Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

İşte o tarihten emin değilim biliyorsun gecen ay 3 gün gecikmişti ya 25 te olan 28 günde oldu cümleten hamileyim sanmıştık :)
O zaman kuzum en fazla atıyorum 5 gün mü atıyor ileri 30 gün olarak baz al 14 gün çık 16. Güne denk geliyo sen 10. Günden 18. Günlere kadar dene daha garanti.

3 gün önce akşam 1 saat fln adet olacakmış gibi ağrıdan kıvrandım ağrı o 1 saat içinde sürekli de olmadı geldi gitti geldi gitti göğüslerim çok ağrıyordu ertesi güne ne karın ne göğüs ağrısı sanırım ben o gün yumurtladım nette yumurtlama belirtilerinde okudum sonradan

Hayıtı aldım ama çok düzenli kullanamıyorum iş yoğunluğu fln unutuyorum gelecek ay hayıtı sabah akşam düzenli içeceğim
İnternette bi macun gördüm canım hayıt-çörek otu-aslanperçemi-civanperçemi-özel çam balı sağlık bakanlığındna onaylı ve dün bütün günüm onu araştırmakla geçti kullanan çoyu kişi 1 ay içince hamileyim diye dönüş yapmış bende almayı düşünoyorum soğan suyun başlıyım olmazsa macunu alıcam

Bende alabilirim fiyatı ne kadar ? Öyle ürünler kilo aldırır diye de korkuyorum

Tatlimmmm
Ay insallah kuzummm nasip etsin hepinozee insallahhhhh szn sewincli haberlerinizi beklicemmm burda actimm kulaklarimii :)

Tatlım ne sevindim bilemezsin kendine dikkat et yorma cok süpürge calistirirken dikktli ol su 3 ay cok önemli. Maydanoz adaçayı nane vs yeme. Kivi ananas bebeği tutar besler ilk zamanlr tuket. Simdi ve 9ay boyunca elini yuksek bir yere uzanma. Yere eğilme comelerek yerden birsey al. Sicak dus alma.Simdilik aklima gelenler bunlar . bizlerde dua et nolur.

Tesekkurler kuzum bunlar kolayda oglumu mamaeden nasi kesicem onu kara kara dusunuyotum kuzum ben tekrarladim kan testini iki gun sonra 907olmus ya cok sasirdim iki kat deil on kat artmis

Tesekkurler kuzum bunlar kolayda oglumu mamaeden nasi kesicem onu kara kara dusunuyotum kuzum ben tekrarladim kan testini iki gun sonra 907olmus ya cok sasirdim iki kat deil on kat artmis
Canım yeni okudum tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah sonunda aramızdan bi hamilemiz oldu bizimde uğurumuz ol

Canim göğsüne salça sür tiksinmesini sağla kanıyor yara oldu filan dersin yapacak bişey yok abi olmak kolay değil:)

Oh masallah. Artar artar arttıkça bulantında artar : D
ay benim kızda emiyor. Ama ben eğer hamile kalirsam yaza kadar kesmeyecegim sakıncası yok. Benimki 15 aylik daha senin ki ne kadar

Bnmkide 15ayli cok duskun ya sorma kesmim diyorum ama oluyo yinede sknti bakalim doktorla gorusim o nedicek

Arakadaslarrr bat normalde 31 aralikti. Hatta daha gec de olabilir cunku ovulasyon testinde 24. 25. ve 26. Günü pozitif gördüm. Dedim herhalde gec yumurtlama olacak. 24 ve 25i degerlendirdik. Bugun 27. Gun. Benden lekeler geliyor. Bu imkansiz ben 33 34 gunde bir adet olan biriyim. Bir de idrar torbamda oyle bi baski var ki durmadan tuvalete gidesim geliyo. Az az yapiyorum ama cok var gibi geliyo yaptiktan sonra sanki hic idrarimi yapmamis gibi hissediyorum. Bir de az önce gözümün önü karardi ellerim titredi yere yığıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…