Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

6+5 te 6 hafta oluyor 5 gün mü oluyor ayy hiç birşey bilmiyorum ben
Hayır söylemedim onun o kadar çok içine doğuyor ki sürekli hamileymişim gibi konuşuyor
Aynen gülüm 6 hafta 5 gün öğreneceksin yavaş yavaş taze anne :) dayanabilecekmisin kız 10 gun söylemeden

Evet sorun neyse özeldende yazabilir buradanda kardeş konusunda ısrarcı olan çocuklarda genelde arkadasları kardeş sahibi olunca kıskançlık kendisini kıyaslama vb olabiliyor yada böyle bişey olmasada kendisini yalnız arkadaşsız hissederse oyun arkadası dolayısıyla kardeş isteyecektir

Aynen gülüm 6 hafta 5 gün öğreneceksin yavaş yavaş taze anne :) dayanabilecekmisin kız 10 gun söylemeden
Yıldönümü bahane birazda değer artışı vs emin olup söylemek istiyorum o ilçede olduğu için aklı burada kalmasın diye şimdi aklımda ya kimyasalsa ya düşük olursa kurup duruyorum anneme bile söylemedim sen düşün :)

Aynen canım kardeş konusunda çok ısrarcıymis Ebrarr60 da çocuğa anlatamadığı için çalışıyoruz ama olmuyo diye büyük sıkıntı yaşıyormuş maalesef

Sen neden kuruyorsun öyle kötü şeyler beynini yönlendirme öyle kötü şeyleri annesi şuan meleğin seninle nasıl beslenmen gerektiğini düşün :) tuzlu, hamur işi, kızartma vs seyleri çok yeme muz ye süt iç haşlanmış yumurta ye bunlar onun gelişimi için çok önemli besinler :)

Aynen canım kardeş konusunda çok ısrarcıymis Ebrarr60 da çocuğa anlatamadığı için çalışıyoruz ama olmuyo diye büyük sıkıntı yaşıyormuş maalesef
iyiki burası var yoksa kendimi dağa taşamı anlatayım ya bazen eşler cokta anlamıyobılıyorlar ve abrtı olarak göruyorlar..bu aydan sora hç ustune dusmeyecegım hamılelıgın napım olursa olur kafasını yaşayayım barı

Bide öyle dene bakalım canım bakarsın öyle tutar bak gunesmk da öyle yaptı bu ay tuttu maşallah:)

Beni de yazar mısın 4 ay muğla bat 19 ocak
Normalde tabiki canım 4 haftalık değer:) değer ne olursa olsun iki günde iki katına çıkıyorsa no problem teyzesi yesin onu
Be de
Beni de yazabilir misin yaş 25 deneme 2 ay bat 25 ocak ankara

beni de yazar mısınız bat 14 ocak bizde 21 aydır deniyoruzz.Ama ALLAH' tan ümit kesilmez elbet bir gün bizde anne olucaz ama daha zamanı var demek ki

mrb kuzlar eflenden habet varmi dr gitcekti dayanamadim dun moralim bozuktu ya test yaptim negatiffff cikti

mrb kuzlar eflenden habet varmi dr gitcekti dayanamadim dun moralim bozuktu ya test yaptim negatiffff cikti
Mrb bacım hoşgeldin eflen den haber yok bende merak ettim kuzum herşey Allahtan kırmızılar gelmeden umudunu kesme gelsede biraz kafanı boşaltmaya çalış rahat bir dönem geçirmen gerekiyo sırf bu stres %75 etkiliyo bizi maalesef

Evet stres elbette herseyin baş duşmani sma iste milleti gordukce hrves ediuosun bi bskiyorsun ki boş hayal kirikligil

Arkadaslar selam. Bat'tan bir gun once test yapmistim, bi zaman sonra silik cizgi belirdi. Dun bat gunumdu olmadim. Bugun tekrar yaptim bu kez çizgi belirmedi ve bende tüm belirtiler var neler oluyor anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…