Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Canim benimmmm tebrik ederim çok mutluyum da o surat ifadesi ne öyle gebelik var işte çok şükür Rabbime oh be 2017 uğurlu geldi Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum :anne::emir_bebek::KK49::KK76::halay:
Canım değer düşük gibi geldi o yüzden o surat ifadesi ama sonra araştırdım normalmiş rahatladım önümüzdeki ay hamişimiz sensin bak ben bu ay takmayı bıraktım olursa olur olmazsa da olur dedim gerçekten işe yaradı ama hala inanamıyorum

Canım değer düşük gibi geldi o yüzden o surat ifadesi ama sonra araştırdım normalmiş rahatladım önümüzdeki ay hamişimiz sensin bak ben bu ay takmayı bıraktım olursa olur olmazsa da olur dedim gerçekten işe yaradı ama hala inanamıyorum
Normalde tabiki canım 4 haftalık değer:) değer ne olursa olsun iki günde iki katına çıkıyorsa no problem teyzesi yesin onu :KK68:

Sen biraz kafanı rahatlatacak şeyler yap kuzum Rabbim oncelikle dünyadaki yavrularimizi bağışlasın bize sonrada onlara kardeş nasip etsin inşallah ama sen böyle kendini sıkarsan bebisin gelmesine engel olursun biliyosun ki stres en önemli etken o yüzden şükür edelim 1 er tane Rabbim evlat bağışlamış bize hiç olmayanlar var ya onların yerinde olsaydık o yüzden beterin beteri var sen üzme kendini kuzusu :KK19:
üzmek istemiyorum ama bazen cok bunaldıgım oluyor dersler oğlum ilgi istiyor ev işleri ya bilmiyorm bazen böyle patlayasım geliyor elbette çokkk şükür ALLh bene oğlumu laik gördü elbet ama cok kardeş istiyor sevda ve ben kendimi kötü hissediyorum acıklamada yapamıyorum anlamıyor cunku

K bakma canım yaa hatlar karışmış bendee ama çok sevindim gerçekten mucizen gobusune gelmiş annesi. Masallahhhhhh benim hormonlarım düzenli pco var dedi doktor görüntü olarak 5 aydır deniyoruz artık 6. Ayımız a gircez olmadı daha demek ki zamanı var naparsam yapayım olmayınca olmicaKK takmamayı öğrenmem gerek dualarinda beni de unutma kuzu bu arada ismim aysenur Antalya da mı yasıyosun bende antalyaliyim :KK66:
Dualarım hepinizle beraber canım bende yaşadım çok umutsuz günler hiç beklemediğim zamanda oldu Allah'ın mucizesi gerçekten evet Antalyalıyım bende hemşeri çıktık ne güzel :)

Benim devreler yanmış durumda bu kafayla gidersem kesin hamile kalamam :KK70: hala araştırıyorum deli gibi idrarda pozitif kanda negatif gördükten sonra hamile olduğu çıkan varmı diye gerisini sen düşün:KK70:

Normalde tabiki canım 4 haftalık değer:) değer ne olursa olsun iki günde iki katına çıkıyorsa no problem teyzesi yesin onu :KK68:
Ben iki günde bir kan vermesem öyle oluruna bıraksam olmaz mı acaba çünkü bu bana çok stresli bişey geliyor hep kaygıyla sonuç bekleyeceğim :KK43:

Dualarım hepinizle beraber canım bende yaşadım çok umutsuz günler hiç beklemediğim zamanda oldu Allah'ın mucizesi gerçekten evet Antalyalıyım bende hemşeri çıktık ne güzel :)
Sağlıkla al.kucagina canım Benim:KK66: olacak tabisi Allahın izniyle sabırr. .Ayy hemşerim benim antalya merkez mi

üzmek istemiyorum ama bazen cok bunaldıgım oluyor dersler oğlum ilgi istiyor ev işleri ya bilmiyorm bazen böyle patlayasım geliyor elbette çokkk şükür ALLh bene oğlumu laik gördü elbet ama cok kardeş istiyor sevda ve ben kendimi kötü hissediyorum acıklamada yapamıyorum anlamıyor cunku
Kaç yaşındaydı canım senin oğlun unutuyorum kusura bakma nolur sun imkanın varsa 3-4 saatlik sübyan okulları veya kresler var oraya yazdırabilirsin aslında belki kendi yaşıtinda arkadaşları olursa kardeş fikrini de unutur sende bu kadar sıkmazsin canını kafanı toparlasin kendine ayıracak zamanın olur

Kaç yaşındaydı canım senin oğlun unutuyorum kusura bakma nolur sun imkanın varsa 3-4 saatlik sübyan okulları veya kresler var oraya yazdırabilirsin aslında belki kendi yaşıtinda arkadaşları olursa kardeş fikrini de unutur sende bu kadar sıkmazsin canını kafanı toparlasin kendine ayıracak zamanın olur
8 yaşında 2 ye gidiyor

Ben iki günde bir kan vermesem öyle oluruna bıraksam olmaz mı acaba çünkü bu bana çok stresli bişey geliyor hep kaygıyla sonuç bekleyeceğim :KK43:
Olur tabi gülüm eskide testler mi varmış geçen ayki adet başlangıcından bugüne kadar say sonra 6+5 gibi olunca doktora git hem tahlil yaparlar hem kese gözükür hem Allahın izniyle kalp atışı duyulur o süre zarfına kadar şüphelendigin bi durum olursa erken gidersin bu arada eşine soyledinmi:)

Olur tabi gülüm eskide testler mi varmış geçen ayki adet başlangıcından bugüne kadar say sonra 6+5 gibi olunca doktora git hem tahlil yaparlar hem kese gözükür hem Allahın izniyle kalp atışı duyulur o süre zarfına kadar şüphelendigin bi durum olursa erken gidersin bu arada eşine soyledinmi:)
6+5 te 6 hafta oluyor 5 gün mü oluyor ayy hiç birşey bilmiyorum ben :KK43:
Hayır söylemedim onun o kadar çok içine doğuyor ki sürekli hamileymişim gibi konuşuyor :KK70:

X