Masallah sonucun çok iyi ben kan vermeye korkuyorum bu testi alırken de korkmuştum arkadaşlarım zorladı ağzımda metal tadı olunca ama inanamıyorum halaKizlarrrr sonucum 828 cikti....
Tebrik edenleree ccook tesekkur ediyorumm.darisi saglikla tum isteyenlere insallah.
Canim orda bir cizgii var goruyorm hemen kana...kanla taclandr.
Canim eşine söylemeden kan testi yaptır pozitif çıkacak inşallah öyle supriz yap onada:)Ben test yaptığımdan beri ağlıyorum nasıl olur diye çok korkuyorum belki test bozuk eşime nasıl dicem vs aklımda milyon soru
Güzel haberler verirsin sende inşallah kurban olurum sizi verene ben ya üzüntümü unutturdunuz yemin ederim kendim hamile kalmış gibi seviniyorumYarin gidecegiz hastaneye canim insallah
Bizim 10 gün sonra yıldönümümüz eğer varsa o zamana kadar sabredeceğimCanim eşine söylemeden kan testi yaptır pozitif çıkacak inşallah öyle supriz yap onada:)
Kuzum senin çizgide benimki gibiymiş şimdi gördümKan verdim sonuç bekliyorum kizlar
Ay nasıl sabredeceksin kız 10 gun ben çatlardım heraldeBizim 10 gün sonra yıldönümümüz eğer varsa o zamana kadar sabredeceğim
Canım eski mesajlara baktım da senin de çizgin böyle değil miydi kanda negatif çıktı yaAy nasıl sabredeceksin kız 10 gun ben çatlardım heralde
Benimki daha sonuktu canım ama ben idrar testlerine daha güvenmiyorum açıkçası tabi bende bozuk çıktı diye sizdede çıkacak diye bişey yok en iyisi kan testi yaptirmakCanım eski mesajlara baktım da senin de çizgin böyle değil miydi kanda negatif çıktı ya
yaz canim yazzz.
Tebrik ederimm..adetinize kaç gün kala öğrendiniz
Saol canım amin hepimizin inşallahHoşgeldin canım inşallah tez zamanda olur bebisin :) Rabbim hakkımızda hayırlısını versin
Kizlarrrr sonucum 828 cikti....
Tebrik edenleree ccook tesekkur ediyorumm.darisi saglikla tum isteyenlere insallah.
Çok sevimdim canım bizede dua etmeyi unutma
Ovulasyon testi soğan suyu felan denedin mibu ayda hamile kalammışsam artık ne belirti ne yumurtlama hiç uğraşnıcam çünkü çoookkk bunaldım yaş oldu34 dogurdum deme 35 cocuk 5 yasındayken ben 40
soğan kürünü yapamam çünkü midemde ülser var ovalusyon testlerini hiç denemediOvulasyon testi soğan suyu felan denedin mi
Bide onu dene istersen. Tabi bi yerdede nasip işi biz elimizden geleni yapalım dasoğan kürünü yapamam çünkü midemde ülser var ovalusyon testlerini hiç denemedi
Ben 2 Aydır sabah aç karnına hayıt tohumu kaynatıp içtim belki şimdiki pozitifi ona borçluyum hormonları düzenlemiştiBide onu dene istersen. Tabi bi yerdede nasip işi biz elimizden geleni yapalım da
Kaçta hamilesin demek oluyoKan testi sonucum çıktı kızlar 81,6
5 üzeriKaçta hamilesin demek oluyo