Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

b
Bizde gitmedik dr a ben bebek planladigim ay baslamistim esime icirmeye. Sen teklif et icer belki
ben gittim yenincanim gecen ay rahim tertemiz sukur yumurya falan dorun ypk hormon testi istedi daha gidemedim ilcede oturuyorum mekeze gitmem lazim oglanin okulu var gidemedim esimede spetm testi istedi ama gitmez sanmam ya ben bir hormon yaptirabilsrm esime baski yspcsm ona gore

Yeni yılımız hayırlara vesile olsun inşallah Rabbim sağlıklı,mutlu,bebişli,huzurlu bir ömür nasip etsin cümlemize insallah:KK200:

Arkadaşlsr 2017 yılında umarım hepimiz hamilelik haberlerimizi veririz buradan..
Aramizdaki herkes ve isteyen herkes bebislerine ksvussunnn :KK200::KK60::anneadayı::emir_bebek::nazar:

Yeni yilin ilk gununden mrb hanimlar. Bat son 8 varmidir ki acaba bebis uff. Yeni yila girdim hala aklimda deli sorular :) :mad:

Yeni yilin ilk gununden mrb hanimlar. Bat son 8 varmidir ki acaba bebis uff. Yeni yila girdim hala aklimda deli sorular :) :mad:
Benimde aklımda deli sorular her ay 24 günde oluyordum buna göre dün battı. Ama gecen ay 27 de oldum sadece gecen ay 3 gün gecikti 27 güne göre de bata 2 var
Elden gelen bişey yok öylece bekliyoruz :)

Benimde aklımda deli sorular her ay 24 günde oluyordum buna göre dün battı. Ama gecen ay 27 de oldum sadece gecen ay 3 gün gecikti 27 güne göre de bata 2 var
Elden gelen bişey yok öylece bekliyoruz :)
İnşallah canim benim. Adetimi beklicen yoksa test yapcakmsn

Iyı aksamlar umutsuz vakalar :mad:
Yeni yıl herkes çok sessiz

Günaydın kizlar. Adetler yaklasiyor verın artik guzel haberler

Beli agriyan varmi. Benim 2 gündür belimin ortasi kopuyor

Günaydın hanımlar hafta sonu pek giremedim malum adam evdeydi bide şu hastalık yedi bitirdi beni:KK43: durumlar nasıl bakalim

X