Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Arkadaslar selam. Bat'tan bir gun once test yapmistim, bi zaman sonra silik cizgi belirdi. Dun bat gunumdu olmadim. Bugun tekrar yaptim bu kez çizgi belirmedi ve bende tüm belirtiler var neler oluyor anlamadım
Merhaba canım testi yarın sabah ilk idrarinla tekrarla bence duruma göre doktora gidersin inşallah hamissindir :)

Anlayabiliyorum kuzum seni ama sabır ve dua edicez başka çaremiz yok:)
Ya canim benim su topikte bi cok kisiyle konusuyorum ama nedense sen biraz daha yakin geliyosun bana biliyorum inan dua ediyorum elbet ama esimi dr goturemiyorum ki ya ondaysa sirun her ay heveslencem bosu bosuna

canım benimde oğlum 8 yaşına girdi oda deli gibi kardeş diye başımın etini yiyor ,bir ara sen 10 yaşına girince olucak inşallah dedim bu seferde herkese ben 10 yaşındayken kardeşim olacak diyor.bir bilse kardeş ne demek yarın alın bunu götürün bile der yani ben öle oyalıyorum işte

ya oyalanabilir ama canim bu arada yaş geciyooor bundan korkularin var

ya oyalanabilir ama canim bu arada yaş geciyooor bundan korkularin var

valla geçerse geçsin canım bakacak biri olsa şimdi çoktan yapmıştım gerçekten sıfırdan başa dönülecek daha oğlumun sıkıntıları bitmiş değil çalışıyorum bir taraftan yemekti ödevdi derken saat 22.30 oluyor yani kendi kendini kurtarsa ok.bu arad sana tavsiyem hamilelik için stres yapma cevaplaına baktığıma göre çok sterslisin gebelik için .ben bundan 1 sene önce hamileydim 8 haftamda boş gebelik oldu .her ay test almaktan fenalık geldi bıraktım düşünmedim olursa oluruna bir baktım hamileyim ,yani kendini şartlandırma vardır bir zamanı zaten korunmuyorsun inşallah en kısa zamanda kavuşursun bebeğine

simdi kac aylik hamilesin.Evet bfnimde bos vaktim olmuyor cunku benimde okulum var aöf okuyorum zaten onun stresi yetiyor bide oglan ilgi istiyor dersleri brnim derslerim ama cocuk istiuor ve ben de ama artik olutuna biraktim cokta csbslamicam

simdi kac aylik hamilesin.Evet bfnimde bos vaktim olmuyor cunku benimde okulum var aöf okuyorum zaten onun stresi yetiyor bide oglan ilgi istiyor dersleri brnim derslerim ama cocuk istiuor ve ben de ama artik olutuna biraktim cokta csbslamicam
hamile değilim cnm kürtaj oldum boş gebelikdi tarihe baktığımda normal olsaydı doğum iznim bitip iş başı yapacaktım bu hafta ve kara kara çocuğu kime bırakıcaktım diye düşünüyor olacaktım .yani düşünüyorumda bazen birde bebek olsa nasıl vakit kalacaktı .zaten birlikte büyüsünler deyip 4 yaş koymak mantıklı bu kadar ara vermişken sıkıntıya girmeye gerek yok.oturup oyun oynamayacak da kardeşiyle en azından kardeş kavramını anlar 10 yaşında, şuan bile istiyor ama kıskanıcağı belli ,çok üzüldüm boş gebelik diye kese de bebek vardı ama kalp atımı yoktu benim, ben psikolojimi rahatlatmak boş gebelik diyorum insan kabullenemiyor çünkü ,ama vardır bundan da bir hayır dedim ne yapalım.

Haklisin uzulmemek elde degil sma srnin gibi calisan cok
arkadasim var ikinciyi dogurdar Allah bir kolaylik verir mutlaka

Ya canim benim su topikte bi cok kisiyle konusuyorum ama nedense sen biraz daha yakin geliyosun bana biliyorum inan dua ediyorum elbet ama esimi dr goturemiyorum ki ya ondaysa sirun her ay heveslencem bosu bosuna
Kuzum işlerim vardı yeni girebildim Allah razı olsun düşüncelerin için:) ama eşinde de sıkıntı olsa hiç çocuğunuzun olmaması lazım Allah bağışlasın bi evladınız var sen eşine keciboynuzu kuru yapıp icirdinmi hem sperm kalitesini yükseltiyor hemde cogaltiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…