- 28 Ekim 2016
- 285
- 176
- 32
7 ay oldu
5 ay oldu bizim de :)
Hormon testi falan yaptrdın mı canım kadın doğumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7 ay oldu
Hic gitmedim kuzum hastaneye bu ay olmazsa eger gidecegim kontrole5 ay oldu bizim de :)
Hormon testi falan yaptrdın mı canım kadın doğumda
bence git canım bu zamana kadar neden bekledin ki bende 3 .ayımda gittim prolaktin süt hormonu yüksekti ve bütün yumurtalıklarımı mahvetmişti bütün değerlerim düşüktü çocuk olmasına imkan yoktu dostinexle hepsinden kurtuldum bütün değerlerim harika ve doktorum hamile kalmaman için hiç bi sebep yok dedi bakalım bekliyorux bide eşinin sperm sayısı ve hareketliliğine baktırman lazım ona göre tedvi süreci başlıyor :)Hic gitmedim kuzum hastaneye bu ay olmazsa eger gidecegim kontrole
E normaldir acikma :)Acıktımmmm
Tabiii canimmm Takdiri ilahi bakalim olmazsa bu ay gidceegumbence git canım bu zamana kadar neden bekledin ki bende 3 .ayımda gittim prolaktin süt hormonu yüksekti ve bütün yumurtalıklarımı mahvetmişti bütün değerlerim düşüktü çocuk olmasına imkan yoktu dostinexle hepsinden kurtuldum bütün değerlerim harika ve doktorum hamile kalmaman için hiç bi sebep yok dedi bakalım bekliyorux bide eşinin sperm sayısı ve hareketliliğine baktırman lazım ona göre tedvi süreci başlıyor :)
kader kısmet bu işler ama tedbiri de elden bırakmamak lazım :)
Yaaa (( olsun kuzum bir sonraki aya hamis olursun insallahUmya tatlimm ben geldim nasilsin bakalim bu arada adet oldum kuzum çok sancim var ya zor kalktım yeminle
Hadiii hayirli deplasmanlar kuzu :))))12sinde olmam gerekiyordu bir gün erken geldi uğraştırmadı beni canım önümüzdeki maçlara bakıcam artık
Amin inşallah tatlım bu arada geçmiş olsun inşallah hamişliktendir balıııımmmm o zaman tadından yenmezsin ayyy heyecan yaptım inşallah inşallah inşallah bebişin seninledirHadiii hayirli deplasmanlar kuzu :))))
Insallah tutar ocak ayi hayirli gelir
Insallah hayatim bir garibim amaa anlamadim bel agrisi var aksam 6 7 gibi kramp giriyor sanki midemden belime vuruyir bu sabah bas agrisiAmin inşallah tatlım bu arada geçmiş olsun inşallah hamişliktendir balıııımmmm o zaman tadından yenmezsin ayyy heyecan yaptım inşallah inşallah inşallah bebişin seninledir
Geçmiş olsun kuzum ayaklarını sıcak tutmaya çalış sakın karnına sıcak su falan koyma ayaklarının altına koy sıcak su torbası iyi gelir inşallah canımGeçmiş olsun kuzum insallah canim ya manyak gibi başıma borek işi çıkardım bide bu agriyla kivrana kivrana yaparim artik tavsiyeniz varmi kizlar ya iki gün bu sancı beni mahvedecek bu arada dikkat et canim sıkı giyin usutme
Borek mi yapacan kizGeçmiş olsun kuzum insallah canim ya manyak gibi başıma borek işi çıkardım bide bu agriyla kivrana kivrana yaparim artik tavsiyeniz varmi kizlar ya iki gün bu sancı beni mahvedecek bu arada dikkat et canim sıkı giyin usutme
Ahhh bu belirtiler bizi yiyip bitiren belirtiler takma canımcım Allahın izniyle herşey olucağına varır sen kendini ferah tut kün fe yekün diyelim rabbim ol der bi bakmışsın oluverir bebişinInsallah hayatim bir garibim amaa anlamadim bel agrisi var aksam 6 7 gibi kramp giriyor sanki midemden belime vuruyir bu sabah bas agrisi
Basim hastalanmama yakin hep agrir ama anlamadim kuzucann