Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Tatlim tam benlik oneri canimm patatesli sigara boregi yapicam borek acma konusunda daha tam yetenekli değilim olsamda su durumda zor olurdu zaten ah ah kocacigim mutlu olsun diye kendimi bile düşünmüyorum insallah kıymet bilir :KK48:
Biliyordur kuzucaann
Regl donemi duygusalligi coktu sana :)

Tesekkuler kuzucum aksine benimeller ayaklar kisin hiç isin az tavsiyeler için tekrar teşekkürler dikkate alicam cansinz var ya can :KK15:
Tatlım bende öyleyim yaz kış ısınmıyor havlu çoraplar patikler terlikler banamısın demiyor ısınmıyor sıcak su koyuyorum o zaman ısınıyor alev çıkıyor bu seferde ben ayaklarımla inatlaşıyorum yan şimdi bi daha üşümezsin dye sıyırdım iyice bu ayaklar yüzünden keza ellerim de aynı :işsiz::KK71:

Ya bu ay zaten çok tuhaf oldu benim prolaktin iççin dostinex kullandım adetime 2 gün kala kan geldi bende erken oldum sandım 1-2 gün kahverengi kanama oldu sonra kesildi bekle bekle adet olmadım 10.gün doktrumu aradım geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi hamile olabilirim diye umutlanmaya başladım artık çünkü günü gününde olurum 12. gün adet oldum tabi hayaller fora :KK43:
Şimdi de tam yumurtlama döneminde kanama yerleşme kanaması yumurtmala döneminde oluyormuş herşeyi ona yormak istemiyorum daha sonradan çok üzülüyorum :110:
Canım Bn de prolaktinimi olcuyorum sık aralıklarla en sonu sınırdaydi senin ki kaç acaba

Ahhh bu belirtiler bizi yiyip bitiren belirtiler takma canımcım Allahın izniyle herşey olucağına varır sen kendini ferah tut kün fe yekün diyelim rabbim ol der bi bakmışsın oluverir bebişin
Insallah canim benim
Tek temennim o zaten
Rabbim ol desin ve olsun

Ben artik oturdum bekliyorum benim 7gun gecti ne gelen var ne giden nede cift cizgi bekliycem bi umut belki gec dolenmedir falan
Insallah gec dollenmedir hayatimmm bekle bakalim
Kan vermeye git olmadi kuzummm
Hamis degilsende ki insallah hamissin
bir an once gelsin kirmizilar kurtul

Umutlar ocak ayina kaldi ama benim hevesim pek kalmadi ya şimdiden o ayda olmiycak gibime geliyor
Su koyverme hemen ne demek hevesim kalmadı çok ayıp bizler niye burdayız her anımızı birbirinizle paylaşmak için burdayız hevesinde olcak umudun ümidinde lütfen bi silkelen kendine gel biz istemekde ısrarcı olcaz inşallah rabbim bizede nasip eder ay ben napim kendimi nerelerden atim yaaa

Su koyverme hemen ne demek hevesim kalmadı çok ayıp bizler biye burdayız her anımızı birbirinizle paylaşmak için burdayız hevesinde olcak umudun ümidinde lütfen bi silkelen kendine gel biz istemekde ısrarcı olcaz inşallah rabbim bizede nasip eder ay ben napim kendimi nerelerden atim yaaa
Hem akil veriyorsun hem karamsara bagliyorsun
Dediklerini bir kendin uygulasan kuzum :)))))

X