Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

cnm ben bu topik açma meselesini @sevdazedeye açıkladım sen niye bu kadar kendini hırpalıyorsun ki bize laf söylemek için söylemesi gereken kişi belli oda Sevdazede bu konuya bi nokta koyarsan sevinirim
Burda birinin emegine haksizlik yapiloyosa bende mudahil olurum buda seni ilgilendirmez cnm benim sorunum cnm ister bi tarafta durur seyrederim cnm ister buranin kuralarina gore fikrimi beyan ederim lutfen uzatmayalim artik Hayirlara vesile olur insaAllah hepiniz Hamile kalirsiniz yurekten temeni ediyorum...

Tmm.

Tek tek cevap yazmicam abartılan bir konu yok varsada sizin topikte yazılı olan şey hatalı bir mesaj yüzünden 291 sayfalık bir konuyu kapatma düşünceniz :) ben kendi topigimde bu tarz bi tartışma istemiyorum hanımlar o yüzden rica ediyorum bu konuyla ilgili birşey yazmayın
Ask-I Zuleyha nin bu denli savunmasına deginirsek kendisininde bir topigi vardı ve sürekli ilgilenemedigi için kendisinden müsade isteyerek böyle birşey yaptım sanırım ben ona böyle bir incelik yaptığımdan dolayı bana bu şekilde birşey yapılması beni incitti diye düşünüp savunma gereği duydu neyse hanımlar bu konuyla ilgili burada son mesaj olsun burası hariç istediğiniz yerde tartisabilirsiniz ki ben onları okuduktan sonra konunuzda huzursuzluk çıkmasın diye hicbisey yazmadım :) eğer devam edecekseniz konunuzda beni etiketleyin oradan devam edelim :)

Oda senin topiginle ilgilenseydi canim yapsaydi gosterdeydi ilgiki
Neyse haklisin uzatmanin gereksizce futursuzca abartmanin anlami yok
Optum seni
Allah yardimcin olsun
Insallah cokkk guzel annia olursunuz

Oda senin topiginle ilgilenseydi canim yapsaydi gosterdeydi ilgiki
Neyse haklisin uzatmanin gereksizce futursuzca abartmanin anlami yok
Optum seni
Allah yardimcin olsun
Insallah cokkk guzel annia olursunuz
Müsait olsaydı ilk ona söylerdim ama müsait olmadığını bildiğim için söylemedim Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah

Arkdaslar bizim hic kotu niyetimiz yoktu sikayet konusuda bi arkadasimizin paylasiminda adi gozukmus silmek istedi silemeyince acaba o sekilde olur mu diyee iki kelimelik bi konusma oldu yoksa sikayet edelim diye bişey yok Umya arkdasimiza katılıyorum güncellemek icin yeni bir konu acildi gizli kötü bisi yapsaydik sizi etiketlemezdik. Bi arkdasin temizlenmis demesi zorumuza gitti Diceklerim bukadar ALLAH hepimizin yardimcisi olsun Sevdazede

Bak cnm ne guzel konusunca anlasiyoruz orda bazi arkadaslar atip tutuyoo yak yancilik yapiyomusum yok bilmem ne ben sadece nacizane fikrimi beyan etiimmm ayip etmisler dedimmm sen emanet etmistin dedimm bunun neresinde yancilikkm nezaman fikir beyan etmek yancilik oldu cnm arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…