Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

benim oğluma hamileliğimde hep oldu be kalçam bile ağrıyordu ama şunu iyi anlayan hamile arkadaslar yada olacaklar stres ili bir hamilelik beneği kesnnmlikle etkiliyo

Bugn bebişim 16 günlük oldu 2.nci hamişliğimde 5 gün geckmeyle testm bundan daha silikti böyle koyu olması 16 günde iyiye işaret demi kızlarr bu 2.nci hamişliğimdeki testim

Eklentiler

• IMG-20150814-WA0029.jpeg
    21,4 KB · Görüntüleme: 29
Bugn bebişim 16 günlük oldu 2.nci hamişliğimde 5 gün geckmeyle testm bundan daha silikti böyle koyu olması 16 günde iyiye işaret demi kızlarr bu 2.nci hamişliğimdeki testim
cokkk evham yapıyorsun rahat ol bekle testin pozitif çıkmış zaten bir kere kimyasal geçirdin diye yine neden olsun ki ALLAH insana erkeğide kızıda verirken kaderiyle ve onun sınavıyla vetiyor yanı bizim cinsiyet seçimimz yok yaşatsnda o alanda o bu yuzden sakin ol ben 3 aylık hamileyken testletimde kızamıkcık cıkmıstı dr dedıkı eger bu dönemde cıkardıysan bebegin duset yok cocukluk dönemıyse problem olmaz ankaraya tekrar test ysptı göndefi ve oglum bende kaldı şükür çocukuk dönemımdeymıs meget

Bu benm 3.ncü hamileliğim canm biraz sancı oldğu için korktm o yüzden biraz daha tedirgin oldum önce sevinip kaybetmesi çok zor sancıdan önce hiç aklıma kötü bşy getmiydm

Alnında ne yazdıysa o canım hsmilelik müthiş bir olay mucize stresle yaşama şimdiden tadını çıkar doğunca o srnin canını çıkarıcak zaten

Ayyy bebisin senin le cokta guzel birlikte olucaksinizzz bence ultrasonda kalp atislarini duyucakksin yarin okadar gecmis ya cok iyiye isaret isallah ay adina nekadar cok sewindimm dua eder dualarinida beklerim bu kandilde hamisin duasi tez duyulur iki canli baci

AMİNN inşallah canmm hep dualarmdasınz rabmm herkezn yüzünü güldürsün inşallah bu günn güzelliği hürmetine

Walla cok sewindim adina ya basladimi bulantin falan ama cok gazim oluyodu midem bulaniyodu uyku hali bas agrisi falan oluyodu bende sende durumlar neeir
Gazz vardı dün yediklermle alakalı çok fazla mğdem kazınıyo bulantm sabhları oluyo arada her sabh değil uykuya ztn çok düşkünüm ztn onu henüz anlayamadm baş ağrım arada gelip gidiyo canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…