Teşekkürler kuzumBeğenmek ne kelime kuzucum baaayıılldıımmm süper olmuş
İyiyim canım sağol sen nasılsın bugün hem ev işi hem misafir baya yoğun geçiyor fazla ilgilenemiyorum burayla kusura bakmayin
Teşekkür ederimmm. Hoşbuldumm.
Nasılsın canım?
İnşallah canım teşekkürlerCok sagol canim topigimiz hayirli uğurlu olsun
İyiyim canım sağol sen nasılsın bugün hem ev işi hem misafir baya yoğun geçiyor fazla ilgilenemiyorum burayla kusura bakmayin
Senide ekledim kuzum inşallah hamis oluruz hep birlikte
Bende iyiyim çok şükür.
Misafirin mi var kolay gelsin.
Beni de ekler misin bat. 21 aralık. Geçtiğimiz ay ilk ayımızdı öyle esti geçti olmadı.Bu ay inofolic kullandım bakalım şu önümüzdeki 3 ayı iyi değerlendirmek lazımm sen ne zamandır bebik düşünüyorsun ?
Senide ekledim kuzum inşallah hamis oluruz hep birlikteben 9 aydır deniyorum
Teşekkür ederim canımHoşgeldin tatlım ekledim senide
kacip gidermis bu ara zaten iyi degilizHepinizee merabaaa bizim topikin cici kizlariiii yeni helenlerimiz hosgelmissss bide sekermi seker bi hamisimiz gelmisss artik seni soru yagmuruna tutariz biz
Kızlar adetime 7 gün war idrar testi yapsam cikarmiki
Aliyodum az önce wazgectim çıkmaz die şuan hamilemisnbence yapma ben 6 gun kala yaptim cikmadi daha cesaret edemem heral
5 gun var adetime yok umut etmek istemiyorum ama yok heraldeAliyodum az önce wazgectim çıkmaz die şuan hamilemisn
herseyi hsmilelige yormayalim sonra uzuluyoruz sabir edelim ben adetim geedikten sinra daha aslaaaaa test yapmamKızlar belim de agriyor bu adet mi hamilelik mi belirtisi acep beklemek çok zor
İnşallah wardir ikimiznde duramıyorum test yapmadn çok merak ediyorum5 gun var adetime yok umut etmek istemiyorum ama yok heralde
Sabir gerek o ise o da bnde fazla yok malesefH
herseyi hsmilelige yormayalim sonra uzuluyoruz sabir edelim ben adetim geedikten sinra daha aslaaaaa test yapmam
Ben de Hoşbuldumm güzel bayanlar, iyi ki şaşırıp girdim buraya,
Sorun bütün sorularınızı inşallah cevaplamak isterim
Bende senin gibiyim 5 gün var adetime cesaretim yok test yapmaya Allahım yinede ne verirse hayırlısını versin inşallah...5 gun var adetime yok umut etmek istemiyorum ama yok heralde
bendede sabir yok ama uzulmek te var negatifi girunce salladim artik olursa olur olmazsa yapacsk biseyim yokBende senin gibiyim 5 gün var adetime cesaretim yok test yapmaya Allahım yinede ne verirse hayırlısını versin inşallah...haydin halaya adete doğru halay çekelim