Aynen gülüm 6 hafta 5 gün öğreneceksin yavaş yavaş taze anne :) dayanabilecekmisin kız 10 gun söylemeden6+5 te 6 hafta oluyor 5 gün mü oluyor ayy hiç birşey bilmiyorum ben
Hayır söylemedim onun o kadar çok içine doğuyor ki sürekli hamileymişim gibi konuşuyor
Evet sorun neyse özeldende yazabilir buradanda kardeş konusunda ısrarcı olan çocuklarda genelde arkadasları kardeş sahibi olunca kıskançlık kendisini kıyaslama vb olabiliyor yada böyle bişey olmasada kendisini yalnız arkadaşsız hissederse oyun arkadası dolayısıyla kardeş isteyecektirAklida eriyor arkadaslarida var ne kardeş canlısı ufaklık maşallaho zaman onunla oturup konuşacaksin balım aslında gunesmk senin bu konuda yardımcı olabileceğin birşey olabilir mi çocuk psikolojisiyle ilgili
Yıldönümü bahane birazda değer artışı vs emin olup söylemek istiyorum o ilçede olduğu için aklı burada kalmasın diye şimdi aklımda ya kimyasalsa ya düşük olursa kurup duruyorum anneme bile söylemedim sen düşün :)Aynen gülüm 6 hafta 5 gün öğreneceksin yavaş yavaş taze anne :) dayanabilecekmisin kız 10 gun söylemeden
Aynen canım kardeş konusunda çok ısrarcıymisEvet sorun neyse özeldende yazabilir buradanda kardeş konusunda ısrarcı olan çocuklarda genelde arkadasları kardeş sahibi olunca kıskançlık kendisini kıyaslama vb olabiliyor yada böyle bişey olmasada kendisini yalnız arkadaşsız hissederse oyun arkadası dolayısıyla kardeş isteyecektir
Sen neden kuruyorsun öyle kötü şeyler beynini yönlendirme öyle kötü şeyleri annesi şuan meleğin seninle nasıl beslenmen gerektiğini düşün :) tuzlu, hamur işi, kızartma vs seyleri çok yeme muz ye süt iç haşlanmış yumurta ye bunlar onun gelişimi için çok önemli besinler :)Yıldönümü bahane birazda değer artışı vs emin olup söylemek istiyorum o ilçede olduğu için aklı burada kalmasın diye şimdi aklımda ya kimyasalsa ya düşük olursa kurup duruyorum anneme bile söylemedim sen düşün :)
iyiki burası var yoksa kendimi dağa taşamı anlatayım ya bazen eşler cokta anlamıyobılıyorlar ve abrtı olarak göruyorlar..bu aydan sora hç ustune dusmeyecegım hamılelıgın napım olursa olur kafasını yaşayayım barıAynen canım kardeş konusunda çok ısrarcıymisEbrarr60 da çocuğa anlatamadığı için çalışıyoruz ama olmuyo diye büyük sıkıntı yaşıyormuş maalesef
Bide öyle dene bakalım canım bakarsın öyle tutar bak gunesmk da öyle yaptı bu ay tuttu maşallah:)iyiki burası var yoksa kendimi dağa taşamı anlatayım ya bazen eşler cokta anlamıyobılıyorlar ve abrtı olarak göruyorlar..bu aydan sora hç ustune dusmeyecegım hamılelıgın napım olursa olur kafasını yaşayayım barı
Beni de yazar mısın 4 ay muğlabat 19 ocak
Be deNormalde tabiki canım 4 haftalık değer:) değer ne olursa olsun iki günde iki katına çıkıyorsa no problem teyzesi yesin onu
