- 8 Ocak 2015
- 452
- 251
Evet canım adetin 2.günden 12. Güne kadar. Çörekotu dişinle ez ki ici açılsın faydasını daha iyi görTamam anladım sadece 12 gün iççem teşekkür ederim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım adetin 2.günden 12. Güne kadar. Çörekotu dişinle ez ki ici açılsın faydasını daha iyi görTamam anladım sadece 12 gün iççem teşekkür ederim
yumurtali canım :)Kiz kofte etlimi yumurtalimi
Ohhh misss azicik yagi bol olsun.... ayyy canim cektiiiyumurtali canım :)
Dene canım bu kürle hamile kalan çok varBendemi yapsam acep corek otunu yaa..
Bugun 2 gunu regilimin yarin baslasam sorun olurmukiDene canım bu kürle hamile kalan çok var
BEnde öyle seviyore :) gelin buyrun ypim kizlarOhhh misss azicik yagi bol olsun.... ayyy canim cektiii
Olmaz cnm simdi ye bariBugun 2 gunu regilimin yarin baslasam sorun olurmuki
Uffd yataga girdimm bidaha kim kalksin hazirlasinnOlmaz cnm simdi ye bari
Valla banada buyrun Bende urfadaymm gezdirelim size peygamberler sehriniBEnde öyle seviyore :) gelin buyrun ypim kizlar
2. Günu şart canımUffd yataga girdimm bidaha kim kalksin hazirlasinn
Amin insaAllah olur cnmBende ilk bu ay denedim inşallah ise yarar.♡
Enee cidden mı?? Bizde bizde. KaraköprüValla banada buyrun Bende urfadaymm gezdirelim size peygamberler sehrini
Hazirlim bari ne yapalimm yeterki Allahim icine sifasi katsin2. Günu şart canım
Bende Meydan hastanesine yakinim cnmC
Enee cidden mı?? Bizde bizde. Karaköprü
Adetle hamilelik çok benzer canım kırmızılar gelmeden üzme kendini. İstek bendede yokslm kizlar ben geldimmmm benimde kasik batmalarim ve feci gogsum aciyor her zamanki gibi adetbolmadan 1 hafta oncesi sendurumlar artik ben anladim cocuk mocuk doguramicam vazgectim tamamen cok zor oluyor ya herseye ayni anda yogunlasamiuorum ve bu ay nedense hic cinsel istek yok niyeeee bilen soylesin
Bende Meydan hastanesine yakinim cnm[
O hastaneyi bilmiyorum. Eski valilik olan yer mi hani simdi park yaptılar