- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
AMIN kuzum tabiki dualarimdasiniz hepiniz canlarAllah kabul etsin canimm..
Adetli olmasam bende alacaktim,insallah dualarinza nail olurum..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AMIN kuzum tabiki dualarimdasiniz hepiniz canlarAllah kabul etsin canimm..
Adetli olmasam bende alacaktim,insallah dualarinza nail olurum..
Kizlar ben 8 i olmaliydim. hala olmadim. adete 2 gun kala kan neqativdi. ya noluyo boyle
Sen bi test yap tekrar idrar testi bende olmadim 7gun gecti we idrardada negatif cikiyo o yuzden yapmayi biraktim artikKizlar ben 8 i olmaliydim. hala olmadim. adete 2 gun kala kan neqativdi. ya noluyo boyle
Sen,nasisin kiz
Canım belki geç döllenme olmuştur?
Sen,nasisin kiz
Bende cok merak ediyorum seni aman bilgim olsunnnTamam canımm yapınca resm atarımm
Hala adet olmayi bekleyen yarali kus gibiyim ucamiyomm
Canımm. İyiyim çok şükür sen nasılsın?
Kuzu bugun yoklugun baya belliydi ya senin hos geldinAMIN kuzum tabiki dualarimdasiniz hepiniz canlar
Duramadm yapcm testi ve yarn hastaneye gidcm kızlar korkuyorm yinr kmyasal gebelik olur diyeBende cok merak ediyorum seni aman bilgim olsunnn
Hala adet olmayi bekleyen yarali kus gibiyim ucamiyomm
Duramadm yapcm testi ve yarn hastaneye gidcm kızlar korkuyorm yinr kmyasal gebelik olur diye
Yok askom benim emin ol bseferr kesin hamilesin kimyasalda deill senin adinada cok mutluyum senin tesste gorunuyo bi umudun var ben 7gun gecti hala test negatif bilmiyorum hic gecikmezdide adetimDuramadm yapcm testi ve yarn hastaneye gidcm kızlar korkuyorm yinr kmyasal gebelik olur diye
Ya bilmiyorum bi sorunmu war acaba test yapiyorum bisey cikmiyo o yuzden umidi kestim artik
Ooyy kuşum benimm minişimm..
Olma adet falan
Ayy sekerparemmmn cok tatlisinnnn yerim seniiiiKuzu bugun yoklugun baya belliydi ya senin hos geldin
Ya bilmiyorum bi sorunmu war acaba test yapiyorum bisey cikmiyo o yuzden umidi kestim artik
ALLAH korusun bitanem kimyasaldan güzel dusunelmmm guzel olsun bitanemnnnn testi yapiver resm atarsn balmmmDuramadm yapcm testi ve yarn hastaneye gidcm kızlar korkuyorm yinr kmyasal gebelik olur diye
Oysaki olsa havalara ucucaz
Belki kanda çıkar canım.
Stres yapıyoruz da ondan adette iyice sapıtıyor he.
Bende adamla kavga ettim yok sana çocuk mocuk dedim.