İyi geceler kuzum iyi diyelelim iyi olsun hastalıkla uğraşıyorum benim yumurtlama geçtiğimiz pazardi baktım degerlendirmisizIyi geceler canlarımSevdazede güzelim nasılsın? Kimler yumurtlama Döneminde benim yarın yumurtlama günüm değerlendiriyoruz
Merhaba canım hoşgeldin Tabikide alırız:) yaşını, deneme süreni, ilini de yazarsan listeye ekleyeyim
BurdaaaUyumayanlar kimler
Yaşim 28. 13 aydir deniyoruz canim. Ama daha nasip olmadi malesefMerhaba canım hoşgeldin Tabikide alırız:) yaşını, deneme süreni, ilini de yazarsan listeye ekleyeyim
Hosgeldin cnm en kisa zamanda olur insallah. Kur denediniz mi?Yaşim 28. 13 aydir deniyoruz canim. Ama daha nasip olmadi malesef
Canim. Naber gelmedi de kırmızılarGünaydınlar :)
gunaydin hanimlar kac senedir evlisin canim 1 seneyi gecmis dr gittinmiYaşim 28. 13 aydir deniyoruz canim. Ama daha nasip olmadi malesef
seninki 9 ocak degilmiydiCanim. Naber gelmedi de kırmızılar
valla bugunlerde 3 de yatiyorum dun girdim ciktim midemden uyuyamadim sabah oglani okula gotur getir yedir icir simfi firsat buldum
Gelmedi ama arada ağrım oluyor canım pek umudum yokCanim. Naber gelmedi de kırmızılar
Benim 9 ocak canim. Arkadaşa dedim kırmızılar gelmedi de diye:)seninki 9 ocak degilmiydi
Bu ayda karavanaGelmedi ama arada ağrım oluyor canım pek umudum yok