- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
Sende cok tatlisin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende cok tatlisin kuzum
ben neden olmasın taraftarıyım hep, cunku neler oldugunu ettiğini bilmiyoruz icerde, ama sana nacizane tavsiyem mutlaka folik asit ic. Onun bir zararı yok. zaten fazlası atılıyor her gün. Bebek icin, tutunması ve gelisimi icin cok önemli. Ben 5 haftalık hamileyken tatile cıktık, Su parklarından bile kaydım, dr'um hic düsük tehliken yok demisti. Folik asit cok acaip birsey, bebek istiyorsan hemen ic, yarın basla mesela. Yumurta kalitesinide cok yükseltiyormus, ben bunu sonradan öğrendim, iyi ki icmisim dedim.Camimmm ya bende ayin 5nde adet oluyorym normalde... bizde 25nde yapmistik ogunden beri kendimde hamilelik belrtleri hisediyorum ozmn dusuk ihtimal diye dsunmustum ben olmaz demiştim olabilir yani senin anlatgna gore oylemi ??? 25nde 26sinda 28nde olmustu ben ayin 5de adet ilcakken 1 aralikta adet oldum adeten sonra gun asiri devam ediyoruz ama ben 25nden supehlinoyorum gec dollenme olsa tarhler tutuyomu sence kuzu?
Kuzummm ya INŞALLAH 25nde tutmustur bebegim beniiimledir kuzum ben 2 bucuk aydir folik asit kullanıyorum onceden basladim ii yapmissim ozman ya cok mutlu oldum cok sagolben neden olmasın taraftarıyım hep, cunku neler oldugunu ettiğini bilmiyoruz icerde, ama sana nacizane tavsiyem mutlaka folik asit ic. Onun bir zararı yok. zaten fazlası atılıyor her gün. Bebek icin, tutunması ve gelisimi icin cok önemli. Ben 5 haftalık hamileyken tatile cıktık, Su parklarından bile kaydım, dr'um hic düsük tehliken yok demisti. Folik asit cok acaip birsey, bebek istiyorsan hemen ic, yarın basla mesela. Yumurta kalitesinide cok yükseltiyormus, ben bunu sonradan öğrendim, iyi ki icmisim dedim.
O heyecan baska hic bi heycana benzemiyor yaHeycanlandim şimdi
bak bende cok sevindim simdi, süper bravo. Bilincli annelere ayrıca hayranım Insalla canım, rabbim gönlüne göre versin. Ama bu ay olmazsada öbür ay diye düsün, kendine sıkıntı yapma. Bebeğin en kısa sürede gelir insallah.Kuzummm ya INŞALLAH 25nde tutmustur bebegim beniiimledir kuzum ben 2 bucuk aydir folik asit kullanıyorum onceden basladim ii yapmissim ozman ya cok mutlu oldum cok sagol
Ay cok sagol balim sende cok bilinclisin bilgilendrdin beni kuzum ya ben folik.asiti kullandgmdan beri cok dinamigim kendimi daha iyi hsediyorum oh simdi.ozmn vitaminli durumdayim desenee yasasin folik asit ay INŞALLAH bu ay tutar ya tutmustur kuzummm ya cok heyecanlıyım tutmasada nasip öbür ayabak bende cok sevindim simdi, süper bravo. Bilincli annelere ayrıca hayranım Insalla canım, rabbim gönlüne göre versin. Ama bu ay olmazsada öbür ay diye düsün, kendine sıkıntı yapma. Bebeğin en kısa sürede gelir insallah.
Kuzum dua edip hayirslini dilicez hevesimiz kursagmzda kalmaz INŞALLAH yer gök duaylaAynen canim ama yine büyük ihtimal kursağımda kalicak o heyecan
Folic1 kuzumKizlar bu arada folic icin hangisini kullaniyorsunuz? Bu konu cok karisik:)
Hepimizin canım benim, ne demek. Rabbim gönlüne göre versin seninde en kısa zamanda.Rogue ALLAH razi olsun canim icime su serptin cok guzel bi sohbettti benim icin dualar ettin eksik olma ALLAHIM bebegini kucagina sagliklca almayi nasip etsin INŞALLAH
Yüregine saglik balim
Bende kizim olursa adini MAsal koycammm canimmm ya ya sana canim kaynadiii kalbimiz birmis INŞALLAH prens dogsun kizinda adinida masal koyarsin canimmmm oglusa isim dusundun mu canim ?Benim Folic Iod idi. Hem Folik asit hem Iod takviyesiydi. Cok memnun kaldım, tırnaklarım eskiden hemen kırılırdı, ciddi ciddi kalınlasma oldu daha hamile kalmadan.
Stress yapmıyorsun, aynen bu ay olmadıysa da, bir dahaki aya insallah. _Masalim_
Bu arada kızım olsaydı adını Masal koyacaktım :)
Hepimizin canım benim, ne demek. Rabbim gönlüne göre versin seninde en kısa zamanda.
Cok tesekkür ederim sanada güzel duaların icin.
Bende folic 1 kullaniyorum doktorum vermisti ama sonra inifolic toz olani inceledim simdi ondan almayi dusunuyorum hem hamile kalmayi kolaylastiriyormus:)Folic1 kuzum