- 29 Kasım 2016
- 1.784
- 2.222
- 29
Hi hi bunlar hep seni cekistiriyo kankisUyumuyorum canim misafirim vardi giremedim bana biri bisimi dedi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hi hi bunlar hep seni cekistiriyo kankisUyumuyorum canim misafirim vardi giremedim bana biri bisimi dedi ?
Olmuyormuymus dewretmeDevretmedi canlar aciyimmi bi konu
Aa kim demiş ne demiş ben mi dedim acep şu batlar güncellesin mi dedim ki tatlımUyumuyorum canim misafirim vardi giremedim bana biri bisimi dedi ?
Bak hele yerim bak hepiniziiiiHi hi bunlar hep seni cekistiriyo kankis
Kiz dur yatma yaptim ben camasor suyunu yolluyorum simdi :)Gece 3 den snra yattm sabahda erken kalktm ve çok uykum geldi şimdi yatsam uykum bölünecekk
Balim devretme sanirim olmuyor açıyorum hemen helin kalmiym orda tek yoksa bu topige kimseyi ekmeleyemeyiz balimmm ilk sayfayi yazamiyoz ya bizAa kim demiş ne demiş ben mi dedim acep şu batlar güncellesin mi dedim ki tatlım
Kız ara bozuculuk yapma unuturuz seni minik kuşşşHi hi bunlar hep seni cekistiriyo kankis
Hadi bekliyom yok yatmadmm guzummmKiz dur yatma yaptim ben camasor suyunu yolluyorum simdi :)
Yaptim simdi resim atacagim :) utaniyorum ama :)Bende seni cok,seviyorumm camasir suyu testinimi yaptin kiz sen
Bitanem ac konu bizi de etiketleBak hele yerim bak hepiniziiii
Kız yollaaa şunu hadiiiYaptim simdi resim atacagim :) utaniyorum ama :)
Aç bari etiketle bizi canımcımBalim devretme sanirim olmuyor açıyorum hemen helin kalmiym orda tek yoksa bu topige kimseyi ekmeleyemeyiz balimmm ilk sayfayi yazamiyoz ya biz
Kiz cekici bi yazi yaz hadi kuzum bnm sen basarirsinBalim devretme sanirim olmuyor açıyorum hemen helin kalmiym orda tek yoksa bu topige kimseyi ekmeleyemeyiz balimmm ilk sayfayi yazamiyoz ya biz
Ne utancan ya cisim gelsin bnde yapip atarimKız yollaaa şunu hadiii
Yaa kizmaa bana aglarim bakKız yollaaa şunu hadiii
Yeni konuda yolla kuzuYaa kizmaa bana aglarim bak
Yollayamadim yine deniyorum bence hamis degilim amaa dur 2 dk ya gelecek
Umutlu vakalar :))))Isim ne yazayim kizlar konuya
Tamm hadi ha meraktan çatlıycamYaa kizmaa bana aglarim bak
Yollayamadim yine deniyorum bence hamis degilim amaa dur 2 dk ya gelecek
Ohh miss liderim :)Yeni konuda yolla kuzu