Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Canim seninkide o zaman çok düşünmekten biraz Free takılmayı dene kendine hobiler edin bebek fikrini tamamen çıkar kafandan takip yapma adet inden sonra diğer adet başlangıcına kadar gün aşırı ilişki yaşa vs. İnanki beynimiz bizimle çok oynuyo inşallah tez zamanda olur bebisin :KK200:

Canım ınankı o kadar yogun calısıyorum kı eve gelınce zar zor yemektı temızlıktı halledıp uyuyakalıyrum son aylarda ne yumurtlama gunu nede regl gunumu takıp edıyrum artık gercekten aklıma gelmıyrdu ama soyle bısey farkettım adetlerım son altı ayda cok cok az gelıyor hal byle olunca tekrar arastrmaya koyuldum ve tekrar dertlendım ama Allah ın gucune gtmesın derdıme cok sukur

Canım ınankı o kadar yogun calısıyorum kı eve gelınce zar zor yemektı temızlıktı halledıp uyuyakalıyrum son aylarda ne yumurtlama gunu nede regl gunumu takıp edıyrum artık gercekten aklıma gelmıyrdu ama soyle bısey farkettım adetlerım son altı ayda cok cok az gelıyor hal byle olunca tekrar arastrmaya koyuldum ve tekrar dertlendım ama Allah ın gucune gtmesın derdıme cok sukur
Aynen öyle canım ne gelirse Yaradandan her hayırda bir şer her şer de bir hayir vardır sabır ve dua ile bekleyelim hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlarımız olur inşallah:)

Sohbet muhabbet elbet birgün gelir bebek:) napalim elden baska bir sey gelmiyor. Rabbim ne zaman ol diyecekse o zman olacak kizlar. Olum dogum bunlar Rabbim tarafindan belirlenmiş şeyler aslında. Benim karnimin alti agriyor ya ara ara aci giriyor batisiyor

Sohbet muhabbet elbet birgün gelir bebek:) napalim elden baska bir sey gelmiyor. Rabbim ne zaman ol diyecekse o zman olacak kizlar. Olum dogum bunlar Rabbim tarafindan belirlenmiş şeyler aslında. Benim karnimin alti agriyor ya ara ara aci giriyor batisiyor
Doğru söylüyorsun kuzum inşallah bizde birgun hamileyiiiiimmmm yazicaz buraya :)) o acı bendede var karnımın altından çok sol kasık mi diyim yanım mi diyim enteresan biyerde daha çok:KK70: adet olacakmışım gibi hissettim söylemesi ayıp peçeteye yoğun kıvamlı sarimtrak bi akinti geldi usutmekten heralde

X