hadi kizlar yeni sene yeni umutlarAminnnnnn canimm insallahh yeni ay yeni umutlar demek Rabbim hiç bir zaman çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin kızlar bir birimiz için duaya başlayalım mı bu işin ehli varsa öncülük yapabilir bize
Gel baci gelll hepimiz calismalara haziriz ocagi bekliyoruz
Canım dua grubu gibi bişey yapalım burada günlük cekelim mesela gereken zikirleri birbirimiz için dua edelimhadi kizlar yeni sene yeni umutlar
Gel baci gelll hepimiz calismalara haziriz ocagi bekliyoruz
Dedim beni hemen sildi bu gacilar diye
üstüme alınarak hoşbuldum canımHepinizee merabaaa bizim topikin cici kizlariiii yeni helenlerimiz hosgelmissss bide sekermi seker bi hamisimiz gelmisss artik seni soru yagmuruna tutariz biz
INŞALLAH cift cizgii görürsün canimBenim son 7 gün gecmiyor gunlerrr. Gece cok ates bastı gittim fayanslara bastım:S
Sen hec unutulurmusun kuzzuuuu :)Benim son 7 gün gecmiyor gunlerrr. Gece cok ates bastı gittim fayanslara bastım:S
Cikmaz sakin yapma bekleKızlar adetime 7 gün war idrar testi yapsam cikarmiki
Biz dualari birbirimizede bol bol ediyoruz e sendende bekliyoruzCanım dua grubu gibi bişey yapalım burada günlük cekelim mesela gereken zikirleri birbirimiz için dua edelim
üstüme alınarak hoşbuldum canım
Kiz kucuk,nazar poncikimiz nasisin tatlis hamiş
Ben de Hoşbuldumm güzel bayanlar, iyi ki şaşırıp girdim buraya,
Sorun bütün sorularınızı inşallah cevaplamak isterim
Cikmaz sakin yapma bekle
E az kaldi cinsiyetimizi ogrenmeye hadi bakalim dort gozle beklicezİdrarda çıkmaz cnm kan testinde ancak çıkabilir