Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

InsaAllah cnm da hayirlisiyla bi ev aldik bu surecte onla ilgilenmem lazim istee toparlanmaya caliscam yaza kadar tasinirimm Allah herkese siginacagi bi ev versinnn Gelci Mulk Allahin Mulkudeee Kiradan kurtulduk isteee
Amin Hayırlı olsun kuzum Rabbim güle güle oturmayı nasip etsin sizede uğur getirsin inşallah ❤

Günaydın kızlar :*
Geçende kan testi verdim hormon değerlerime bakmak içinm negatifti adet olmayı bekliyorum bende :KK43:
Sizde de oluyor mu çevrende seninle aynı zamanda evlenmiş veya senden öncekiler hamile kaldığında içiniz yanıyor muu :KK43:

Geçende kan testi verdim hormon değerlerime bakmak içinm negatifti adet olmayı bekliyorum bende :KK43:
Sizde de oluyor mu çevrende seninle aynı zamanda evlenmiş veya senden öncekiler hamile kaldığında içiniz yanıyor muu :KK43:
ne zamandır deniyorsun ve evlisin canım

O ne ki kedi yavrusu görünce bile içim yanıyor kediler bile anne oluyor diye :KK43: henüz 2. ay denemem olmasına rağmen öyle bi mutsuzluk

Canim benim abim benden sonra evlendi ben 10 aydır deniyorum yengem ilk denemesinde hamile kaldı yeğenim olacağı içinmi bilmiyorum ben çok mutlu oldum hiç üzülmedim:)

O ne ki kedi yavrusu görünce bile içim yanıyor kediler bile anne oluyor diye :KK43: henüz 2. ay denemem olmasına rağmen öyle bi mutsuzluk
10. Ayım kuzum benim öyle düşünmeyin hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olsun inşallah her zaman sabır selamete erişicez bizde birgun inşallah ❤

Canim benim abim benden sonra evlendi ben 10 aydır deniyorum yengem ilk denemesinde hamile kaldı yeğenim olacağı içinmi bilmiyorum ben çok mutlu oldum hiç üzülmedim:)
Ben sevinemedim nedense arkadaşım hamile kaldığı zaman ben mi çok kötüyüm anlamadım :KK43:
Yada aşıırıı çok istediğim için sanırım bilmyorum :KK43:

Ben sevinemedim nedense arkadaşım hamile kaldığı zaman ben mi çok kötüyüm anlamadım :KK43:
Yada aşıırıı çok istediğim için sanırım bilmyorum :KK43:
Bende aşırı istiyorum kuzum bence kötü olduğundan değil umutsuz olduğundan ve şeytan vesvese veriyor hergün dua et maneviyatını kaybetme sabırlı ol Rabbim mükafatını verir :) düşünsene arkadaşınında olsa cennetten gelme bir mucize o :)

6 aylık evliyim canım ilk ay eşim istemedi sonradan başladık 1 ay olmayınca ne olur ne olma bi kontrol ettirelim dedik prolaktinim yüksekti onu düşürdük geçen ay bıraktim işte 2 ay diyelim sorunsuz şekilde
İyi yapmissin canim ama ben 6. ayimda hamile kalmistim ogluma evlilik insanin fizyolijisine bir adapte olma zamani var olur ve gercekten cok erken yas kac

Bende aşırı istiyorum kuzum bence kötü olduğundan değil umutsuz olduğundan ve şeytan vesvese veriyor hergün dua et maneviyatını kaybetme sabırlı ol Rabbim mükafatını verir :) düşünsene arkadaşınında olsa cennetten gelme bir mucize o :)

Tabiki Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin .
Ama benimde olsun isityor kalbim elimde olmadan böyle düşünüyorum .s

X