- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
InsaAllah insaAllah Peki urfada onerdigin bi dr varmiTamam hamile olursak köfte partisi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
InsaAllah insaAllah Peki urfada onerdigin bi dr varmiTamam hamile olursak köfte partisi :)
Ee na yapcam adam beklediği zaman ya belli ederim diye devkorkuyorumAdetle hamilelik çok benzer canım kırmızılar gelmeden üzme kendini. İstek bendede yok
Kuzum hayırlısı olsun özledim seni ya arada bir giriyosunKizlar ben kirmizi karti yedim oyun disi kaldim yaaaaa
Oy canım benim yaaaa inşallah hepimiz Hamiş oluruzAdak adadim ikimiz köfte yapıcaz gruba daha. Gelmesin kırmızılar inşallah.
Umudunu kesme kuzum ya cinsel istek olmaması stresten olabilir canimslm kizlar ben geldimmmm benimde kasik batmalarim ve feci gogsum aciyor her zamanki gibi adetbolmadan 1 hafta oncesi sendurumlar artik ben anladim cocuk mocuk doguramicam vazgectim tamamen cok zor oluyor ya herseye ayni anda yogunlasamiuorum ve bu ay nedense hic cinsel istek yok niyeeee bilen soylesin
Kız ben burda olunca kimse olmuyo sonra bi bakıyorum herkes sohbet etmiş gitmişSevdazede bugun ben geldim canim ama sen yoksun iki sohpet ederiz diye adami yatirdim ama yoksunn
Çook teşekkür ederim canim insallah. Esimle evliligimizde 3. Yilimiz bitti ve 4. Yila girdik son 1 yildir korunmuyoruz ve bebek deniyoruz..En k
Hosgeldin cnm en kisa zamanda olur insallah. Kur denediniz mi?
gu
gunaydin hanimlar kac senedir evlisin canim 1 seneyi gecmis dr gittinmi
İnşallah tedavilerin faydası olur canım Rabbim yüzünüzü güldürsünÇook teşekkür ederim canim insallah. Esimle evliligimizde 3. Yilimiz bitti ve 4. Yila girdik son 1 yildir korunmuyoruz ve bebek deniyoruz..
Eşimde sperm hareketlilik problemi var. Ileri hareket %10.hareketsiz %70. Yapilan tetkikler sonucu varikosel teşhisi koyuldu. Ve 23 kasimda cift tarafli varikosel ameliyati oldu. Doktorumuz spermler ancak kendini 3 ayda toparlayabilir dedi. Ameliyat sonrasi 1. Ayda hamile kalabilende var 2 sene gecmesine ragmen kalamayanda.ben esime keçiboynuzu kuru yapiyorum hergun duzenli havuc suyu iciriyorum. Ayrica folik asit ve evicap iciriyorum. ALLAH yardimcimiz olsun...
İyi geceler kuşumiyi geceleree
Hoşgeldin şekerim nasılsınfyeni geldim kizzz
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahALLAH'im isteyene dileyene versin ezan ve kamet arasinda edilen dua geri cevrilezmis Hz.Peygamberimiz hadisi var boyle.
iyiyim cokkk sukur ya bi mizmiz bi memnun yuvarlanip gidiyorum canimHoşgeldin şekerim nasılsın
Allah beterinden sakınsın kuzum benimde uykum var gibide yok gibide dengem şaştıi
iyiyim cokkk sukur ya bi mizmiz bi memnun yuvarlanip gidiyorum canim