İnşallah hemencecik olur kuzum zaten o belirti aramak mahvediyor bizi9 ocak canım. Aynen vakti zamani neyse o zaman çıkıp geliyor bebeler kizimdada 3 ay forumlarda gzmistim cok şükür sonunda cok bekletmedi Rabbim bunda da 2.ayda olsun insAllah. O zamnda keciboynuzu kuru denedigim ay kalmıştım. Birde dusunmicem bu ay cok belirti vs dinlemicem kendimi
Amiiiiiiiiin inşallah canım ❤Şimdi aklima geldi kizimi 10 ocakta 2015 te öğrenmiştim insAllah ikinci bebemide 9 ocakta ogrenirim Allahimm su okuyan ezanlar hürmetine bu ay o sevinci hepimize yasatsin Aminnnn:)
İnşallah ama evde test yaptim negatif çatlama iğnesinin 16.gunu bu saatten sonra da çıkmaz zaten umutlar diğer ay kaldı bat 23 aralık gelsin bakayimHoşgeldin canım ekliyorum umudunu kaybetme inşallah bebiş vardır:)
Hoşgeldin canım ekliyorum umudunu kaybetme inşallah bebiş vardır:)
Olursa tam sürpriz olur çünkü ovulasyon bile takip etmiyorum.Ekliyorum kuzum bat soru işareti kalsın o zaman supriz olsun :))))
e nye sacma olsun sılık ıkı cızgı genelde gebelık oluyorr :)Kızlar saçma birşey oldu ya sabah yaptığım testin sonucu böyle sanki test bölümünde hafif iki tane çizgi var
Kuzuuuuuum adetten ucgun once yaptim biliyosun negatif adet gunu yaptim megatif ucgun gecti negatif yedigun negatif dokuzunda kan verdim yine negatifti biliyosun bugunde 15.gun bi midem bulaniyo dunderdir esim dedi test alicam yap dedim alma hep negatif hamile degilim boswer falan ekmek almaya gitmisti sabah testte almis bi yaptim cift cizgi tabi uca ucaa gittim ozelde 186cikti e hamileymisimmm ama ne bilim cok gec dolenme deilmi bu neden bile oldu akil sir erdiremiyorummİnşallah hemencecik olur kuzum zaten o belirti aramak mahvediyor bizi
gözun aydın bosver oldu ya ona bak :)Kuzuuuuuum adetten ucgun once yaptim biliyosun negatif adet gunu yaptim megatif ucgun gecti negatif yedigun negatif dokuzunda kan verdim yine negatifti biliyosun bugunde 15.gun bi midem bulaniyo dunderdir esim dedi test alicam yap dedim alma hep negatif hamile degilim boswer falan ekmek almaya gitmisti sabah testte almis bi yaptim cift cizgi tabi uca ucaa gittim ozelde 186cikti e hamileymisimmm ama ne bilim cok gec dolenme deilmi bu neden bile oldu akil sir erdiremiyorumm
Ay kuzu olemi diyosun ne bilim ya cok heycan yaptim baya atraksiyon oldu resmen :) ins rabbim hepinizede sagliklisiyla verir hayirlisinlagözun aydın bosver oldu ya ona bak :)
İnşallah tutmuştur canımİnşallah ama evde test yaptim negatif çatlama iğnesinin 16.gunu bu saatten sonra da çıkmaz zaten umutlar diğer ay kaldı bat 23 aralık gelsin bakayim
Selam canım :) adet olmadım bugün evde test vardı yapiyim dedim bebiş yok adette yok :)
Buda senin totemin olsun bakarsın ise yarar kuzumOlursa tam sürpriz olur çünkü ovulasyon bile takip etmiyorum.
Ay saçmalık olurmu kuzum fotosu varmı inşallah çizgiler doğrudur da hamilesindirKızlar saçma birşey oldu ya sabah yaptığım testin sonucu böyle sanki test bölümünde hafif iki tane çizgi var
Kuzuuuuummm of çok sevindim ya yazını okuyunca ilk başta sürekli negatif negatif okuyup sonucu görünce gözlerim parladı Allah ol derse herşey olur kuzum çok mutlu oldum ya tebrik ederim minik kusumKuzuuuuuum adetten ucgun once yaptim biliyosun negatif adet gunu yaptim megatif ucgun gecti negatif yedigun negatif dokuzunda kan verdim yine negatifti biliyosun bugunde 15.gun bi midem bulaniyo dunderdir esim dedi test alicam yap dedim alma hep negatif hamile degilim boswer falan ekmek almaya gitmisti sabah testte almis bi yaptim cift cizgi tabi uca ucaa gittim ozelde 186cikti e hamileymisimmm ama ne bilim cok gec dolenme deilmi bu neden bile oldu akil sir erdiremiyorumm
Kuzuuuuuum adetten ucgun once yaptim biliyosun negatif adet gunu yaptim megatif ucgun gecti negatif yedigun negatif dokuzunda kan verdim yine negatifti biliyosun bugunde 15.gun bi midem bulaniyo dunderdir esim dedi test alicam yap dedim alma hep negatif hamile degilim boswer falan ekmek almaya gitmisti sabah testte almis bi yaptim cift cizgi tabi uca ucaa gittim ozelde 186cikti e hamileymisimmm ama ne bilim cok gec dolenme deilmi bu neden bile oldu akil sir erdiremiyorumm
Kuzuuuuuum adetten ucgun once yaptim biliyosun negatif adet gunu yaptim megatif ucgun gecti negatif yedigun negatif dokuzunda kan verdim yine negatifti biliyosun bugunde 15.gun bi midem bulaniyo dunderdir esim dedi test alicam yap dedim alma hep negatif hamile degilim boswer falan ekmek almaya gitmisti sabah testte almis bi yaptim cift cizgi tabi uca ucaa gittim ozelde 186cikti e hamileymisimmm ama ne bilim cok gec dolenme deilmi bu neden bile oldu akil sir erdiremiyorumm