Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kimseyle kendinizi kiyaslamayin evet insan onun oluyoda benim niye olmuyor diye uzuluyor ama bu senin sinavin o da onun eltim ustume baaakkk pespese iki tane dogurdu simdi gozler bende ve millet bekliyor

Yumurtlama günleri sayarken adetin ilk gününden itibaren mi bittikten sonra mı hesap ediyoruz bu ay hiç hesapsız stres olmadan denemeler yaptım şimdi bi hesaplama isteği geldi geçmişe yönelik :))

Evet bide ben hafta içi hep yalnızım eşim haftasonları yanımda bebek olsa belki bu kadar kötü hissetmeyeceğim
acaba bi işe mi girsen kafanı sürekli meşgul edeceğin ?
Bende çalışıyorum ama işim olmuyor sürekli bilgisayat başında acaba bunu mu denesem onu mu yapsam araştırıp duruyorum

Tabiki Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin .
Ama benimde olsun isityor kalbim elimde olmadan böyle düşünüyorum .s
Olacak canım inşallah herkesin doğumu ve ölümü belli belkide bu bizim sınavımız sınavı başarılı bir şekilde geçersek bebisimiz olacaktır inşallah:)

Yumurtlama günleri sayarken adetin ilk gününden itibaren mi bittikten sonra mı hesap ediyoruz bu ay hiç hesapsız stres olmadan denemeler yaptım şimdi bi hesaplama isteği geldi geçmişe yönelik :))
Kac gunde bir adet oluyorsan. ornegin ben 28-14 cikariyorum oyle buluyorum canim

adetin 1.gününden itibaren canım 14. gün en yüksek yumurtlama dönemi

Canim gelecek adet tarihinin başından geriye doğru 14 say :)

Adet kaç günde olursa olsun farketmez mi bu 14. gün ?
Baktım da 10 ve 14. günler denemişim inşallah olur

Benim adet döngüm 28. Telefonumda programım onun sayesinde takip ediyorum .
14. günüyse 10-12-14-16 günleri yoğun çalışma oluyor 2 günde bir yapmak eşinin spermleri açısından daha sağlıklı

Benim adet döngüm 28. Telefonumda programım onun sayesinde takip ediyorum .
14. günüyse 10-12-14-16 günleri yoğun çalışma oluyor 2 günde bir yapmak eşinin spermleri açısından daha sağlıklı
Eşim yanımda olsa bende öyle yapacağım ama her zaman olmuyor işte bi düzene girmedi şu memuriyet işleri

X