Eşim yanımda olsa bende öyle yapacağım ama her zaman olmuyor işte bi düzene girmedi şu memuriyet işleri
O zaman kuzum en fazla atıyorum 5 gün mü atıyor ileri 30 gün olarak baz al 14 gün çık 16. Güne denk geliyo sen 10. Günden 18. Günlere kadar dene daha garanti.İşte o tarihten emin değilim biliyorsun gecen ay 3 gün gecikmişti ya 25 te olan 28 günde oldu cümleten hamileyim sanmıştık :)
Evet yani haberlerde fln görüyoruz Allah korusun tecavüz uğrayıp hamile kalan fln işte hiç belli olmuyorcanım gerçi pek de bi işe yaramıyor tek gecelik ilişkide hamile kalanlar var şaşırıyoum valla
İlk defa gecen ay ileri attı hep 25 gündü bu ay kaç günde olacak bakalımO zaman kuzum en fazla atıyorum 5 gün mü atıyor ileri 30 gün olarak baz al 14 gün çık 16. Güne denk geliyo sen 10. Günden 18. Günlere kadar dene daha garanti.
aynen canım kısmet diyoruz.Evet yani haberlerde fln görüyoruz Allah korusun tecavüz uğrayıp hamile kalan fln işte hiç belli olmuyor
Hayıtı aldım ama çok düzenli kullanamıyorum iş yoğunluğu fln unutuyorum gelecek ay hayıtı sabah akşam düzenli içeceğimaynen canım kısmet diyoruz.
Denediğin bişiler avar mı peki soğan suyu için çok iyi diyorlar hayıt çayı falan
İnternette bi macun gördüm canım hayıt-çörek otu-aslanperçemi-civanperçemi-özel çam balı sağlık bakanlığındna onaylı ve dün bütün günüm onu araştırmakla geçti kullanan çoyu kişi 1 ay içince hamileyim diye dönüş yapmış bende almayı düşünoyorum soğan suyun başlıyım olmazsa macunu alıcamHayıtı aldım ama çok düzenli kullanamıyorum iş yoğunluğu fln unutuyorum gelecek ay hayıtı sabah akşam düzenli içeceğim
Bende alabilirim fiyatı ne kadar ? Öyle ürünler kilo aldırır diye de korkuyorumİnternette bi macun gördüm canım hayıt-çörek otu-aslanperçemi-civanperçemi-özel çam balı sağlık bakanlığındna onaylı ve dün bütün günüm onu araştırmakla geçti kullanan çoyu kişi 1 ay içince hamileyim diye dönüş yapmış bende almayı düşünoyorum soğan suyun başlıyım olmazsa macunu alıcam
kargo dahil 50 tl demişti kadınBende alabilirim fiyatı ne kadar ? Öyle ürünler kilo aldırır diye de korkuyorum
Ay insallah kuzummm nasip etsin hepinozee insallahhhhh szn sewincli haberlerinizi beklicemmm burda actimm kulaklarimii :)
Tesekkurler kuzum bunlar kolayda oglumu mamaeden nasi kesicem onu kara kara dusunuyotum kuzum ben tekrarladim kan testini iki gun sonra 907olmus ya cok sasirdim iki kat deil on kat artmisTatlimmmm
Tatlım ne sevindim bilemezsin kendine dikkat et yorma cok süpürge calistirirken dikktli ol su 3 ay cok önemli. Maydanoz adaçayı nane vs yeme. Kivi ananas bebeği tutar besler ilk zamanlr tuket. Simdi ve 9ay boyunca elini yuksek bir yere uzanma. Yere eğilme comelerek yerden birsey al. Sicak dus alma.Simdilik aklima gelenler bunlar . bizlerde dua et nolur.
Canım yeni okudum tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah sonunda aramızdan bi hamilemiz oldu bizimde uğurumuz olTesekkurler kuzum bunlar kolayda oglumu mamaeden nasi kesicem onu kara kara dusunuyotum kuzum ben tekrarladim kan testini iki gun sonra 907olmus ya cok sasirdim iki kat deil on kat artmis
Canim göğsüne salça sür tiksinmesini sağla kanıyor yara oldu filan dersin yapacak bişey yok abi olmak kolay değil:)Tesekkurler kuzum bunlar kolayda oglumu mamaeden nasi kesicem onu kara kara dusunuyotum kuzum ben tekrarladim kan testini iki gun sonra 907olmus ya cok sasirdim iki kat deil on kat artmis
Oh masallah. Artar artar arttıkça bulantında artar : DTesekkurler kuzum bunlar kolayda oglumu mamaeden nasi kesicem onu kara kara dusunuyotum kuzum ben tekrarladim kan testini iki gun sonra 907olmus ya cok sasirdim iki kat deil on kat artmis
Tebrikler cnm çok sevindim.Bnmkide 15ayli cok duskun ya sorma kesmim diyorum ama oluyo yinede sknti bakalim doktorla gorusim o nedicek
Tesekkur ederim bitanemm benimm anlatsana senin bulantin falan oldumuTebrikler cnm çok sevindim.
Maşallah maşallah