Canım sen beta hcg kanda tahlil yaptırmadın mı hala? 7 gün diyorsun fazla olmuşYa bilmiyorum bi sorunmu war acaba test yapiyorum bisey cikmiyo o yuzden umidi kestim artik
Oysaki olsa havalara ucucaz
Bence tek,nedenii sitres ama sole adet olacagim gun sabah kahverengi leke geldi dedim aha tama adet oluyorum sanci falan war,ama gitti kesildi o sabah o leke tek halada adet olmadim ustelik sancilarim,hala var kafam cok allak bullak oldu ya
Ola bilirmi. kanda sonradan ciksin?
Canım belki geç döllenme olmuştur?
Kuzu seni merakkk ettimmm kuzumUmya @min23 kızlar resm yüklenmiyo ya
Ola bilirmi. kanda sonradan ciksin?
Bn seni yirimsen ne yaptin durumlar nedirAyy sekerparemmmn cok tatlisinnnn yerim seniiii
Insallah ya insallah
Olabilir canım öyle şeyler duyuyoruz ki hamilelikte herşey olabilir.
Kuzum ewde bebegim var bi bucuk yasinda esimde surekli calisiyo yarin izinli ama bakalim ya ben idrarda yapiyorum surekli onlarda negatif ciktigi icin bekliyorumCanım sen beta hcg kanda tahlil yaptırmadın mı hala? 7 gün diyorsun fazla olmuş
Bi gun tek geldi oydu
Aaaaa. Kahverengi leke beni kıllandırdı bak.
Ayy soleee bide yukleee ya hamissin dimi dii ayy heycan yaptimUmya @min23 kızlar resm yüklenmiyo ya
Bi gun tek geldi oydu
Kızlar şimdi bi sorum var allah korusun korktuğm gibi bişy olsaydı 2 gün arayla testler böyle koyulukta çıkarmıydı adet günüm 12 si yani bgn ve arada sangı giriyo olacakmşm gibi ama uzun sürsli ve can yakıcı değil şükür korkmama yetti tabi adet dönemnde böyle sancı olurmu
Hayırlı olsun hamilesiniz inşallah :)Kızlar şimdi bi sorum var allah korusun korktuğm gibi bişy olsaydı 2 gün arayla testler böyle koyulukta çıkarmıydı adet günüm 12 si yani bgn ve arada sangı giriyo olacakmşm gibi ama uzun sürsli ve can yakıcı değil şükür korkmama yetti tabi adet dönemnde böyle sancı olurmu
olur canım hatta hamileykendecadet dönemlerşnde hafif agrılar olur merak etme be şöyle düşün varsa benek zaten 9 ayyy kan görmeyeceksin ve stres yapmıyacsksın yoksa kendinide soksan olacagı varsa olur sıkma canınıKızlar şimdi bi sorum var allah korusun korktuğm gibi bişy olsaydı 2 gün arayla testler böyle koyulukta çıkarmıydı adet günüm 12 si yani bgn ve arada sangı giriyo olacakmşm gibi ama uzun sürsli ve can yakıcı değil şükür korkmama yetti tabi adet dönemnde böyle sancı olurmu