Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Zararı olur mu adet bitince başlasak

Canım benn yanlış yazmışım. Kusura bakma. Adetimiz bittikten 2 gün sonra başlıyoruz ve 15 gün devam ediyoruz. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için. Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.

Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.

Canım benn yanlış yazmışım. Kusura bakma. Adetimiz bittikten 2 gün sonra başlıyoruz ve 15 gün devam ediyoruz. 1,5-2 bardak klorsuz suyu kaynatın. Soğanın kabuklarını soyup, 4-5 parçaya bölüp, kaynayan suyun içine atın.dakika ağzı kapalı olarak kaynatın. Ilıyınca için. Kürü 15 gün boyunca, sabah ve akşam taze olarak hazırlayıp, için.

Bu Kürü uyguladıktan sonra, ikinci kez, adet görmeden 10 önce, tekrar 5 veya 7 gün daha uygulayın.
Ay nasi iciyosunn ben heralde icersem olurum :KK70:

:nazar:
Teşekkür ederim cnm zaten ilk gebeliğim herşeyi öğreneceğiz bebişimle beraber :)
Valla ben yasadim sukurler olsun suan kolarda cok tatlilar yani igne vuruluyo ya asida kocanla sarilip aglicaksin o derece canlari yandimi icin gidiyo yanii :)

Aminnnnnn canimm insallahh yeni ay yeni umutlar demek Rabbim hiç bir zaman çaresiz bırakmasın dermansız dert vermesin kızlar bir birimiz için duaya başlayalım mı bu işin ehli varsa öncülük yapabilir bize :dua:
Amin kuzum amin insallah:dua: Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin:KK200:

X