- 15 Kasım 2016
- 1.551
- 1.294
- 42
hamilesiiinKan testi sonucum çıktı kızlar 81,6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamilesiiinKan testi sonucum çıktı kızlar 81,6
Gerçekten mii çok sevindim ama negatif yazmıştıhamilesiiin
Bugün silik çizgi vardı o yüzden kan verdim test bozuktur diye düşünüyordum hala inanamıyorumGerçekten mii çok sevindim ama negatif yazmıştı
Yaaaa çok güzellll Hayırlı olsunnn Diğer ay bana da bu sevinci yaşatır inşallah Allah ım yaBugün silik çizgi vardı o yüzden kan verdim test bozuktur diye düşünüyordum hala inanamıyorum
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda sende bu duyguyu yasarsın inşallahYaaaa çok güzellll Hayırlı olsunnn Diğer ay bana da bu sevinci yaşatır inşallah Allah ım ya
Hayirli olsun canım ne mutlu sna darisi da bana insallahh da isteyerek mı oldu sürekli inanamıyorum demişsin baştan okumadığım için anlayamadım bi de 15 aylık kızım. Var demissin ya ondan dedim Rabbim size bagislasin insallah acaba korunurken mi oldu dedim keskeee bende şu çift çizgiyi görsem ölsem de gam yemem heralde ama bu ay kirmizilqr geldi bana bugün Sevdazedeİnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda sende bu duyguyu yasarsın inşallah
değer 2.0 olunca negatif oluyor diye biliyorum degerin iyi cuma gunu yada hafta sonu tekrar ver kan cıkmısmı dıyeBugün silik çizgi vardı o yüzden kan verdim test bozuktur diye düşünüyordum hala inanamıyorum
Canım kızı olan ben değilim eflen arkadasımızın 15 aylık kızı var Allah bağışlasın o da inşallah ikinci bebişini bekliyor Allah isteyen herkese nasip etsinHayirli olsun canım ne mutlu sna darisi da bana insallahh da isteyerek mı oldu sürekli inanamıyorum demişsin baştan okumadığım için anlayamadım bi de 15 aylık kızım. Var demissin ya ondan dedim Rabbim size bagislasin insallah acaba korunurken mi oldu dedim keskeee bende şu çift çizgiyi görsem ölsem de gam yemem heralde ama bu ay kirmizilqr geldi bana bugün Sevdazede
2 ay önce bebek düşünmeye başladık 2 ay önce gebelik öncesi hormon tahlilleri yaptırmıştım fsh 13 çıkmıştı doktorum yumurta rezervi azalması dedi hamile kalma ihtimalin düşük bu hormonu düşürecek bi ilaç vs yok dedi o yüzden inanamıyorum dedim şok oldum gecen ay olmayınca umudum bitmiştiHayirli olsun canım ne mutlu sna darisi da bana insallahh da isteyerek mı oldu sürekli inanamıyorum demişsin baştan okumadığım için anlayamadım bi de 15 aylık kızım. Var demissin ya ondan dedim Rabbim size bagislasin insallah acaba korunurken mi oldu dedim keskeee bende şu çift çizgiyi görsem ölsem de gam yemem heralde ama bu ay kirmizilqr geldi bana bugün Sevdazede
K bakma canım yaa hatlar karışmış bendee ama çok sevindim gerçekten mucizen gobusune gelmiş annesi. Masallahhhhhh benim hormonlarım düzenli pco var dedi doktor görüntü olarak 5 aydır deniyoruz artık 6. Ayımız a gircez olmadı daha demek ki zamanı var naparsam yapayım olmayınca olmicaKK takmamayı öğrenmem gerek dualarinda beni de unutma kuzu bu arada ismim aysenur Antalya da mı yasıyosun bende antalyaliyim2 ay önce bebek düşünmeye başladık 2 ay önce gebelik öncesi hormon tahlilleri yaptırmıştım fsh 13 çıkmıştı doktorum yumurta rezervi azalması dedi hamile kalma ihtimalin düşük bu hormonu düşürecek bi ilaç vs yok dedi o yüzden inanamıyorum dedim şok oldum gecen ay olmayınca umudum bitmişti
Netten araştırdım hayıt otu tohumu varmış hormonları düzenleyen 2 ay onu içtim öyle oldu tavsiye ederim içip hamile kalan çok kişi var
Hayıt tohumunu nerden aldın bende denesem mi ama benimkiler duzenli daha da karistirmayayimK bakma canım yaa hatlar karışmış bendee ama çok sevindim gerçekten mucizen gobusune gelmiş annesi. Masallahhhhhh benim hormonlarım düzenli pco var dedi doktor görüntü olarak 5 aydır deniyoruz artık 6. Ayımız a gircez olmadı daha demek ki zamanı var naparsam yapayım olmayınca olmicaKK takmamayı öğrenmem gerek dualarinda beni de unutma kuzu bu arada ismim aysenur Antalya da mı yasıyosun bende antalyaliyim
