Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Geçmiş olsun canim.
Amin kuzum inşallah çok kötü hasta oldum bende yattığım yerden kalkamıyorum öksürürken ciğerlerim çıkacak sanki disari

Canim zeytinyagina birkac damla limon damlat ic oksuruge iyi geliyor. Bal limon ihlamur ic canim

2 cay kasigi tereyagi erit pekmezle karistir karabiber ekle biraz ye. Gribe oksuruge birebir

Sevdazede Sevdazede o batmalar salak sacma acilar bendede var. Nette baktim 10 adet test 10 tl kargoda bedava alsam mi dedim hergün 1 tane yaparim :)
Yok kuzum alma ya testler insanı daha çok strese sokuyor boşver bekleyelim günümüzü benim batma gibide değil ağrı gibide değil çok garip bişey çözemedim valla gecede kasigimdan bacağıma kadar 10 sn gibi bi elektriklenme oldu çözemiyorum kendimi :)))

Yok kuzum alma ya testler insanı daha çok strese sokuyor boşver bekleyelim günümüzü benim batma gibide değil ağrı gibide değil çok garip bişey çözemedim valla gecede kasigimdan bacağıma kadar 10 sn gibi bi elektriklenme oldu çözemiyorum kendimi :)))
Bebek senden elektrik almis bence :KK70: :O

Ekonomik gelince alayim dedim ne bilim. Normalde 4 tl :) tamam bekleyelim o halde. Son günler zor geciyor test yapasim geliyor bu hastalik bence

Aslina bakarsaniz. Umudum yok.Benim ki umut fakirin ekmeği. Gecen ayda bu zamanlar bu belirtileri yaşadım sonra adet oldum belkide bunlar benim adet belirtim galiba. Yumurtlama geçti bitti. Hala kasiklarim ağrıyor adet gibi

Aslina bakarsaniz. Umudum yok.Benim ki umut fakirin ekmeği. Gecen ayda bu zamanlar bu belirtileri yaşadım sonra adet oldum belkide bunlar benim adet belirtim galiba. Yumurtlama geçti bitti. Hala kasiklarim ağrıyor adet gibi
Gecen ay bi belirti yaşamışım ben kesin hamileyim dedim ama fos çıktı belirtiye filan inanmıyorum o yüzden ama bizimki "falan inanma falsizda kalma" muhabbetine döndü " belirtiye inanma belirtisiz de kalma" :KK70:

Bu bebek isi beni benden aldi. Bu ay tutmazsa daha denemeyecegiz. O yuzden cok istiyorum.

Gecen ay bi belirti yaşamışım ben kesin hamileyim dedim ama fos çıktı belirtiye filan inanmıyorum o yüzden ama bizimki "falan inanma falsizda kalma" muhabbetine döndü " belirtiye inanma belirtisiz de kalma" :KK70:
Aynen katılıyorum canım. Gebelik dusunmeden önce bu belirtiler olmazdı bende hic. Simdi belirti var bebek yok. :)

X