- 8 Eylül 2016
- 768
- 518
Yok canım ya sabah test yaptım negatif onda tuhaf olan normal bir çizgi vardı ikinci çizginin olmasi gerektiği yerde iki çizgi var gibiydi ondan şaşırdım fotoyu yukleyemedim test arızalı ydi galibaAy saçmalık olurmu kuzum fotosu varmı inşallah çizgiler doğrudur da hamilesindir
Tesekur ederimm kuzummm darisi hepinizin basina,insallahKuzuuuuummm of çok sevindim ya yazını okuyunca ilk başta sürekli negatif negatif okuyup sonucu görünce gözlerim parladı Allah ol derse herşey olur kuzum çok mutlu oldum ya tebrik ederim minik kusum
Kuzum test bozuk tekrwrlaYok canım ya sabah test yaptım negatif onda tuhaf olan normal bir çizgi vardı ikinci çizginin olmasi gerektiği yerde iki çizgi var gibiydi ondan şaşırdım fotoyu yukleyemedim test arızalı ydi galiba
Walla diyorum bi kac gun beklim henuz cok cok yeni ya dimi hem kese bebek falan gorunsun,gittigimde bi 10gun bekliycemTebrikler cnm çok sevindimtekrar ne zman gideceksin doktora
Walla diyorum bi kac gun beklim henuz cok cok yeni ya dimi hem kese bebek falan gorunsun,gittigimde bi 10gun bekliycem
Aynen bozuk olabilir kuzum Allahtan ümit kesilmez bakYok canım ya sabah test yaptım negatif onda tuhaf olan normal bir çizgi vardı ikinci çizginin olmasi gerektiği yerde iki çizgi var gibiydi ondan şaşırdım fotoyu yukleyemedim test arızalı ydi galiba
Rica ederim kuzum amin inşallahTesekur ederimm kuzummm darisi hepinizin basina,insallah
Canim her gün aynı saatte ve 4 saatlik idrarla yapıyorsun dimi? Belki geç yumurtluyosundur sen yapmaya devam et bakalım bide senede bi kere filan yumurtlama olmayabilirmis ama sen devam et test yapmaya :)Selam arkadaşlar bu ovulasyon testi beni delirticek ya :) sat 8 aralık 25 günde bir regl oluyorum. bugün 15.gün bu testler daha hala koyu çizgi vermedi. biraz önce yine yaptım ikinci çizgi çok silik niye böyle oluyor yaaa off bu ayıda iyi değerlendirmiş oysaki eşimle
Gebelik belirtileri arasında canım bata kaç varKızlar. Benimde su gibi akintim var ama yumurtlama akıntısı gibi değil su gibi ve baya hissediyorum geldiğinde bu nedir acaba?
Canim adet yeni bitti daha 17 gün var bata hamile olmam mümkün değil hatta bu ay baya yoğun geçirdim regl dönemini ama bu akinti ne anlamadım koku yok rengi ve kıvamı su gibi aynıGebelik belirtileri arasında canım bata kaç var
Bu ay biz bebek çalışmaları için iyi fırsat bulduk yaa kesin koskoca 1 senede bu ay yumurtlamamışımdır ben :))))Canim her gün aynı saatte ve 4 saatlik idrarla yapıyorsun dimi? Belki geç yumurtluyosundur sen yapmaya devam et bakalım bide senede bi kere filan yumurtlama olmayabilirmis ama sen devam et test yapmaya :)
Bence yumurtlama amacgebwlik belirtisindede oluyo o yollar temizleniyo yaCanim adet yeni bitti daha 17 gün var bata hamile olmam mümkün değil hatta bu ay baya yoğun geçirdim regl dönemini ama bu akinti ne anlamadım koku yok rengi ve kıvamı su gibi aynı
Canım hayırlı olsun sende geç döllenme olmuş sanırım en son ne zamandi ilişkiBence yumurtlama amacgebwlik belirtisindede oluyo o yollar temizleniyo ya
Yumurtlama olur belki kuzum devam et bakalım bi bakmışsın ovuda göremediğin çift çizgiyi gebelik testinde görürsün:))Bu ay biz bebek çalışmaları için iyi fırsat bulduk yaa kesin koskoca 1 senede bu ay yumurtlamamışımdır ben :))))
Kuzum ya yumurtlama olsa uzayan bi akinti olur bu onada benzemiyor enfeksiyon filan olurmu acaba ama koku yok rengi seffafBence yumurtlama amacgebwlik belirtisindede oluyo o yollar temizleniyo ya
İnşallah canım ya ben ovu kullandım geçen ay tam günümde yumurtlama oldu yani hesaba göre yumurtlama ya daha 3 gün var ama akintidan uzamiyoki baya taktım kafaya çünkü aşırı var çamaşırım ıslanıyor ve hissediyorumSevdazede benimde 18 gun var bende ayniyim.feci kasik agrisida var.sanirim yumurtluyoruz ama ben hic bu kadar erken yumurtlamazdim kür sayesinde mi erken basladi acaba??. Dun calismalara basladim insallah hayirlisi olur bu ay seviniriz.