Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ne yapim cnmm ya uzun suredirr gorusemiyozzzz buralardann gitikk diye yeni konullar acilmiss sarmadimi burallar...iyidi bizim icin burasii.....
Sarip sarmamakla alakali degil canim
Sen uzun sure burda olmayacagini yazdin
_Masalim_ a devrettin ama yeni batlar geldi
Duzenleme yapilmayinca yeni konu acildi
Senin uzzzunca zaman burda olmayacagini dile getirmenden oturu acildi
Seni ve Ask-I Zuleyha da etiketlendi konuya dondudgunde ordan devam et diye
Baska bisey yok biz iyi dostlari burda tanidik zaten

Saat, aç yada tok karna farkediyomu kuzum kaç dk kaynicak günde kaç defa içilecek ne sordum be
Yok cnmm sormadan olmaz zaten tok karnina ben gece yatarken iciyorum kaynadigi gibi altini kapiyosun bi cay fincani iciyorum cnmm adetin ikinci gunu basliyosun 15 gun kulaniyosun birakiyosun

Sarip sarmamayi Sevdazede soylemedi zaten ben soyledimm cnmmm

Sarip sarmamayi Sevdazede soylemedi zaten ben soyledimm cnmmm
Temizlik iyidir falan yazilmos ayip seyler bunlar
Siz ikiniz arada bir giriyorsunuz konuyu acan arkadas ben yokum uzunca dedi ondan acildi
Hem temizlik iyidir diyen kisi kalsin burda o zaman
Kimse kimseye mudahale edemez ayip laflar hic yakistiramadim

Sen yakistir diye soylemedim zaten kiz sizin samimiyetinize guvendii topigini emanet etii siz arkasindan yeni topik acmissiniz cnm arkadasim insan nezaketen bi soyler en azindann... yada soylediyseniz bille hemen arkasindan yeni bi topik acmak hos olmamis varsin bizde burda iki cumle etmeye hakimiz oldu yani

Canim sıkıntı yok evet gelmicemi ben söyledim konu üzerinden ilk mesajı alıntı yaparak devam ettirebileceginizi söyleyip emanet ettim sizde hakkınız olan birşeyi yapıp bu konuyu birakip yeni konu acmissiniz buna sözüm yok fakat ben döndüm etiketide ve birkaç yaziyida gördüm bir mesaj yüzünden burayı kapattırmak için şikayet etme yöntemini aramanız gibi bu hoş değildi Oraya da birşey yazmadım buradanda yeni topiginiz hayırlı olsun diye yazdım ama bir kişinin hatalı mesajı yüzünden benim emek verip açtığım ve bu kadar kişinin mesaj yazdığı bi yeri nasıl olurda şikayet edip kapattırmayi düşünürsünüz bu biraz tuhaf geldi neyse konu fazla dallanip budaklanmadan kapansın :)

Bukadar seyden sonra iste insan kirilip iki kelime cikyo iste sonucta biseyler paylastik burdaa sikayet edelim ne yanii cok ayip etmisler ama dedigin gibi Hayirli ugurlu olsun zaten boyle olmasa herkez konu acar cnm kimse kimseye mudahalle edemez

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza..5 aylık evlıyız 3 aydır bebiş deniyoruz ama şuana kadar birşey olmadı adetıme 5 gün var cok heyecanlıyım içimden bi ses bu ay var diyo ama bilmiyorum
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hissin doğru çıkar :) batın 18 aralikmi senide yazım ilk sayfaya

Canımm abartma o söylediğin en sonki şey di farklı bi konu açıp da şikayet etme gbi bi durum olmadı konuyu kapatmanz daha iyi güzel güzel sohbet muhabbet ederken bu gibi yerlere gelmesi hiç hoş değil ayrıca

cnm ben bu topik açma meselesini @sevdazedeye açıkladım sen niye bu kadar kendini hırpalıyorsun ki bize laf söylemek için söylemesi gereken kişi belli oda Sevdazede bu konuya bi nokta koyarsan sevinirim

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza..5 aylık evlıyız 3 aydır bebiş deniyoruz ama şuana kadar birşey olmadı adetıme 5 gün var cok heyecanlıyım içimden bi ses bu ay var diyo ama bilmiyorum
Mrb cnm merak etme olur insaAllah daha cok yenisin cnm benimmm

cnm ben bu topik açma meselesini @sevdazedeye açıkladım sen niye bu kadar kendini hırpalıyorsun ki bize laf söylemek için söylemesi gereken kişi belli oda Sevdazede bu konuya bi nokta koyarsan sevinirim
Bende onu anlamadim zaten neden bu kadar caba gosteriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…