- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Bizde seniiii optukkk cicimmm....:)Şahanecik olmuş valla bissürü tatliş insanla bissürü tatliş tatliş sohbetler öpüyorum yanaklarınızdan tatlı insanlar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde seniiii optukkk cicimmm....:)Şahanecik olmuş valla bissürü tatliş insanla bissürü tatliş tatliş sohbetler öpüyorum yanaklarınızdan tatlı insanlar.
Hosgeldin canmmm merabaHosgeldinn baci :)
Ekledim canım listeye uğur getirsin inşallah :)Esr02 14 aralik
Walla biz bekle bekle sen hamileyim san hamile olma bidahaki ay ovulasyona hazirlik kuzum senEE tatlişler nasılsınız ben elif seviyorum sizi.
Valla bomba gibi canım adaşız bu arada :) sen nasılsın bakalimEE tatlişler nasılsınız ben elif seviyorum sizi.
Mrb eliff bende Ozlem ben iyiyim sen nasilsin kac yasindasinEE tatlişler nasılsınız ben elif seviyorum sizi.
Bende yasemin123Valla bomba gibi canım adaşız bu arada :) sen nasılsın bakalim
Hosbuldk bacım Allh sizi inandirsin içimden hep diodum bugün normal bi sohbet olsa burda dediği gbi Sevdazede sat bat diyerek konuşa konuşa insan iyice kafayı yiyor bu konu çok iyi olmsHosgeldinn baci :)
Ahhh kuzucm hayranim sanaa ben yaaaWalla biz bekle bekle sen hamileyim san hamile olma bidahaki ay ovulasyona hazirlik kuzum sen
Bizde tamamını yemeden böyle bişey yapalım dedikHosbuldk bacım Allh sizi inandirsin içimden hep diodum bugün normal bi sohbet olsa burda dediği gbi Sevdazede sat bat diyerek konuşa konuşa insan iyice kafayı yiyor bu konu çok iyi olms
Rabbim tez zamanda verir inşallah kuzum bebiş çok şanslı anne minyon hiç yaşlanmazBeeen 21 yaşındayım 14 aycıklık evliyim hep çocuk istedim. ama.. Küçücük bişeyim 1.48 çık boyum minacık Minnacık yaşayıp gidiyom.
Bende sagaa ozlem baciimcimcimmaAhhh kuzucm hayranim sanaa ben yaaa
Senim bugun etiigin dualar kabulmu oluyo aceppp cok dua etiin bizede valla kapilarin acik oldugu satee denk gelmistir insaAllahHosbuldk bacım Allh sizi inandirsin içimden hep diodum bugün normal bi sohbet olsa burda dediği gbi Sevdazede sat bat diyerek konuşa konuşa insan iyice kafayı yiyor bu konu çok iyi olms
ahh sen ne tatli yazdin oylee yaaa Allah insaAllah tez zamanda verir insaAllahBeeen 21 yaşındayım 14 aycıklık evliyim hep çocuk istedim. ama.. Küçücük bişeyim 1.48 çık boyum minacık Minnacık yaşayıp gidiyom.
@mcyln83 bat12Eveeet hanımlar
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi, herhangi bir derdimizi, hüznümüzü, mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
@Ask-I Zuleyha Bat: 1 Ocak
min123 Bat: 6 Aralik
@Ebrarr60 Bat: 12-13 Aralik
@Ruling girl Bat: 13 Aralik
@Sevdazede Bat: 12 Aralik
@gunesimmkd ??
@Sfr-rslntsn Bat: 8 ocak
Esr02 Bat: 14 Aralık
Rabbim tez zamanda verir inşallah kuzum bebiş çok şanslı anne minyon hiç yaşlanmaz
Hihihihih evet yaşlanmayan kadınnnnnnnn.Rabbim tez zamanda verir inşallah kuzum bebiş çok şanslı anne minyon hiç yaşlanmaz
Çok iyi yaptın CanimmBizde tamamını yemeden böyle bişey yapalım dedik