- 22 Şubat 2016
- 1.727
- 1.810
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gece kusu olmussunuz kiskandimmm ama :)Neyse canlar uykum geldi ben yatar size iyi geceler bol muhabbetler öpüyorum kocaman
6 da uyanip ise gidiyorum gozlerim 11 12 de kapaniyor dayanamiyorumSenide bekleriz canimmm
Telekomda şefim kuzum ttnet cagri merkezi dalinda :)Kiyamam sana tatlim kolay gelsin mesleğin nedir
Oooooo gece kendine buralarda dolass :)Gunaydinlarrrr mi desemm tubaydinlarmiii bacilarrr nerdesiniz yahu halami isinizi bitiremedinizzz gelin de hayde kaynatalim
Yok kiz adet olmadim dahada piskolojim bozuldu ya kafa dagitiyorumOooooo gece kendine buralarda dolass :)
Uyu uykunu al sonra gel konus :))
Oh oh iyi iyo aramizda hep ev hanimlari yokmusTelekomda şefim kuzum ttnet cagri merkezi dalinda :)
Kuzum ev haminligi daha iyi sanki :)Oh oh iyi iyo aramizda hep ev hanimlari yokmus
Aminnnn kuzum tesekkurler alindim uzerimeeKizlar Kandiliniz Mubarek Olsun Rabim bugunun Hurmetine dualarimizi kabul etsin...
Walla zor isKuzum ev haminligi daha iyi sanki :)
:))) Evet, oglumuzun adı Yiğit Türkmen allah izin verirse.Bende kizim olursa adini MAsal koycammm canimmm ya ya sana canim kaynadiii kalbimiz birmis INŞALLAH prens dogsun kizinda adinida masal koyarsin canimmmm oglusa isim dusundun mu canim ?
Kuzum benimde saclarim dökülüyordu folik sayesinde artik saglikli