Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

İyiyim canım sağol sen nasılsın bugün hem ev işi hem misafir baya yoğun geçiyor fazla ilgilenemiyorum burayla kusura bakmayin

Bende iyiyim çok şükür.
Misafirin mi var kolay gelsin.
Beni de ekler misin bat. 21 aralık. Geçtiğimiz ay ilk ayımızdı öyle esti geçti olmadı. Bu ay inofolic kullandım bakalım şu önümüzdeki 3 ayı iyi değerlendirmek lazımm sen ne zamandır bebik düşünüyorsun ?

Bugün fazla girip sizlerle sohbete dahil olamıyorum canlarım vakit buldukça girmeye çalışıyorum kusura bakmayın şimdi yine çıkmalıyım seviliyorsunuz

Senide ekledim kuzum inşallah hamis oluruz hep birlikte ben 9 aydır deniyorum

Ben de Hoşbuldumm güzel bayanlar, iyi ki şaşırıp girdim buraya,
Sorun bütün sorularınızı inşallah cevaplamak isterim
5 gun var adetime yok umut etmek istemiyorum ama yok heralde
Bende senin gibiyim 5 gün var adetime cesaretim yok test yapmaya Allahım yinede ne verirse hayırlısını versin inşallah...haydin halaya adete doğru halay çekelim

Hamis arkadaşlar yokmu aramızda belirtilerini yazsalar adet gününde sancıları oluyormuydu mesela akinti durumları nasıldı bize yardımcı olsalar hani

Bende senin gibiyim 5 gün var adetime cesaretim yok test yapmaya Allahım yinede ne verirse hayırlısını versin inşallah...haydin halaya adete doğru halay çekelim
bendede sabir yok ama uzulmek te var negatifi girunce salladim artik olursa olur olmazsa yapacsk biseyim yok

Tatlişleeerr ben geldim tatlişler belirti yazıp duruyorsun bişey sorcam benimde adetim pazartesi günü bitti amaa karnım sanki hasta olcakmışım gibi ağrıyo tontişler yumurtalığımda çok ağrıyo tatlişler sebebi nedir tontişler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…