Bu ay cok umitliyim ya ruyamda hamileydim,:/Fazla düşünmemeye çalış çünkü çok düşünüp sonuç negatif çıkınca insan hüsrana uğruyor maalesef:)
Oy canım benim evet bazı rüyalarda anneler hissedip görüyo ama gerek bu tarz rüyalar olsun gerek belirtilerimiz olsun inan çoğu çok. Düşündüğümüz için bilincaltimiza yerleşiyor o yüzdende ruyalarimizda bile görebiliyoruz ben 10 aydır deniyorum ve şu 10 ayda gördüğüm rüyalar yaşadığım belirtiler 10 çocuğa bedeldiBu ay cok umitliyim ya ruyamda hamileydim,:/
insAllah canm ❤Oy canım benim evet bazı rüyalarda anneler hissedip görüyo ama gerek bu tarz rüyalar olsun gerek belirtilerimiz olsun inan çoğu çok. Düşündüğümüz için bilincaltimiza yerleşiyor o yüzdende ruyalarimizda bile görebiliyoruz ben 10 aydır deniyorum ve şu 10 ayda gördüğüm rüyalar yaşadığım belirtiler 10 çocuğa bedeldio yüzden sen fazla takılma rüyalara filan dua et sabret bekle Rabbim zamanı geldiğinde hepimize cennet kokulu evlatlar nasip edecek inşallah:)
insAllah canm ❤
20yasindaym 15 ekimde evlendik vajinismusdum yeni yendim ve ilk denememiz oluyor yani :) 30aralik adet gunum ankara sincan :)inşallah hamissindir senin içinde dua edicem yaş,bat,kaçıncı deneme, il ilçe yazarsan senide ilk takip listemize yazayım istersen :)
Allah razi olsun dualarin icin❤inşallah hamissindir senin içinde dua edicem yaş,bat,kaçıncı deneme, il ilçe yazarsan senide ilk takip listemize yazayım istersen :)
Ama ilk defa gecikti ne bilimHee çok şükür sen emziriyomuydun çocuğu Allah iyiliğini versin
Cümlemizden inşallah canım ekledim senide listeye en genç anne adayımız sin :) uğurlu gelir insallahAllah razi olsun dualarin icin❤
Stretende olabilir belki kuzumAma ilk defa gecikti ne bilim
insAllah cok cok amin ❤Cümlemizden inşallah canım ekledim senide listeye en genç anne adayımız sin :) uğurlu gelir insallah
Belki bide bi bucuk senedir korunuyorum biraktigim gibi aksamista olabilir ama hala adet olmadim e artik olimde rahatlim diyorum wallaStretende olabilir belki kuzum
Emzirdigin için söktürücüde kullanamiyosun dimi valla çok sıkıntılı bi durum kuzum ya ne diim biran önce rahatlarsın inşallah Allah yardımcın olsunBelki bide bi bucuk senedir korunuyorum biraktigim gibi aksamista olabilir ama hala adet olmadim e artik olimde rahatlim diyorum walla
Oys maşallah ona annesinin prensimi olacakmış oKızlaaaar doktordan geldik, erkek olacakmış gördük
Allah ım isteyen herkese nasip eder inşallah
Yok kuzum dedim ya bebek fikrini attım kafadan bi de böyle deneyelim diye düşünüyorum gecen baktım muhabbetin çok gerisinde kalmışım dedim :)
Kizlar karnimda degisik biseyler oluyor gibi yanlara sanci geliyor gidiyor acaba yumurtalrm yenimi catliyor :/insAllah cok cok amin ❤
Yok kuzum dedim ya bebek fikrini attım kafadan bi de böyle deneyelim diye düşünüyorum gecen baktım muhabbetin çok gerisinde kalmışım dedim :)
Bırak zararı olacağını düşünmüyorum canım bebek düşünüyorsan hala devam et derim ben ❤Arkadaşlar bir şey sorabilir miyim, folik asit kullandım üç ay ama gebelik olmadı kullanmaya devam etmeli miyim yani bir zararı olur mu yoksa ara vermeli miyim?