Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

:

ben bu ay esime keciboynuzu kendimede incir kürü yapim bakım faydası olacakmi doktora gidecektim aslında ama neyse bi ay daha sabredim belki olur
Valla benimde annem cok zorluyo dr da dr diye ama bende beklim diyomm dr gidince cok stresli oluyorummm kafama cok takiyorum

Normal hayatta da var böyle şeyler kuzum normal bu tarz konular o yüzden sıkma canını Rabbim büyük dert vermesin herkes yerinde iyi olsun Allah biliyor herkesin niyetinin ne olduğunu boşver :)
Orasi oylee cnm ama bi soz var bilirmisin Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytandirr..... bu sozu kendime hayat felsefesi edindim ama baskalarina gorede yanci oldum boyle dusundigum icin Ben Allah icin yapiyorum gerisi bos benim icin zaten Ha bazen ellimde olmadan kalp kiriyormuuum onuda Allah biliyo ya isteyerek yapmiyorum....

Valla ne iyi olurdu bütün gün tv yerine ona bakardık
He vallahii ben dr gitiim hamileykenn dr foto cekemedii okadar haraketliydiki oglugummm dr foto bulanik cikiyo diyodu bende ellimi karnimin ustune koyuyoddumm sakinlesiyodu artik niyeyse drum bille sasirmistii....

Hepimizde o oluyo canım benimde tahammülüm yok he o yancı diyende kendi tabiriyle yancı oluyo zaten okun diğer ucundada kendisi oluyo farkında degil

Ayy dun bi ruya gordumm baktim ikiz bebeklerim olmus birinin adini Muhammed birinin Zeynep koyuyorum kizimu emziriyorum ama oglum emiyo uzuluyorm oylece uyndmm hayirlara vesile olsn inslah

Hersey insan icin istee buda gelip gectii ne yapalimm insaAllah iyi olur cnm
Olur inşallah kuzum burası yazıdan ibaret kalbimizde hissettiklerimiz önemli iyiside olur kötüsüne cahilide olur kültürlusude biz cizgimizden çıkmadıkça kim ne derse desin he he diyip yoluna bakacaksın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…