Saat, aç yada tok karna farkediyomu kuzum kaç dk kaynicak günde kaç defa içilecek ne sordum beValla cnm kayayarpuzu diye bi ot incir bide portakal kabugunu kaynatip iciyorum bir tutam otan iki adet incir birazda portakal kabugu
Sarip sarmamakla alakali degil canimNe yapim cnmm ya uzun suredirr gorusemiyozzzz buralardann gitikk diye yeni konullar acilmiss sarmadimi burallar...iyidi bizim icin burasii.....
Yok cnmm sormadan olmaz zaten tok karnina ben gece yatarken iciyorum kaynadigi gibi altini kapiyosun bi cay fincani iciyorum cnmm adetin ikinci gunu basliyosun 15 gun kulaniyosun birakiyosunSaat, aç yada tok karna farkediyomu kuzum kaç dk kaynicak günde kaç defa içilecek ne sordum be
Sarip sarmamayiSarip sarmamakla alakali degil canim
Sen uzun sure burda olmayacagini yazdin
_Masalim_ a devrettin ama yeni batlar geldi
Duzenleme yapilmayinca yeni konu acildi
Senin uzzzunca zaman burda olmayacagini dile getirmenden oturu acildi
Seni veAsk-I Zuleyha da etiketlendi konuya dondudgunde ordan devam et diye
Baska bisey yok biz iyi dostlari burda tanidik zaten
Temizlik iyidir falan yazilmos ayip seyler bunlarSarip sarmamayiSevdazede soylemedi zaten ben soyledimm cnmmm
Sen yakistir diye soylemedim zaten kiz sizin samimiyetinize guvendii topigini emanet etii siz arkasindan yeni topik acmissiniz cnm arkadasim insan nezaketen bi soyler en azindann... yada soylediyseniz bille hemen arkasindan yeni bi topik acmak hos olmamis varsin bizde burda iki cumle etmeye hakimiz oldu yaniTemizlik iyidir falan yazilmos ayip seyler bunlar
Siz ikiniz arada bir giriyorsunuz konuyu acan arkadas ben yokum uzunca dedi ondan acildi
Hem temizlik iyidir diyen kisi kalsin burda o zaman
Kimse kimseye mudahale edemez ayip laflar hic yakistiramadim
Canim sıkıntı yok evet gelmicemi ben söyledim konu üzerinden ilk mesajı alıntı yaparak devam ettirebileceginizi söyleyip emanet ettim sizde hakkınız olan birşeyi yapıp bu konuyu birakip yeni konu acmissiniz buna sözüm yok fakat ben döndüm etiketide ve birkaç yaziyida gördüm bir mesaj yüzünden burayı kapattırmak için şikayet etme yöntemini aramanız gibi bu hoş değildi Oraya da birşey yazmadım buradanda yeni topiginiz hayırlı olsun diye yazdım ama bir kişinin hatalı mesajı yüzünden benim emek verip açtığım ve bu kadar kişinin mesaj yazdığı bi yeri nasıl olurda şikayet edip kapattırmayi düşünürsünüz bu biraz tuhaf geldi neyse konu fazla dallanip budaklanmadan kapansın :)Sarip sarmamakla alakali degil canim
Sen uzun sure burda olmayacagini yazdin
_Masalim_ a devrettin ama yeni batlar geldi
Duzenleme yapilmayinca yeni konu acildi
Senin uzzzunca zaman burda olmayacagini dile getirmenden oturu acildi
Seni veAsk-I Zuleyha da etiketlendi konuya dondudgunde ordan devam et diye
Baska bisey yok biz iyi dostlari burda tanidik zaten
Ben yarın başlasam olurmu acaba yarın 3. günüYok cnmm sormadan olmaz zaten tok karnina ben gece yatarken iciyorum kaynadigi gibi altini kapiyosun bi cay fincani iciyorum cnmm adetin ikinci gunu basliyosun 15 gun kulaniyosun birakiyosun
