Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

İnşallah canim benim hepimiz muradimiza erelim Insallah.Bencok evhamliyimdir daha onceden böyle agrim olsa dr a kosardim. Ya da psikolojik bence. Aksama ne yemekler yaptiniz bakim. Benim dun den yenegim var rahatim

Canim daha belirti için çok erken yumurtlama daha geçtiğimiz pazar günüydü:KK70: bide batma gibi değil bu enteresan sanki ters bişey yapsam orasi küt diye kirilacakmis gibi hissediyorum ne garip bi kadınım ben ya :KK70:
Sen ovulasyon test yaptın mı takvime göre mi canım

İnşallah canim benim hepimiz muradimiza erelim Insallah.Bencok evhamliyimdir daha onceden böyle agrim olsa dr a kosardim. Ya da psikolojik bence. Aksama ne yemekler yaptiniz bakim. Benim dun den yenegim var rahatim
Ben kendimi kaldıramıyorum yataktan evdede bi gıdım yemek yok ne yapcam bilmiyorum

Ben zorluktan değil canım ya çok kötü görünürsem diye
Yok be kuzum ne kötüsü o duyguyu bi yaşasan varya diceksin aldığım bütün kilolara değermiş gözün ne kilo görür ne başka bisey çok farklı eşi benzeri olmayan bişey annelik Rabbim herkese nasip etsin inşallah

Yok be kuzum ne kötüsü o duyguyu bi yaşasan varya diceksin aldığım bütün kilolara değermiş gözün ne kilo görür ne başka bisey çok farklı eşi benzeri olmayan bişey annelik Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Haklısın canım inşallah sanırım ben adet olcam ağrılar başladı :KK43:

X