İyi yapmissin canim ama ben 6. ayimda hamile kalmistim ogluma evlilik insanin fizyolijisine bir adapte olma zamani var olur ve gercekten cok erken yas kac
acaba bi işe mi girsen kafanı sürekli meşgul edeceğin ?Evet bide ben hafta içi hep yalnızım eşim haftasonları yanımda bebek olsa belki bu kadar kötü hissetmeyeceğim
26 yadinda anne oldum yasin tam zamani ama evliligin daha yeni rahim bir adepte olsun cinselligige herkesin yapisi farkli inan24 canım
O bekleyen millet olmasa zaten bu kadar stres olmayacakKimseyle kendinizi kiyaslamayin evet insan onun oluyoda benim niye olmuyor diye uzuluyor ama bu senin sinavin o da onun eltim ustume baaakkk pespese iki tane dogurdu simdi gozler bende ve millet bekliyor
Olacak canım inşallah herkesin doğumu ve ölümü belli belkide bu bizim sınavımız sınavı başarılı bir şekilde geçersek bebisimiz olacaktır inşallah:)Tabiki Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin .
Ama benimde olsun isityor kalbim elimde olmadan böyle düşünüyorum .s
Kac gunde bir adet oluyorsan. ornegin ben 28-14 cikariyorum oyle buluyorum canimYumurtlama günleri sayarken adetin ilk gününden itibaren mi bittikten sonra mı hesap ediyoruz bu ay hiç hesapsız stres olmadan denemeler yaptım şimdi bi hesaplama isteği geldi geçmişe yönelik :))
Yumurtlama günleri sayarken adetin ilk gününden itibaren mi bittikten sonra mı hesap ediyoruz bu ay hiç hesapsız stres olmadan denemeler yaptım şimdi bi hesaplama isteği geldi geçmişe yönelik :))
Çalışıyorum zaten canım iş yoğun olsa da akşamları sıkıcıacaba bi işe mi girsen kafanı sürekli meşgul edeceğin ?
Bende çalışıyorum ama işim olmuyor sürekli bilgisayat başında acaba bunu mu denesem onu mu yapsam araştırıp duruyorum
inşallah canım :*Olacak canım inşallah herkesin doğumu ve ölümü belli belkide bu bizim sınavımız sınavı başarılı bir şekilde geçersek bebisimiz olacaktır inşallah:)
Ya eltim dogurdu fiye bana millet diyo ki ben olsam ikiz dogururdum diye yaris icinde gibi ama bu ha deyincede olan bisey degilO bekleyen millet olmasa zaten bu kadar stres olmayacak
Kimseyle kendinizi kiyaslamayin evet insan onun oluyoda benim niye olmuyor diye uzuluyor ama bu senin sinavin o da onun eltim ustume baaakkk pespese iki tane dogurdu simdi gozler bende ve millet bekliyor
Canim gelecek adet tarihinin başından geriye doğru 14 say :)Yumurtlama günleri sayarken adetin ilk gününden itibaren mi bittikten sonra mı hesap ediyoruz bu ay hiç hesapsız stres olmadan denemeler yaptım şimdi bi hesaplama isteği geldi geçmişe yönelik :))
Adet kaç günde olursa olsun farketmez mi bu 14. gün ?adetin 1.gününden itibaren canım 14. gün en yüksek yumurtlama dönemi
Eltin için mi doğuracaksın çok saçma düşünüyorlar eltinin çocuğu olmasada isterdinYa eltim dogurdu fiye bana millet diyo ki ben olsam ikiz dogururdum diye yaris icinde gibi ama bu ha deyincede olan bisey degil
Farkeder canım sen kacgunde bir adet oluyorsan gelecek adet tarihinden geriye 14 sayAdet kaç günde olursa olsun farketmez mi bu 14. gün ?
Baktım da 10 ve 14. günler denemişim inşallah olur
İşte o tarihten emin değilim biliyorsun gecen ay 3 gün gecikmişti ya 25 te olan 28 günde oldu cümleten hamileyim sanmıştık :)Canim gelecek adet tarihinin başından geriye doğru 14 say :)
Adet kaç günde olursa olsun farketmez mi bu 14. gün ?
Baktım da 10 ve 14. günler denemişim inşallah olur
Eşim yanımda olsa bende öyle yapacağım ama her zaman olmuyor işte bi düzene girmedi şu memuriyet işleriBenim adet döngüm 28. Telefonumda programım onun sayesinde takip ediyorum .
14. günüyse 10-12-14-16 günleri yoğun çalışma oluyor 2 günde bir yapmak eşinin spermleri açısından daha sağlıklı