Haklısın valla
Hosbuldkkkk cnmmHoşgeldin
Seni esin tamam demis benimki yok diyor dr onada sperm tasti istedi bende hormona baktircam ama bu ay gecti artik ilac kullandimKızlar akşam eşim için randewu aldık biraz isteksizdi ama kirmadi bu spermogram testi yaptr anlar warmi eşine ne kadr sürede sonuç çıkıyor gder gtmz yapiyolarmi günmü weriyolr
Insallah bir sonraki aya gerek bile kalmaz kuzumSeni esin tamam demis benimki yok diyor dr onada sperm tasti istedi bende hormona baktircam ama bu ay gecti artik ilac kullandim
Canımcım ben kendimi karamsara bağlamadım arkadaşıma kinaye yaptım bebeğim kendime bu kadar psikolojik baskı yapsam yatak yorgan yatarım tatlımHem akil veriyorsun hem karamsara bagliyorsun
Dediklerini bir kendin uygulasan kuzum :)))))
Aahh iyi ozaman hayatimCanımcım ben kendimi karamsara bağlamadım arkadaşıma kinaye yaptım bebeğim kendime bu kadar psikolojik baskı yapsam yatak yorgan yatarım tatlım
Oda olacak insallah zamani vardirBenimki ilk başta tamam demişti ama sonra saydı artık yalvarma yakara zor gönderdim test sonucu çıkana kadar bir sikinti çıkacak diye başımın etini yedi çok şükür temiz çıktı ama sonuç ortada halen gelen giden yok
kizlar bu ay bitik durumdayim boyle hep aglamakli canım cok sıkkın artik hamilrlikle ilgili bisey konusmama kendim icin yada bir bekleti icine girmeme karari aldim husran osikolojimi cok etkiledi esimde teste yok deyince sanki kendi basima zorluyormusum gibi hissettimInsallah bir sonraki aya gerek bile kalmaz kuzum
Kız şu hastalığım bitsin tekrar başlıyorum çalışmalara anam bende bi heves bi heves tövbe yarabbim sanki hiç görmedim ömrü hayatımdaAahh iyi ozaman hayatim
Iyi ol guzelllllllimm benim
Sevindim vallahi iyi olmana
bu ay bende oyleyim istahli olan ben moral bozuklugundan canim bisey istemiuorKarnım açıktı canim birsey istemiyor
Azicik akisina birak kuzummkizlar bu ay bitik durumdayim boyle hep aglamakli canım cok sıkkın artik hamilrlikle ilgili bisey konusmama kendim icin yada bir bekleti icine girmeme karari aldim husran osikolojimi cok etkiledi esimde teste yok deyince sanki kendi basima zorluyormusum gibi hissettim