Ya öyle yada biz bu belirtileri her ay yaşıyorduk ama kendimizi dinlemediğimiz için farkında degildikAynen katılıyorum canım. Gebelik dusunmeden önce bu belirtiler olmazdı bende hic. Simdi belirti var bebek yok. :)
aynen canim dikkat et ben hasta olmamsk icin caba sarfediyorum cunku astimim zaten bide burnum falan tikanirsa hik. mik giderimBronşit filan yok kuzum ama gogus tahtam yanıyo yeni türeyen bi virüs varmış herkes kırılıyor hastalıktan
Sen ovulasyon test yaptın mı takvime göre mi canımCanim daha belirti için çok erken yumurtlama daha geçtiğimiz pazar günüydübide batma gibi değil bu enteresan sanki ters bişey yapsam orasi küt diye kirilacakmis gibi hissediyorum ne garip bi kadınım ben ya
Ben kendimi kaldıramıyorum yataktan evdede bi gıdım yemek yok ne yapcam bilmiyorumİnşallah canim benim hepimiz muradimiza erelim Insallah.Bencok evhamliyimdir daha onceden böyle agrim olsa dr a kosardim. Ya da psikolojik bence. Aksama ne yemekler yaptiniz bakim. Benim dun den yenegim var rahatim
Allah korusun canım deme öyle dikkat et kendineAy
aynen canim dikkat et ben hasta olmamsk icin caba sarfediyorum cunku astimim zaten bide burnum falan tikanirsa hik. mik giderim
Canim ben geçen ay yapmıştım ama ovulasyon takvime göre oldu tabi tutmadı yine dahada yapmadimSen ovulasyon test yaptın mı takvime göre mi canım
princ pilavi islim kenabi salata tombul cirba menum bu fikir verdim sansBen kendimi kaldıramıyorum yataktan evdede bi gıdım yemek yok ne yapcam bilmiyorum
belki mide bulantin olur verirsin ben54 hsmile kalmıştım ilk 4 ayda sanırım 50 dusmustun kusmaktan2 kg almışım son 1 ayda hamile olmak istemiyorum bu durumda
2 kilo ne ya ben obez derecesinde kiloluyum2 kg almışım son 1 ayda hamile olmak istemiyorum bu durumda
Ohhh ohhh mis afiyet bal şeker olsunp
princ pilavi islim kenabi salata tombul cirba menum bu fikir verdim sans
saol hayatım adam geceye gıtcek dunde yoktu benim bu ay sektede her sey hoş bu ay hiç üstüne düşmedim ama kısmett artıkOhhh ohhh mis afiyet bal şeker olsun
Belki bu şekilde beklemediğin anda gelir mucizen bellimi olursaol hayatım adam geceye gıtcek dunde yoktu benim bu ay sektede her sey hoş bu ay hiç üstüne düşmedim ama kısmett artık
Ben zorluktan değil canım ya çok kötü görünürsem diye2 kilo ne ya ben obez derecesinde kiloluyumama kendimi bildim bileli aşırı kilom var çocukluğumdan beri oglumu da kilolu doğurdum çokta kolay geçti çok şükür
Vakti geldyse olur insalkah canimBelki bu şekilde beklemediğin anda gelir mucizen bellimi olur
Yok be kuzum ne kötüsü o duyguyu bi yaşasan varya diceksin aldığım bütün kilolara değermiş gözün ne kilo görür ne başka bisey çok farklı eşi benzeri olmayan bişey annelik Rabbim herkese nasip etsin inşallahBen zorluktan değil canım ya çok kötü görünürsem diye
Haklısın canım inşallah sanırım ben adet olcam ağrılar başladıYok be kuzum ne kötüsü o duyguyu bi yaşasan varya diceksin aldığım bütün kilolara değermiş gözün ne kilo görür ne başka bisey çok farklı eşi benzeri olmayan bişey annelik Rabbim herkese nasip etsin inşallah
Olumsuz düşünme canım belki olmazsınHaklısın canım inşallah sanırım ben adet olcam ağrılar başladı