben 25 kasimdan şüpheleniyorum keske olsa... 25 26 28 birliktelik olmusti kizlar ben 1 nde adet oldum 4 günlük gerçek adet ama sabki suan kendimi hamile hissediyorum belkide pksolojik ama belirtuler var kalbim heyecanli gec dolllenme olunca adet gorsende hamilelleik olabilir mi kizlar bi arkadasa oyle olmus

Cano. 2 günde belli olmazki. Yani adet oldun ama bence direk hamile değilsin denilemeyebilir. En az 12 gün geçmesi gerekiyor ya hani o sebeple dedim. Geç döllenme olabilir yani.
Kuzu yani 25 28 arasi hamile kalan biri 1nde adet olabilir mi diyosun kuzu

Bugün benden yoğun bi şekilde sulu kremsi bi akinti geldi 2.3 sefer
Yumurtlama duzensizligim oldugu icin tam kestiremiyorum beler oldugunu. Benden de ovulasyon donemi sonrasi oldugunu tahmin ettigim donemde 2-3 gun sulu, beyaza yakin. İslaklik hissi veren bir akinti oldu, simdi daha da kivami koyulasiyor gibi hissediyorum.

Evet bence olabilir balım. hemen 2 günde hamile kalmış olup adetten kesilmek olmayabilir yani. Senin bu önümüzdeki adetin önemli.
Kuzum mantikli aslindaaa kuzum peki kuzum ben 25nde hamile kaldysam simdi 17 gun gecmis oluyor idrarda cikarmi kuzu

Yumurtlama duzensizligim oldugu icin tam kestiremiyorum beler oldugunu. Benden de ovulasyon donemi sonrasi oldugunu tahmin ettigim donemde 2-3 gun sulu, beyaza yakin. İslaklik hissi veren bir akinti oldu, simdi daha da kivami koyulasiyor gibi hissediyorum.
Canım Bn kendi akintimi adete yoruyorum
İnsallh hamilesindr

adet olmasaydın keske. Ama bilemem bir sürü kisi üstüne görme diye birseyden bahsediyor. Emin olmak icin sen kan testi yaptır canım bence. Bende cünkü hic lekelenme bile olmadı 24 temmuzdan beri. (sat)
Bnmde 7gun gecti sabah test yaptim negatif ti sence gec dollenme mi olmustur adetvolmadim halada

adet olmasaydın keske. Ama bilemem bir sürü kisi üstüne görme diye birseyden bahsediyor. Emin olmak icin sen kan testi yaptır canım bence. Bende cünkü hic lekelenme bile olmadı 24 temmuzdan beri. (sat)
Ah kuzum kafam karisti sanirim bu adetimde belli olcak

X