Tek dusuncem bebislerimiz olsun kuzum zorluk gozume gelmezWalla zor is
Hayırlı kandiller canım Dualarımızda inşallah birbirimizede dua etmeyi unutmayalım şimdiden rabbim ettiğimiz edeceğimiz duaları kabul buyursun inşallah...Kizlar Kandiliniz Mubarek Olsun Rabim bugunun Hurmetine dualarimizi kabul etsin...
Iyiki alindin cnmm insaAllah senin ve herkesin dualari kabul olur..Aminnnn kuzum tesekkurler alindim uzerimee
Oh oh benim gibi hemen cecik koymus adini:))) Evet, oglumuzun adı Yiğit Türkmen allah izin verirse.
Amin cnm benim insaAllah muminin mumin kardesine etigi dua kabul olurmus insaAllah o yuzden simdi ben ediyorum Yarabi burdaki tum kardeslerimin gonlundekilerini hakiyla hayirlisiyla nasip eyleee. aminnn ecmain yazarak ettiim ki her okuyan icinden bi amin desinnHayırlı kandiller canım Dualarımızda inşallah birbirimizede dua etmeyi unutmayalım şimdiden rabbim ettiğimşz edeceğimiz duaları kabul buyursun inşallah...
Sen,nasisinee kuzu newar ne yokkIyiki alindin cnmm insaAllah senin ve herkesin dualari kabul olur..
Bu ktopikteki herkezinn hamileligini hostersin dogumunu bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah allah aminnnAmin cnm benim insaAllah muminin mumin kardesine etigi dua kabul olurmus insaAllah o yuzden simdi ben ediyorum Yarabi burdaki tum kardeslerimin gonlundekilerini hakiyla hayirlisiyla nasip eyleee. aminnn ecmain yazarak ettiim ki her okuyan icinden bi amin desinn
Cok sukur hamd olsun cnm ne yapalim dunya gaylesiyle oylaniyoruz istee bugun aci bi gun sehidimizzz varr mutsuzmm valla sizde ne var ne yokSen,nasisinee kuzu newar ne yokk
Amin ecmainn......Bu ktopikteki herkezinn hamileligini hostersin dogumunu bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah allah aminnn
Oh oh benim gibi hemen cecik koymus adini
Aynen bugun kandil diyorum sewiniyorum onca sehidi gorunce okadar uzuldumki piskolojim alt ust allah ailelerine sabir versin gercekten kim bilir ne haldelerCok sukur hamd olsun cnm ne yapalim dunya gaylesiyle oylaniyoruz istee bugun aci bi gun sehidimizzz varr mutsuzmm valla sizde ne var ne yok
Aminn hayatimmmm aminnKizlar Kandiliniz Mubarek Olsun Rabim bugunun Hurmetine dualarimizi kabul etsin...
O dogdugunda gor sen simdiden hep adini soleyerek sew e ne durumdasin bakim bulantilar falan bittimiBizim daha hamile kalmadan hazırdı isimlerimiz, pek tez canlıyız
Aminn kuzum amin Onlarada dua edelim unuttmayalimm Rabim yardimcilari olsunn..Aynen bugun kandil diyorum sewiniyorum onca sehidi gorunce okadar uzuldumki piskolojim alt ust allah ailelerine sabir versin gercekten kim bilir ne haldeler
Ben sanslı kesimdenim sanırım, en ufak bir bulantım olmadı, asermedim, agrım sızım, düsük tehlikem olmadı. Biraz karnım basladı buyumeye artık, onun disinda hamileyim diyebileceğim bir durum olmadı hic.O dogdugunda gor sen simdiden hep adini soleyerek sew e ne durumdasin bakim bulantilar falan bittimi
Evet ustelik korunuyordum desem:) doktoruma durumu anlattigimda nasil gozlerinin patladigini gorseydiniz:)
Fakat isin garip tarafi, gelinimiz var ayni benim gibi ilac almazsa 1 yil adet olmaz. En son birlikte mayis ayinda adet olmustuk, o uzun zamandir bebek istiyordu ben korunuyordum niyetim yoktu, agustos ayinda ikimizde bir hafta arayla hamile oldugumuzu ogrendik:) ben kaybettim ama o 6. Ayini bitirdi.
Simdi bebek istiyorum, doktora klomen filan baslayalim dedim, doktorum gerek duymadi sen hamile kalabiliyorsun bence bir sure dene dedi olmazsa bakariz dedi, su an korunma suremin dolmasini bekliyorum tekrar hamile kalabilecekmiyim bakalim gelismelerden haber veririm size de
Su inofolic ten de umutluyum ya deneyen yokmu icinizde:)
yok canım kanama degil ama belim karnım birbirine karısıyor işte şimdi oldum diyorum bişey yok nırmalde yarın adet gunum heralde yarına hazırlıyor kendiniSadece leke gibiyse imlatasyonda ola bilir senin ki yogun kanamami
Bende yarına bekliyordum bana bu sabah itibariyle rengini belli ettiyok canım kanama degil ama belim karnım birbirine karısıyor işte şimdi oldum diyorum bişey yok nırmalde yarın adet gunum heralde yarına hazırlıyor kendini