Hayirli olsun memleketimim guzel isanlari nede guzel demis sat bat biz burda sen orda cat pat gelin kuzular gelin bacilar bebiscikler firtlatalimm hep beraber bacilar hacilar benden size kocaman opucukler nolur sohbet etmeyi bilmeyen gicik insanlar gelmesin bizz burdaaa cok iyiyiz hepinize cokca muah
Beni de yazabilir misin yaş 25 deneme 2 ay bat 25 ocak ankaraEveeet hanımlar
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi , herhangi bir derdimizi , hüznümüzü , mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
[tr][td][/td][/tr]
Kullanıcı Adı Yaşı il/ilçe Deneme Süresi Bat Durumu @UzeUze 29 İstanbul Kartal 1 Ay Hamiş min123 21 ? ? Hamiş @Emineeemm 28 İzmir 7 Ay Hamiş gunesmk 29 Antalya 1 Ay Hamiş @buse smile 22 ? 4 Ay 13 Aralık Bekliyor @blueas ? ? ? 21 Aralık Bekliyor @celine20 ? ? ? 23 Aralık Bekliyor @cituhanba01 28 Erzurum 2 Ay 23 Aralık Bekliyor @Babies16 ? ? ? 26 Aralık Bekliyor @zezem123 ? ? ? 28 Aralık Bekliyor @aybuss_ 24 Rize 4 Ay 29 Aralık Bekliyor @Bejan19 20 Ankara Sincan 1 Ay 30 Aralık Bekliyor @0zge0 23 Ankara 5 Ay 30 Aralık Bekliyor @fundiiiii ? ? ? 31 Aralık Bekliyor @Ksmdaskbskdr ? ? ? 1 Ocak Bekliyor Ask-I Zuleyha ? ? ? 1 Ocak Bekliyor @pskdan67 30 ? 1 Ay 2 Ocak Bekliyor @-Lavinia ? ? ? 3-4 Ocak Bekliyor
[tr][td]Sevdazede26 İstanbul-Beyoglu 10 Ay 8 Ocak Bekliyor @Sfr-rslntsn ? ? ? 8 Ocak Bekliyor @Nurumcan94 22 Erzurum 5 Ay 8 Ocak Bekliyor Ebrarr60 ? ? ? 9 Ocak Bekliyor eflen 25 Şanlıurfa 2 Ay 9 Ocak Bekliyor @Greeneliton 22 ? 25 Ay 9 Ocak Bekliyor @Mutluluk1515 26 Samsun 5 Ay 15 Ocak Bekliyor @menis menis 25 İzmir Ödemiş 2 Ay 15 Ocak Bekliyor @gzmdncr33 ? Muğla 4 Ay 19 Ocak Bekliyor @nejfer 28 ? 13 Ay 21 Ocak Bekliyor @gizemlii123 23 Gaziantep ? 23 Ocak Bekliyor Ruling girl 22 Ordu ? ? Bekliyor
[/td][/tr]
Tabikide canım ekliyorum listeye hoşgeldin aramızaBe de
Beni de yazabilir misin yaş 25 deneme 2 ay bat 25 ocak ankara
Hoş buldum teşekkürlerTabikide canım ekliyorum listeye hoşgeldin aramıza
İyidir kuzum çok şükür sen nasılsın:)Nbr hanimlar :)
Tabikide yazarım hoşgeldin uğurlu gelsin inşallah:)beni de yazar mısınız bat 14 ocak bizde 21 aydır deniyoruzz.Ama ALLAH' tan ümit kesilmez elbet bir gün bizde anne olucaz ama daha zamanı var demek ki
Mrb bacım hoşgeldin eflen den haber yok bende merak ettim kuzum herşey Allahtan kırmızılar gelmeden umudunu kesme gelsede biraz kafanı boşaltmaya çalış rahat bir dönem geçirmen gerekiyo sırf bu stres %75 etkiliyo bizi maalesefmrb kuzlar eflenden habet varmi dr gitcekti dayanamadim dun moralim bozuktu ya test yaptim negatiffff cikti
Evet stres elbette herseyin baş duşmani sma iste milleti gordukce hrves ediuosun bi bskiyorsun ki boş hayal kirikligilMrb bacım hoşgeldin eflen den haber yok bende merak ettim kuzum herşey Allahtan kırmızılar gelmeden umudunu kesme gelsede biraz kafanı boşaltmaya çalış rahat bir dönem geçirmen gerekiyo sırf bu stres %75 etkiliyo bizi maalesef