Canim gebelik belirtisi için daha çok erken ama yerleşiyor olabilir inşallah ta öyledir sen her ihtimale karşı kendini fazla yorma istirahat et :)Arakadaslarrr bat normalde 31 aralikti. Hatta daha gec de olabilir cunku ovulasyon testinde 24. 25. ve 26. Günü pozitif gördüm. Dedim herhalde gec yumurtlama olacak. 24 ve 25i degerlendirdik. Bugun 27. Gun. Benden lekeler geliyor. Bu imkansiz ben 33 34 gunde bir adet olan biriyim. Bir de idrar torbamda oyle bi baski var ki durmadan tuvalete gidesim geliyo. Az az yapiyorum ama cok var gibi geliyo yaptiktan sonra sanki hic idrarimi yapmamis gibi hissediyorum. Bir de az önce gözümün önü karardi ellerim titredi yere yığıldım
Dayanamadim kan testi yaptirdim erken mi oldu bilmiyom ama negatif cikti :/Canim gebelik belirtisi için daha çok erken ama yerleşiyor olabilir inşallah ta öyledir sen her ihtimale karşı kendini fazla yorma istirahat et :)
Canim cikmazki zaten iliskiden 10 gun sonra sonuç alabilirsin sen daha maksimum 3 gün önce yumurtlamissin daha rahime bebiş yerlesmemistir bile :) hcg hormonu yerleştikten sonra salgılanıyor sen biraz sık dişini sabret ama negatif çıkması normal ümidini yitirmeDayanamadim kan testi yaptirdim erken mi oldu bilmiyom ama negatif cikti :/
Sevdazedeye katılıyorum canim. Daha yeni yumurtlamissin zaten. Bekle adetini hakkinda hayırlısı inşallah yerleşme belirtileridirDayanamadim kan testi yaptirdim erken mi oldu bilmiyom ama negatif cikti :/
Sevdazedeye katılıyorum canim. Daha yeni yumurtlamissin zaten. Bekle adetini hakkinda hayırlısı inşallah yerleşme belirtileridirDayanamadim kan testi yaptirdim erken mi oldu bilmiyom ama negatif cikti :/
@Sevdazede Canım merhaba yeni gördüm burayı yaş 22 erzurum da yaşıyorum 5 aydır deniyoruzEveeet hanımlar
Yeni konumuz hayırlı olsun
Tüm günümüz sat,bat,bebek diyerek geçiyor. tabiki bunları diyelim ama hayatımızın çoğu bu konular oldukça belkide bebişlerimiz bu yüzden bizimle olamıyor. Biraz sohbet,muhabbet biraz eğlence,neşe ve birazda makara kukura katarak devam edelim konuya :)
Konu İçeriyi
Tabikide ovulasyon ve gebelik takipleri ( çok abartmadan kendimizi strese sokmadan)
konuya dahil olan üyelerimiz bat tarihleriyle birlikte kullanıcı adımın başına @ koyup yazarlarsa tarihlerinizi ilk konuya yazabilirim eğlenceli sohbet eşliğinde tüm hamilelik belirtilerimiziovulasyon takiplerimizi , herhangi bir derdimizi , hüznümüzü , mutluluğumuzu birlikte paylaşalım :)
Not: eğlenceli sohbetleri sevmeyenler için uygun değildir :)
Keyifli sohbetler efendim
Kullanıcı Adı Yaşı il/ilçe Deneme Süresi Bat Durumu @UzeUze 29 İstanbul Kartal 1 Ay Hamiş @min123 21 ? ? Hamiş @buse smile 22 ? 4 Ay 13 Aralık Bekliyor @blueas ? ? ? 21 Aralık Bekliyor @celine20 ? ? ? 23 Aralık Bekliyor @cituhanba01 28 Erzurum 2 Ay 23 Aralık Bekliyor @Babies16 ? ? ? 26 Aralık Bekliyor @zezem123 ? ? ? 28 Aralık Bekliyor @aybuss_ 24 Rize 4 Ay 29 Aralık Bekliyor @Bejan19 20 Ankara Sincan 1 Ay 30 Aralık Bekliyor @0zge0 23 Ankara 5 Ay 30 Aralık Bekliyor fnd_50 ? ? ? 31 Aralık Bekliyor @Ksmdaskbskdr ? ? ? 1 Ocak Bekliyor Ask-I Zuleyha ? ? ? 1 Ocak Bekliyor @pskdan67 30 ? 1 Ay 2 Ocak Bekliyor @-Lavinia ? ? ? 3-4 Ocak Bekliyor @Emineeemm 28 İzmir 7 Ay 4 Ocak Bekliyor Sevdazede 26 İstanbul-Beyoglu 10 Ay 8 Ocak Bekliyor @Sfr-rslntsn ? ? ? 8 Ocak Bekliyor N Nurumcan94 ? ? ? 8 Ocak Bekliyor @Ebrarr60 ? ? ? 9 Ocak Bekliyor eflen ? Şanlıurfa 2 Ay 9 Ocak Bekliyor @Mutluluk1515 26 Samsun 5 Ay 15 Ocak Bekliyor @menis menis 25 İzmir Ödemiş 2 Ay 15 Ocak Bekliyor @gunesmk 29 Antalya 1 Ay ? Bekliyor @gizemlii123 23 Gaziantep ? 23 Ocak Bekliyor Ruling girl ? ? ? ? Bekliyor
