- 8 Eylül 2016
- 768
- 518
Bat 23 ocak canım kısmet dediğin gibi hayırlısı olsunHayırlısı olsun kuzum üzülme zamanını sabırla bekle yeni batın kaç listeyi güncelleyeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bat 23 ocak canım kısmet dediğin gibi hayırlısı olsunHayırlısı olsun kuzum üzülme zamanını sabırla bekle yeni batın kaç listeyi güncelleyeyim
InsaAllah cnm da hayirlisiyla bi ev aldik bu surecte onla ilgilenmem lazim istee toparlanmaya caliscam yaza kadar tasinirimm Allah herkese siginacagi bi ev versinnn Gelci Mulk Allahin Mulkudeee Kiradan kurtulduk isteeeValla özledım seni daha biyere gitme :)
Ay insallah kuzummm nasip etsin hepinozee insallahhhhh szn sewincli haberlerinizi beklicemmm burda actimm kulaklarimii :)Kuzucum bosversene hangi gun yumurtladigini hamissin ya sen oma bakkkk cok sevindimmm kuzummm insaAllah saglikla kucagina aldigin gunleride goruruz aminnn...
Amin Hayırlı olsun kuzum Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin sizede uğur getirsin inşallah ❤InsaAllah cnm da hayirlisiyla bi ev aldik bu surecte onla ilgilenmem lazim istee toparlanmaya caliscam yaza kadar tasinirimm Allah herkese siginacagi bi ev versinnn Gelci Mulk Allahin Mulkudeee Kiradan kurtulduk isteee
Allah razi olsun saol cnm daha iyileri sizlerin olsunAmin Hayırlı olsun kuzum Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin sizede uğur getirsin inşallah ❤
Amin insaAllah cnm iki canlisin dua et bizede...Ay insallah kuzummm nasip etsin hepinozee insallahhhhh szn sewincli haberlerinizi beklicemmm burda actimm kulaklarimii :)
Cümlemizden kuzum Rabbim herseyin hayırlısını versin ❤Allah razi olsun saol cnm daha iyileri sizlerin olsun
ne zamandır deniyorsun ve evlisin canımGünaydın kızlar :*
Geçende kan testi verdim hormon değerlerime bakmak içinm negatifti adet olmayı bekliyorum bende
Sizde de oluyor mu çevrende seninle aynı zamanda evlenmiş veya senden öncekiler hamile kaldığında içiniz yanıyor muu
O ne ki kedi yavrusu görünce bile içim yanıyor kediler bile anne oluyor diye henüz 2. ay denemem olmasına rağmen öyle bi mutsuzlukGünaydın kızlar :*
Geçende kan testi verdim hormon değerlerime bakmak içinm negatifti adet olmayı bekliyorum bende
Sizde de oluyor mu çevrende seninle aynı zamanda evlenmiş veya senden öncekiler hamile kaldığında içiniz yanıyor muu
umutsuzluga kapilman icin cok erkenO ne ki kedi yavrusu görünce bile içim yanıyor kediler bile anne oluyor diye henüz 2. ay denemem olmasına rağmen öyle bi mutsuzluk
Canim benim abim benden sonra evlendi ben 10 aydır deniyorum yengem ilk denemesinde hamile kaldı yeğenim olacağı içinmi bilmiyorum ben çok mutlu oldum hiç üzülmedim:)Günaydın kızlar :*
10. Ayım kuzum benim öyle düşünmeyin hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah her zaman sabır selamete erişicez bizde birgun inşallah ❤O ne ki kedi yavrusu görünce bile içim yanıyor kediler bile anne oluyor diye henüz 2. ay denemem olmasına rağmen öyle bi mutsuzluk
ne zamandır deniyorsun ve evlisin canım
Ben sevinemedim nedense arkadaşım hamile kaldığı zaman ben mi çok kötüyüm anlamadımCanim benim abim benden sonra evlendi ben 10 aydır deniyorum yengem ilk denemesinde hamile kaldı yeğenim olacağı içinmi bilmiyorum ben çok mutlu oldum hiç üzülmedim:)
O ne ki kedi yavrusu görünce bile içim yanıyor kediler bile anne oluyor diye henüz 2. ay denemem olmasına rağmen öyle bi mutsuzluk
Bende aşırı istiyorum kuzum bence kötü olduğundan değil umutsuz olduğundan ve şeytan vesvese veriyor hergün dua et maneviyatını kaybetme sabırlı ol Rabbim mükafatını verir :) düşünsene arkadaşınında olsa cennetten gelme bir mucize o :)Ben sevinemedim nedense arkadaşım hamile kaldığı zaman ben mi çok kötüyüm anlamadım
Yada aşıırıı çok istediğim için sanırım bilmyorum
Evet bide ben hafta içi hep yalnızım eşim haftasonları yanımda bebek olsa belki bu kadar kötü hissetmeyeceğimİnsan bir an önce o duyguyu yaşamak istiyor dimi
İyi yapmissin canim ama ben 6. ayimda hamile kalmistim ogluma evlilik insanin fizyolijisine bir adapte olma zamani var olur ve gercekten cok erken yas kac6 aylık evliyim canım ilk ay eşim istemedi sonradan başladık 1 ay olmayınca ne olur ne olma bi kontrol ettirelim dedik prolaktinim yüksekti onu düşürdük geçen ay bıraktim işte 2 ay diyelim sorunsuz şekilde
Bende aşırı istiyorum kuzum bence kötü olduğundan değil umutsuz olduğundan ve şeytan vesvese veriyor hergün dua et maneviyatını kaybetme sabırlı ol Rabbim mükafatını verir :) düşünsene arkadaşınında olsa cennetten gelme bir mucize o :)