- 23 Kasım 2016
- 337
- 300
- 37
Kiz kucuk,nazar poncikimiz nasisin tatlis hamiş
Çok iyiyim teşekkür ederiz teyzesi
Ofiste bilgisayar başında inetrnette bol bol araştırma ve sizle konuşmalardayım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz kucuk,nazar poncikimiz nasisin tatlis hamiş
E az kaldi cinsiyetimizi ogrenmeye hadi bakalim dort gozle beklicez
Zararı olur mu adet bitince başlasak
Cok sewindim adina annelik cok guzel heleki bebek bakimii varya oda cok zor ama cok tatlilarrr :)ewin nesesi mubarekkk bol bol oku
Çok iyiyim teşekkür ederiz teyzesi
Ofiste bilgisayar başında inetrnette bol bol araştırma ve sizle konuşmalardayım :)
Ay nasi iciyosunn ben heralde icersem olurumCanım benn yanlış yazmışım. Kusura bakma. Adetimiz bittikten 2 gün sonra başlıyoruz ve 15 gün devam ediyoruz. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için. Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.
Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.
Bn de bi kere denedim ewi bile kokusu sardı ellerim faln eşim dedi ondan gelecek hayr warsa gelmesin git dök dedi ama o derece çok kötü kokuyoduAy nasi iciyosunn ben heralde icersem olurum
Valla ben yasadim sukurler olsun suan kolarda cok tatlilar yani igne vuruluyo ya asida kocanla sarilip aglicaksin o derece canlari yandimi icin gidiyo yanii :)
Teşekkür ederim cnm zaten ilk gebeliğim herşeyi öğreneceğiz bebişimle beraber :)
Walla ben bayilirim yani hele kotu kokan hicbiseye gelemiyorummBn de bi kere denedim ewi bile kokusu sardı ellerim faln eşim dedi ondan gelecek hayr warsa gelmesin git dök dedi ama o derece çok kötü kokuyodu
Hoşgeldin tatlım :) bende sizleri Sevim beğendin mi
AynenWalla ben bayilirim yani hele kotu kokan hicbiseye gelemiyorumm
Ayyu hadi insaAllah cnm yeni yilla bebislerimizle girerizzz.. bende incir,kaya yarpuzu,portakal kabugu kurune basladmm cnm insaAllah faydasini goruruzzzCanım benim de bat 1 ocak inşallah tutar bu ay benim ilk denemem soğan kürü uyguluyorum
İnşallah inşallahAyyu hadi insaAllah cnm yeni yilla bebislerimizle girerizzz.. bende incir,kaya yarpuzu,portakal kabugu kurune basladmm cnm insaAllah faydasini goruruzzz
Hoşgeldin tatlım ekledim senideCanım benide yaz bu ay çalışmalara devam bat 1 ocak
Teşekkürler canım hoşgeldinKonu başlığı harikaaa.. :)
Amin kuzum amin insallah Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsinAminnnnnn canimm insallahh yeni ay yeni umutlar demek Rabbim hiç bir zaman çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin kızlar bir birimiz için duaya başlayalım mı bu işin ehli varsa öncülük yapabilir bize
Tabikide gelebilirsin canım hoşgeldin sefa getirdin ekliyorum senideSevdazede canim bat 31 aralik bende gelebilirmiim canim
Teşekkürler canım hoşgeldin
Cok sagol canim topigimiz hayirli uğurlu olsunTabikide gelebilirsin canım hoşgeldin sefa getirdin ekliyorum senide
Askolsun kuzum takipte zorluk çekiyorum islerimde var bulduğumu çekiyorum buraya senin bat kaç ti ?Dedim beni hemen sildi bu gacilar diye