- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
Amin kuzum inşallah çok kötü hasta oldum bende yattığım yerden kalkamıyorum öksürürken ciğerlerim çıkacak sanki disarisaol canim benimAllah herkese gonlune gore istedigi dilegi kabul etdin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzum inşallah çok kötü hasta oldum bende yattığım yerden kalkamıyorum öksürürken ciğerlerim çıkacak sanki disarisaol canim benimAllah herkese gonlune gore istedigi dilegi kabul etdin insallah
Bronsitin falan varmi ya bu ara bogaz enfeksiyonu yaygin benim oglaninda kuru oksuruk burun tikanikligi basladi yaAmin kuzum inşallah çok kötü hasta oldum bende yattığım yerden kalkamıyorum öksürürken ciğerlerim çıkacak sanki disari
Bronşit filan yok kuzum ama gogus tahtam yanıyo yeni türeyen bi virüs varmış herkes kırılıyor hastalıktanBronsitin falan varmi ya bu ara bogaz enfeksiyonu yaygin benim oglaninda kuru oksuruk burun tikanikligi basladi ya
Amin kuzum inşallah çok kötü hasta oldum bende yattığım yerden kalkamıyorum öksürürken ciğerlerim çıkacak sanki disari
Sağol canım ıhlamur içiyorum da zeytinyağının kokusu rahatsız ediyor içtiğim gibi çıkartırımGeçmiş olsun canim.
Canim zeytinyagina birkac damla limon damlat ic oksuruge iyi geliyor. Bal limon ihlamur ic canim
Tereyagmi kız onuda yiyemiyorum ben2 cay kasigi tereyagi erit pekmezle karistir karabiber ekle biraz ye. Gribe oksuruge birebir
Yok kuzum alma ya testler insanı daha çok strese sokuyor boşver bekleyelim günümüzü benim batma gibide değil ağrı gibide değil çok garip bişey çözemedim valla gecede kasigimdan bacağıma kadar 10 sn gibi bi elektriklenme oldu çözemiyorum kendimi :)))Sevdazede o batmalar salak sacma acilar bendede var. Nette baktim 10 adet test 10 tl kargoda bedava alsam mi dedim hergün 1 tane yaparim :)
Bebek senden elektrik almis bence :OYok kuzum alma ya testler insanı daha çok strese sokuyor boşver bekleyelim günümüzü benim batma gibide değil ağrı gibide değil çok garip bişey çözemedim valla gecede kasigimdan bacağıma kadar 10 sn gibi bi elektriklenme oldu çözemiyorum kendimi :)))
yutacan hemen ise yariyor amaTereyagmi kız onuda yiyemiyorum ben
Allah iyiliğini versin emiBebek senden elektrik almis bence :O
Yok anam yok ben onu yutarken ruhumu teslim ederimEritceksin canim
yutacan hemen ise yariyor ama
O zaman al ama yapma bekle gününü:)))Ekonomik gelince alayim dedim ne bilim. Normalde 4 tl :) tamam bekleyelim o halde. Son günler zor geciyor test yapasim geliyor bu hastalik bence
Gecen ay bi belirti yaşamışım ben kesin hamileyim dedim ama fos çıktı belirtiye filan inanmıyorum o yüzden ama bizimki "falan inanma falsizda kalma" muhabbetine döndü " belirtiye inanma belirtisiz de kalma"Aslina bakarsaniz. Umudum yok.Benim ki umut fakirin ekmeği. Gecen ayda bu zamanlar bu belirtileri yaşadım sonra adet oldum belkide bunlar benim adet belirtim galiba. Yumurtlama geçti bitti. Hala kasiklarim ağrıyor adet gibi
Aynen katılıyorum canım. Gebelik dusunmeden önce bu belirtiler olmazdı bende hic. Simdi belirti var bebek yok. :)Gecen ay bi belirti yaşamışım ben kesin hamileyim dedim ama fos çıktı belirtiye filan inanmıyorum o yüzden ama bizimki "falan inanma falsizda kalma" muhabbetine döndü " belirtiye inanma belirtisiz de kalma"
İnşallah olur canım çift kırmızılar görürsün de listeye Hamiş olarak yazarım senideBu bebek isi beni benden aldi. Bu ay tutmazsa daha denemeyecegiz. O yuzden cok istiyorum.