Canim yapma böyle ama hayırlı zaman ne zaman bunu bilemeyiz her zaman hakkımızda hayırlısını isteyen biz değil miyiz bu umutsuzluk , mutsuzluk niye toparlan biraz lütfen canım benim ❤bu ayda hamile kalammışsam artık ne belirti ne yumurtlama hiç uğraşnıcam çünkü çoookkk bunaldım yaş oldu34 dogurdum deme 35 cocuk 5 yasındayken ben 40
Canim benimmmm tebrik ederim çok mutluyum da o surat ifadesi ne öyle gebelik var işte çok şükür Rabbime oh be 2017 uğurlu geldi Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzumKan testi sonucum çıktı kızlar 81,6
Hayırlısı olsun kuzum durmak yok yola devam bende bekliyorum kırmızıları:))Hayirli olsun canım ne mutlu sna darisi da bana insallahh da isteyerek mı oldu sürekli inanamıyorum demişsin baştan okumadığım için anlayamadım bi de 15 aylık kızım. Var demissin ya ondan dedim Rabbim size bagislasin insallah acaba korunurken mi oldu dedim keskeee bende şu çift çizgiyi görsem ölsem de gam yemem heralde ama bu ay kirmizilqr geldi bana bugün Sevdazede
Beni de yazar mısın 4 ay muğla bat 19 ocakEveeet hanımlar
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi, herhangi bir derdimizi, hüznümüzü, mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
[tr][td][/td][/tr]
Kullanıcı Adı Yaşı il/ilçe Deneme Süresi Bat Durumu @UzeUze 29 İstanbul Kartal 1 Ay Hamiş @min123 21 ? ? Hamiş @Emineeemm 28 İzmir 7 Ay Hamiş @buse smile 22 ? 4 Ay 13 Aralık Bekliyor @blueas ? ? ? 21 Aralık Bekliyor @celine20 ? ? ? 23 Aralık Bekliyor @cituhanba01 28 Erzurum 2 Ay 23 Aralık Bekliyor @Babies16 ? ? ? 26 Aralık Bekliyor @zezem123 ? ? ? 28 Aralık Bekliyor @aybuss_ 24 Rize 4 Ay 29 Aralık Bekliyor @Bejan19 20 Ankara Sincan 1 Ay 30 Aralık Bekliyor @0zge0 23 Ankara 5 Ay 30 Aralık Bekliyor @fundiiiii ? ? ? 31 Aralık Bekliyor @Ksmdaskbskdr ? ? ? 1 Ocak Bekliyor Ask-I Zuleyha ? ? ? 1 Ocak Bekliyor @pskdan67 30 ? 1 Ay 2 Ocak Bekliyor @-Lavinia ? ? ? 3-4 Ocak Bekliyor gunesmk 29 Antalya 1 Ay 3-4 Ocak Bekliyor
[tr][td]Sevdazede26 İstanbul-Beyoglu 10 Ay 8 Ocak Bekliyor @Sfr-rslntsn ? ? ? 8 Ocak Bekliyor N Nurumcan94 22 Erzurum 5 Ay 8 Ocak Bekliyor Ebrarr60 ? ? ? 9 Ocak Bekliyor eflen 25 Şanlıurfa 2 Ay 9 Ocak Bekliyor @Greeneliton 22 ? 25 Ay 9 Ocak Bekliyor @Mutluluk1515 26 Samsun 5 Ay 15 Ocak Bekliyor @menis menis 25 İzmir Ödemiş 2 Ay 15 Ocak Bekliyor @nejfer 28 ? 13 Ay 21 Ocak Bekliyor @gizemlii123 23 Gaziantep ? 23 Ocak Bekliyor Ruling girl 22 Ordu ? ? Bekliyor
[/td][/tr]
Öyle valla kuzu napalım hayırlısı en azından bekletmediiii hainnHayırlısı olsun kuzum durmak yok yola devam bende bekliyorum kırmızıları:))
Yazarım tabiki canım hoşgeldin aramizaBeni de yazar mısın 4 ay muğla bat 19 ocak
TeşekkürederimYazarım tabiki canım hoşgeldin aramiza
Sen biraz kafanı rahatlatacak şeyler yap kuzum Rabbim oncelikle dünyadaki yavrularimizi bağışlasın bize sonrada onlara kardeş nasip etsin inşallah ama sen böyle kendini sıkarsan bebisin gelmesine engel olursun biliyosun ki stres en önemli etken o yüzden şükür edelim 1 er tane Rabbim evlat bağışlamış bize hiç olmayanlar var ya onların yerinde olsaydık o yüzden beterin beteri var sen üzme kendini kuzusuYa bazen acaba cokmu abartuyorum boşver diyorum evet cok şukur bir oğlum var ve cok istiyor.Hamilelik bana daha kolay geliyor bari ağlaması hastalığını duyup görmuyorsun..Doğduğunda da zor ya kuzucumun aksam karnı agru-ıdı kustu..ve ben kendımı sorumlu hıssedıyorum derslerim bebek diye çırpınmalarım oğlumu ihmal mi ediorum bilmiyorum yeminle 8 yasında ve hala geceleri 3-4 kere gıdıp bakıyorum sırtımı terlemeş daha 8 senedir şöyle deliksiz bir uyku cekmedi ama ne bileyimmmm