Kuuzm bana eczane bunu verdi folik 1 nasil guzel miiiBende folic 1 kullaniyorum doktorum vermisti ama sonra inifolic toz olani inceledim simdi ondan almayi dusunuyorum hem hamile kalmayi kolaylastiriyormus:)
Ben acikcasi fark edemiyorum etkilerini ilaclarin:)doktor verdigine gore guzeldir ama:) su inofolic sase yi kullanasim var bi de.L
Kuuzm bana eczane bunu verdi folik 1 nasil guzel miii
Nezamandir calisiyorsun bebek icin:)Aynen canim
Tedavi gordunmu hic?Canim 2 yil olacak 1 dusugum var sonrada olmadi bekliyoruz bi umut iste :)
En guzelini yapmissin tatlim. Dusundukce bebegi erteliyo vucudumuz fark edemiyoruz. Allah vakti gelince nasip eder zaten. Yas kac?Evet gördüm ama tutmadı malesef bizde akışına biraktik
Ohoooo daha cok yol var onunde:) 29 bitiyor 20 gun sonra benim:) ben aslinda onumuzdeki 3 yil daha dusunmuyordum, yumurtlama sorunum olmasina ve korunmama ragmen hamile kalmistim ancak malesef kaybettim, o duyguyu tadinca da aslinda cok istedigimi fark ettim. Doktor bir sure korunmamizi onerdi, su an korunuyoruz o yuzden. Hic bebek calismasi yapip ta oluyomu olmuyomu diye gormedim ama yumurtlama sorunun oldugu icin acayip tedirginim azili bir kisirmisim gibi buldugum her bitkisel tedaviyi uygulamaya koyucam sure bitince:) bir ay sogan kuru bir ay incir kuru bir ay hayit cayi vs vs:) stresli gunlerim basliyor:)Aynen kuzum 23 yaşındayım sen yaş kac ne zamandır istiyosunuz
İnşallah olurr canmm kalbini bütün tut duanı düşürme ağzındanEvet daha çok var ama gönül bu istiyor iste keşke hiç düşünmesem insallah istedigin zamanolur bebisin canim
Tam bi bağımlılık yapıyo bu form ve arkdaşlar sohbet flnBenim de 2 saat sonra uyanmam gerekiyor gunubirlik sehir degistiricem hala uyumadim pazartesi de is var manyak gibi bu sitede takiliyorum:)