Bukadar seyden sonra iste insan kirilip iki kelime cikyo iste sonucta biseyler paylastik burdaa sikayet edelim ne yanii cok ayip etmisler ama dedigin gibi Hayirli ugurlu olsun zaten boyle olmasa herkez konu acar cnm kimse kimseye mudahalle edemezCanim sıkıntı yok evet gelmicemi ben söyledim konu üzerinden ilk mesajı alıntı yaparak devam ettirebileceginizi söyleyip emanet ettim sizde hakkınız olan birşeyi yapıp bu konuyu birakip yeni konu acmissiniz buna sözüm yok fakat ben döndüm etiketide ve birkaç yaziyida gördüm bir mesaj yüzünden burayı kapattırmak için şikayet etme yöntemini aramanız gibi bu hoş değildi Oraya da birşey yazmadım buradanda yeni topiginiz hayırlı olsun diye yazdım ama bir kişinin hatalı mesajı yüzünden benim emek verip açtığım ve bu kadar kişinin mesaj yazdığı bi yeri nasıl olurda şikayet edip kapattırmayi düşünürsünüz bu biraz tuhaf geldi neyse konu fazla dallanip budaklanmadan kapansın :)
Olur olur niye olmasin Besmeleni cek basla cnmmm Allahim yuzunu guldursunBen yarın başlasam olurmu acaba yarın 3. günü
Hoşgeldin canım aramıza inşallah hissin doğru çıkar :) batın 18 aralikmi senide yazım ilk sayfayaKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza..5 aylık evlıyız 3 aydır bebiş deniyoruz ama şuana kadar birşey olmadı adetıme 5 gün var cok heyecanlıyım içimden bi ses bu ay var diyo ama bilmiyorum
Canim sıkıntı yok evet gelmicemi ben söyledim konu üzerinden ilk mesajı alıntı yaparak devam ettirebileceginizi söyleyip emanet ettim sizde hakkınız olan birşeyi yapıp bu konuyu birakip yeni konu acmissiniz buna sözüm yok fakat ben döndüm etiketide ve birkaç yaziyida gördüm bir mesaj yüzünden burayı kapattırmak için şikayet etme yöntemini aramanız gibi bu hoş değildi Oraya da birşey yazmadım buradanda yeni topiginiz hayırlı olsun diye yazdım ama bir kişinin hatalı mesajı yüzünden benim emek verip açtığım ve bu kadar kişinin mesaj yazdığı bi yeri nasıl olurda şikayet edip kapattırmayi düşünürsünüz bu biraz tuhaf geldi neyse konu fazla dallanip budaklanmadan kapansın :)
Evet canım 18 aralık yazabılırsın cok güzel olur amin inşallahHoşgeldin canım aramıza inşallah hissin doğru çıkar :) batın 18 aralikmi senide yazım ilk sayfaya
cnm ben bu topik açma meselesini @sevdazedeye açıkladım sen niye bu kadar kendini hırpalıyorsun ki bize laf söylemek için söylemesi gereken kişi belli odaSen yakistir diye soylemedim zaten kiz sizin samimiyetinize guvendii topigini emanet etii siz arkasindan yeni topik acmissiniz cnm arkadasim insan nezaketen bi soyler en azindann... yada soylediyseniz bille hemen arkasindan yeni bi topik acmak hos olmamis varsin bizde burda iki cumle etmeye hakimiz oldu yani
Mrb cnm merak etme olur insaAllah daha cok yenisin cnm benimmmKızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza..5 aylık evlıyız 3 aydır bebiş deniyoruz ama şuana kadar birşey olmadı adetıme 5 gün var cok heyecanlıyım içimden bi ses bu ay var diyo ama bilmiyorum
Aynen öyle bebisimBukadar seyden sonra iste insan kirilip iki kelime cikyo iste sonucta biseyler paylastik burdaa sikayet edelim ne yanii cok ayip etmisler ama dedigin gibi Hayirli ugurlu olsun zaten boyle olmasa herkez konu acar cnm kimse kimseye mudahalle edemez
Bende onu anlamadim zaten neden bu kadar caba gosteriyorcnm ben bu topik açma meselesini @sevdazedeye açıkladım sen niye bu kadar kendini hırpalıyorsun ki bize laf söylemek için söylemesi gereken kişi belli odaSevdazede bu konuya bi nokta koyarsan sevinirim
Canim benim yorumum ve noktam yukarıda :)cnm ben bu topik açma meselesini @sevdazedeye açıkladım sen niye bu kadar kendini hırpalıyorsun ki bize laf söylemek için söylemesi gereken kişi belli odaSevdazede bu konuya bi nokta koyarsan sevinirim
Evet biliyorum ama ne bilim çok istiyorum ya :)Mrb cnm merak etme olur insaAllah daha cok yenisin cnm benimmm