Hoşgeldin canım batın kaçSevdazede Canım merhaba yeni gördüm burayı yaş 22 erzurum da yaşıyorum 5 aydır deniyoruz
Yeni gördüm derken ilk sayfada yaptığın değişikliği yeni gördüm demek istedim kuzus batım yazıyo zaten 8 ocakHoşgeldin canım batın kaç
Ay tamam canım kusura bakma oraya bakmadan yazdım:) hemen guncelliyorumYeni gördüm derken ilk sayfada yaptığın değişikliği yeni gördüm demek istedim kuzus batım yazıyo zaten 8 ocak)
Yok canim ne kusuru... geçmiyo bu zaman hiç napcaz böyle yaaAy tamam canım kusura bakma oraya bakmadan yazdım:) hemen guncelliyorum
Valla batimizda aynı ama ben bu ay cok üstüne düşmedim pek bi beklentim yok o yüzden:))Yok canim ne kusuru... geçmiyo bu zaman hiç napcaz böyle yaa
Ben bu ay klomen kullandım da o yüzden biraz düşünceliyim canum Rabbim hayirlisini versin insallah ama beklemek çok zormuş inşallah tez zamanda dolar gobuslerimizValla batimizda aynı ama ben bu ay cok üstüne düşmedim pek bi beklentim yok o yüzden:))
Tatlım benim yas 25 musait aninda yazarsin ya da hic yazma bat tan önemli değilValla batimizda aynı ama ben bu ay cok üstüne düşmedim pek bi beklentim yok o yüzden:))
Ben bu ay klomen kullandım da o yüzden biraz düşünceliyim canum Rabbim hayirlisini versin insallah ama beklemek çok zormuş inşallah tez zamanda dolar gobuslerimiz)
Canım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririz ben ilk defa klomen kullandım doktor pco var dedi bu ay umitleniyim mi umitlenmiyim mi bilemedim ya hep terslik oldu düzenli ilişki yasayamadik o yüzden mıdır bilinmez içimde bir huzursuzluk varr Rabbim sen hayra çıkar aminnTatlım benim yas 25 musait aninda yazarsin ya da hic yazma bat tan önemli değil3umuzunde bat cok yakın 7 8 9 bakalım bombayi ilk kim batlatacak ya da elimizdemi patlicak ben bu ay sistemli yapıyorum kendime de dikkat ediyorum bakalım Rabbim hepimize nasip etsin cankizlar
İnşallah tatlım bir bakarsin olur umitsiz olma benim arkadas tek iliskide hamile kaldi bugun test yaptı silik çıktı. Bizde bu azimle kaliriz insallahCanım benim inşallah hepimiz güzel haberler veririz ben ilk defa klomen kullandım doktor pco var dedi bu ay umitleniyim mi umitlenmiyim mi bilemedim ya hep terslik oldu düzenli ilişki yasayamadik o yüzden mıdır bilinmez içimde bir huzursuzluk varr Rabbim sen hayra çıkar aminn
Deneyelim kuzum belli olur belkii geç dollenme falan olur yumoslar geç çatlar bu işler belli olmuyo keşke içimizi görebilsekSevdazede . @nuruman94 adet e kadar deneyecekmisiniz. Benim yumurtlama donemi yarindan sonra bitiyor ??
İnşallah sekerim inşallah tutar bu ay hepimizin meleğiAmin cnim
İnşallah tatlım bir bakarsin olur umitsiz olma benim arkadas tek iliskide hamile kaldi bugun test yaptı silik çıktı. Bizde bu azimle kaliriz insallah
İnşallah canım hayırlı zamanlarda gelsinlerBen bu ay klomen kullandım da o yüzden biraz düşünceliyim canum Rabbim hayirlisini versin insallah ama beklemek çok zormuş inşallah tez zamanda dolar gobuslerimiz)