- 25 Aralık 2015
- 2.420
- 2.295
- 31
Yok cnmm esim sper sayisina baktirmistikk dr normal bi erkekten daha iyi demistii nesine yapim adam keci gibi zaten:)))
La havle de bitanem iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler buda onun canlı ornegiydi :)))Cok cnm Sıkıldi yaaa Ufff gece gece
Valla benimde annem cok zorluyo dr da dr diye ama bende beklim diyomm dr gidince cok stresli oluyorummm kafama cok takiyorum:
ben bu ay esime keciboynuzu kendimede incir kürü yapim bakım faydası olacakmi doktora gidecektim aslında ama neyse bi ay daha sabredim belki olur
Ya ne bilim cnmmm ben boyle seylere dayanamiyorunm zoruma gidiyo isteeeLa havle de bitanem iyilikten maraz doğar diye boşuna dememişler buda onun canlı ornegiydi :)))
Benimde hastane sıkıntım var hiç sevmiyorum yatak döşek hasta olsam gitmiyorum gerçi hamile kalınca mecbur gidicem bebiş için herşey feda :)Valla benimde annem cok zorluyo dr da dr diye ama bende beklim diyomm dr gidince cok stresli oluyorummm kafama cok takiyorum
Onun orasi oyle cnm benim hamisken kosa kosa gidiyodum istiyodumki bitanede eve ultrasyon makinasi versinler:))Benimde hastane sıkıntım var hiç sevmiyorum yatak döşek hasta olsam gitmiyorum gerçi hamile kalınca mecbur gidicem bebiş için herşey feda :)
Normal hayatta da var böyle şeyler kuzum normal bu tarz konular o yüzden sıkma canını Rabbim büyük dert vermesin herkes yerinde iyi olsun Allah biliyor herkesin niyetinin ne olduğunu boşver :)Ya ne bilim cnmmm ben boyle seylere dayanamiyorunm zoruma gidiyo isteee
Valla ne iyi olurduOnun orasi oyle cnm benim hamisken kosa kosa gidiyodum istiyodumki bitanede eve ultrasyon makinasi versinler:))
Orasi oylee cnm ama bi soz var bilirmisin Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytandirr..... bu sozu kendime hayat felsefesi edindim ama baskalarina gorede yanci oldum boyle dusundigum icin Ben Allah icin yapiyorum gerisi bos benim icin zaten Ha bazen ellimde olmadan kalp kiriyormuuum onuda Allah biliyo ya isteyerek yapmiyorum....Normal hayatta da var böyle şeyler kuzum normal bu tarz konular o yüzden sıkma canını Rabbim büyük dert vermesin herkes yerinde iyi olsun Allah biliyor herkesin niyetinin ne olduğunu boşver :)
He vallahii ben dr gitiim hamileykenn dr foto cekemedii okadar haraketliydiki oglugummm dr foto bulanik cikiyo diyodu bende ellimi karnimin ustune koyuyoddumm sakinlesiyodu artik niyeyse drum bille sasirmistii....Valla ne iyi olurdubütün gün tv yerine ona bakardık
Hepimizde o oluyo canım benimde tahammülüm yok he o yancı diyende kendi tabiriyle yancı oluyo zaten okun diğer ucundada kendisi oluyo farkında degilOrasi oylee cnm ama bi soz var bilirmisin Haksizlik Karsisinda Susan Dilsiz Seytandirr..... bu sozu kendime hayat felsefesi edindim ama baskalarina gorede yanci oldum boyle dusundigum icin Ben Allah icin yapiyorum gerisi bos benim icin zaten Ha bazen ellimde olmadan kalp kiriyormuuum onuda Allah biliyo ya isteyerek yapmiyorum....
Oy kurban olduğum annesini hissediyo da ondanHe vallahii ben dr gitiim hamileykenn dr foto cekemedii okadar haraketliydiki oglugummm dr foto bulanik cikiyo diyodu bende ellimi karnimin ustune koyuyoddumm sakinlesiyodu artik niyeyse drum bille sasirmistii....
Hersey insan icin istee buda gelip gectii ne yapalimm insaAllah iyi olur cnmHepimizde o oluyo canım benimde tahammülüm yok he o yancı diyende kendi tabiriyle yancı oluyo zaten okun diğer ucundada kendisi oluyo farkında degil
Annesinin cenet melegii insaAllah beni sirataa bekler yavrumOy kurban olduğum annesini hissediyo da ondan
Bekler tabi kuzum bende 1 düşük yaptım onlar bizim gerçek meleklerimiz bir gün buluşacağız inşallahAnnesinin cenet melegii insaAllah beni sirataa bekler yavrum
Amin insaAllah cnmBekler tabi kuzum bende 1 düşük yaptım onlar bizim gerçek meleklerimiz bir gün buluşacağız inşallah
Olur inşallah kuzum burası yazıdan ibaret kalbimizde hissettiklerimiz önemli iyiside olur kötüsüne cahilide olur kültürlusude biz cizgimizden çıkmadıkça kim ne derse desin he he diyip yoluna bakacaksın :)Hersey insan icin istee buda gelip gectii ne yapalimm insaAllah iyi olur cnm
Hiii soyle demii Yav He heeee:))))))Olur inşallah kuzum burası yazıdan ibaret kalbimizde hissettiklerimiz önemli iyiside olur kötüsüne cahilide olur kültürlusude biz cizgimizden çıkmadıkça kim ne derse desin he he diyip yoluna bakacaksın :)