Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Hayırlı kandiller canım Dualarımızda inşallah birbirimizede dua etmeyi unutmayalım şimdiden rabbim ettiğimşz edeceğimiz duaları kabul buyursun inşallah...
Amin cnm benim insaAllah muminin mumin kardesine etigi dua kabul olurmus insaAllah o yuzden simdi ben ediyorum Yarabi burdaki tum kardeslerimin gonlundekilerini hakiyla hayirlisiyla nasip eyleee. aminnn ecmain yazarak ettiim ki her okuyan icinden bi amin desinn

Bu ktopikteki herkezinn hamileligini hostersin dogumunu bebislerini kucagina almayi nasip etsin insallah allah aminnn

O dogdugunda gor sen simdiden hep adini soleyerek sew e ne durumdasin bakim bulantilar falan bittimi
Ben sanslı kesimdenim sanırım, en ufak bir bulantım olmadı, asermedim, agrım sızım, düsük tehlikem olmadı. Biraz karnım basladı buyumeye artık, onun disinda hamileyim diyebileceğim bir durum olmadı hic.

Guzel haberlerle gell..

Su inofolic ten de umutluyum ya deneyen yokmu icinizde:)

Ben bu ay basladim canim cook metinj duydum sasesinj aldjm adetle bir basladim sabah 2 aksam 2 kullaniyorum...bi sonuc daha yok henuz adet bitmedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…