Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Valla ben bu ay canım isteyince yapıyorum bebek düşünerek değil biraz daha kafam rahat sanki geçen aylara göre umudum tamamen bitti çünkü:))) Yaradan bilir zamanını hayırlısını ayrıca adetliyken ilişki ne ya:kusmuk:hem hijyen açısından ters hadi onu geçtim dini açıdan hiç olmaması gereken bişey Allah onlara akıl fikir versin:KK3:
Bende ayni ya oncekiler gibi yapmicam verene veriyor Yaradan zamani var demekki napayim ya off sıkıntisi buyuk oluyor

Bende ayni ya oncekiler gibi yapmicam verene veriyor Yaradan zamani var demekki napayim ya off sıkıntisi buyuk oluyor
Hiç sıkıntı yapma kuzum doktorların "kısırsın çocuğun olmaz" dedikleri kişileri tanıyorum ben ve çocukları var :) sabır ve dua bizim ilacımı herseyin hayırlısı:)

Sevdazede Sevdazede canımm ben boşanma kararı aldım beni listeden çıkar hiç beklemeyin birliktelik olmadı olmayacakta Allah hepinize hayırlı birer evlat nasip eder inşallah

Canim hayırdır ya üzüldüm şimdi

Boşver canım çektim ailemin yanına geldim boşanmak istiyorum ama eşim istemiyo öyle bi durumda gidiyo ama ben boşanmak istiyorum bazı sebeplerden dolayı hayırlısı olsun adetim bitti hiç birliktelik olmadı zaten iyikide olmamış çocuğum çok şükür

Boşver canım çektim ailemin yanına geldim boşanmak istiyorum ama eşim istemiyo öyle bi durumda gidiyo ama ben boşanmak istiyorum bazı sebeplerden dolayı hayırlısı olsun adetim bitti hiç birliktelik olmadı zaten iyikide olmamış çocuğum çok şükür
Ailevi konu olduğu için çok irdelemicem ama aldatma,sorumsuzluk, çalışmama, şiddet gibi bi durum söz konusu değilse fevri davranma kuzum iyi düşün bende boşandım ama saydiklarimdan mevcuttu maalesef hakkımızda herşeyin hayırlısı sıkma canını kafanı topla biraz ❤

Ailevi konu olduğu için çok irdelemicem ama aldatma,sorumsuzluk, çalışmama, şiddet gibi bi durum söz konusu değilse fevri davranma kuzum iyi düşün bende boşandım ama saydiklarimdan mevcuttu maalesef hakkımızda herşeyin hayırlısı sıkma canını kafanı topla biraz ❤

Saydıklarında mevcut maleseff öyle yapıom 1 ay ailemde kafamı dinlicem düşünüp karar vericem şuanki kararım boşanmak

Saydıklarında mevcut maleseff öyle yapıom 1 ay ailemde kafamı dinlicem düşünüp karar vericem şuanki kararım boşanmak
Anladım bitanem ne diyim hakkında hayırlısı olsun ama inşallah Rabbim eşine hidayet verirde duzelirsiniz yuva bozmak çok zor barissaniz dahi bi süre yine çocuk düşünmeyin derim sende fazla üzme kendini kafanı toplayıp sağlıklı bir karar verirsiniz insallah

Kuzumm nerelerdesinnn seni cok ozlesim yahuuuu sormmaaaa ben dokuzuncu gunu adetimin kan testi yaptim negatifti ya 15.gunu esim bakala giderken illa test alcam yap dedi dedim yok alma hep negatif bunuda yaparsam ontane olucak falan e bu gitti geldi baktim test almis ila yap dedi yaptim pozitif hormedikmii biz hemen apar topar ciktik saglik ocagi iki gune sonuc cikar deyince solugu ozelde aldik sonuc 186cikti suan kana gorree hamis ciktim askoo bakalim biraz gecsin hastaneye gidicemde bi soru kafami yedi bitirdi :KK43: adetim gectikten 15gun sonra acaba ben adet donemindemi yumurtladim cokmu gec dolenmede adetten dokuz gun sonra cikmiyo 15gun sonra cikiyo kafamda deli sorular
Kuzucum bosversene hangi gun yumurtladigini hamissin ya sen oma bakkkk cok sevindimmm kuzummm insaAllah saglikla kucagina aldigin gunleride goruruz aminnn...

X