Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Canim gebelik belirtisi için daha çok erken ama yerleşiyor olabilir inşallah ta öyledir sen her ihtimale karşı kendini fazla yorma istirahat et :)

Dayanamadim kan testi yaptirdim erken mi oldu bilmiyom ama negatif cikti :/
Canim cikmazki zaten iliskiden 10 gun sonra sonuç alabilirsin sen daha maksimum 3 gün önce yumurtlamissin daha rahime bebiş yerlesmemistir bile :) hcg hormonu yerleştikten sonra salgılanıyor sen biraz sık dişini sabret ama negatif çıkması normal ümidini yitirme

@Sevdazede Canım merhaba yeni gördüm burayı yaş 22 erzurum da yaşıyorum 5 aydır deniyoruz

Valla batimizda aynı ama ben bu ay cok üstüne düşmedim pek bi beklentim yok o yüzden:))
Tatlım benim yas 25 musait aninda yazarsin ya da hic yazma bat tan önemli değil 3umuzunde bat cok yakın 7 8 9 bakalım bombayi ilk kim batlatacak ya da elimizdemi patlicak ben bu ay sistemli yapıyorum kendime de dikkat ediyorum bakalım Rabbim hepimize nasip etsin cankizlar

Canım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririz ben ilk defa klomen kullandım doktor pco var dedi bu ay umitleniyim mi umitlenmiyim mi bilemedim ya hep terslik oldu düzenli ilişki yasayamadik o yüzden mıdır bilinmez içimde bir huzursuzluk varr Rabbim sen hayra çıkar aminn

Amin cnim
İnşallah tatlım bir bakarsin olur umitsiz olma benim arkadas tek iliskide hamile kaldi bugun test yaptı silik çıktı. Bizde bu azimle kaliriz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…