- 1 Aralık 2016
- 2.341
- 3.454
- 41
Ayyy çooook aminnn çoook çoook aminnnAmin inşallah balım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy çooook aminnn çoook çoook aminnnAmin inşallah balım
Aleykümselam bebeğim hosgeldinSlm kizlar neyapiyonuz
Ne yapim cnmm ya uzun suredirr gorusemiyozzzz buralardann gitikk diye yeni konullar acilmiss sarmadimi burallar...iyidi bizim icin burasii.....Aleykümselam bebeğim hosgeldin
ben takılıyorum sohbet muhabbet işte sen napiyosun gorusmeyeli
Bende dayanamadım geldim kuzum terkedilmis kasabaya dönmüş burası hala iyi bizim için burasiNe yapim cnmm ya uzun suredirr gorusemiyozzzz buralardann gitikk diye yeni konullar acilmiss sarmadimi burallar...iyidi bizim icin burasii.....
Benim henüz birsey yok canım ama adet belirtilerim var olacak gibiyim. Olursam incir kürüne başlayacağım :)))
Aynen kuzucum bazen temizlik iyidir kafa dinliyelim azcikk ayrica kimse ustune alinmasin kizalrrrBende dayanamadım geldim kuzum terkedilmis kasabaya dönmüş burası hala iyi bizim için burasi
Bende bu ay basladim cnm incire Allah insaAllah sifa verir cnmmBenim henüz birsey yok canım ama adet belirtilerim var olacak gibiyim. Olursam incir kürüne başlayacağım :)))
Çocuklar gibi kar yagiyomu diye camdan bakıyorum çok seviyorum napim bi yağsa saatlerce disarda oynicam vallaAyyy nasil bi yagmur var disardaaa ne guzell Allahim yaa...
İnşallah olmazsın canım yaBenim henüz birsey yok canım ama adet belirtilerim var olacak gibiyim. Olursam incir kürüne başlayacağım :)))
Nasıl KULLANILIYOR canım kuru incir 1 kilo mu alıyoruzBende bu ay basladim cnm incire Allah insaAllah sifa verir cnmm
İncir kurunu nasıl yapıyorsun kuzumBende bu ay basladim cnm incire Allah insaAllah sifa verir cnmm
Adet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyorlar ama bilmiyorum inşallah hepimiz adet olmayız da bebişlerimize kavuşuruzİnşallah olmazsın canım ya
Valla cnm kayayarpuzu diye bi ot incir bide portakal kabugunu kaynatip iciyorum bir tutam otan iki adet incir birazda portakal kabuguİncir kurunu nasıl yapıyorsun kuzum
Amin insaAllahAdet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyorlar ama bilmiyorum inşallah hepimiz adet olmayız da bebişlerimize kavuşuruz
Ben oldum balım maalesef bugün 2. günüm Ocak ayına kaldı umutlar :) ama senden bir mutlu haber gelir inşallahAdet belirtileri ile gebelik belirtileri aynı diyorlar ama bilmiyorum inşallah hepimiz adet olmayız da bebişlerimize kavuşuruz
Valla cnm ben yarim kilo aldim dedigim gibi bide ben baska seylerde katiyorum bitane altarnatif tipla ugrasan biri varda o soyledi banaNasıl KULLANILIYOR canım kuru incir 1 kilo mu alıyoruz