yok canım alayım merkeze gitiiğimde.Kuzum işlerim vardı yeni girebildim Allah razı olsun düşüncelerin için:) ama eşinde de sıkıntı olsa hiç çocuğunuzun olmaması lazım Allah bağışlasın bi evladınız var sen eşine keciboynuzu kuru yapıp icirdinmi hem sperm kalitesini yükseltiyor hemde cogaltiyo
Al kuzum internette tarifi var kullanması gereken gün sayısı filanda yazar faydasını gören çok kişi olmusyok canım alayım merkeze gitiiğimde.
canim sen naptin kirmiziyi girdunmu ben erken adet oldum .Kendimi kariyer yapmaya vercem ikisi bir arada olmuyor bebegim buna karar verdim bu zaman zarfinda olursa olur ne yapayimAl kuzum internette tarifi var kullanması gereken gün sayısı filanda yazar faydasını gören çok kişi olmus
Yok canım daha görmedim bat pazar günü hayırlısı olsun canım bende iş görüşmesinden sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır bende ara vericem birazC
canim sen naptin kirmiziyi girdunmu ben erken adet oldum .Kendimi kariyer yapmaya vercem ikisi bir arada olmuyor bebegim buna karar verdim bu zaman zarfinda olursa olur ne yapayim
eflene ne oldu canim sende naptinYok canım daha görmedim bat pazar günü hayırlısı olsun canım bende iş görüşmesinden sonuç bekliyorum inşallah olumlu sonuçlanır bende ara vericem biraz
Eflenden haber yoke
eflene ne oldu canim sende naptin
Benimde basim agriyor ve eflenle ayniydi batimiz ama ben erken adet oldum bende merak ettimEflenden haber yok
İdrarda pozitif çıkmıştı kan verecektiBenimde basim agriyor ve eflenle ayniydi batimiz ama ben erken adet oldum bende merak ettim
bilyiyorumda hatta kani kaybolmustu dr randavu almisti onu merak ettimİdrarda pozitif çıkmıştı kan verecekti
Aynen canımb
bilyiyorumda hatta kani kaybolmustu dr randavu almisti onu merak ettim
Ne zaman ölçülüyor canım o kaçıncı haftaKızlar ense kalınlığni ölçtü mu doktorunuz. 2 normal mı. Doktor normal dedi üçe kadar ama bilemedm. Sizin kaç çıktı
Ne zaman ölçülüyor canım o kaçıncı hafta
Benim daha 5 :)12-14 haftalar arası canım. Senin kaçıncı haftan
Bildigin kanamamamiydi yoksa lekemiMerhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum neden olabilir
Cok gelmediyse belki yerleşme tutunma kanaması olabilir mi acaba? YoğunmuyduMerhaba kızlar bu ay ovuslasyon günümde regl oldum 15 günde iki kez oldum neden olabilir
Baya yoğunCok gelmediyse belki yerleşme tutunma kanaması olabilir mi acaba? Yoğunmuydu
Baya yoğunCok gelmediyse belki yerleşme tutunma kanaması olabilir mi acaba? Yoğunmuydu