Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Hanımlar maşallahınız var Rabbim sohbetinizi arttırsın inşallah :)
Benim de yumurtlama günüm perşembe çalışmalar hızlandı bu ara :KK70:
Ama az önce çok az pembe bi kanama oldu sizce neden olabilir?

Hanımlar maşallahınız var Rabbim sohbetinizi arttırsın inşallah :)
Benim de yumurtlama günüm perşembe çalışmalar hızlandı bu ara :KK70:
Ama az önce çok az pembe bi kanama oldu sizce neden olabilir?
Yerlesme olabilir belki canm

Yerlesme olabilir belki canm

Ya bu ay zaten çok tuhaf oldu benim prolaktin iççin dostinex kullandım adetime 2 gün kala kan geldi bende erken oldum sandım 1-2 gün kahverengi kanama oldu sonra kesildi bekle bekle adet olmadım 10.gün doktrumu aradım geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi hamile olabilirim diye umutlanmaya başladım artık çünkü günü gününde olurum 12. gün adet oldum tabi hayaller fora :KK43:
Şimdi de tam yumurtlama döneminde kanama yerleşme kanaması yumurtmala döneminde oluyormuş herşeyi ona yormak istemiyorum daha sonradan çok üzülüyorum :110:

Ya bu ay zaten çok tuhaf oldu benim prolaktin iççin dostinex kullandım adetime 2 gün kala kan geldi bende erken oldum sandım 1-2 gün kahverengi kanama oldu sonra kesildi bekle bekle adet olmadım 10.gün doktrumu aradım geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi hamile olabilirim diye umutlanmaya başladım artık çünkü günü gününde olurum 12. gün adet oldum tabi hayaller fora :KK43:
Şimdi de tam yumurtlama döneminde kanama yerleşme kanaması yumurtmala döneminde oluyormuş herşeyi ona yormak istemiyorum daha sonradan çok üzülüyorum :110:
Bir doktora gorun canim
Kan ver en iyisi oyle yapmak
Suphe mahvediyor insani zaten

_Masalim_ _Masalim_ sedooooşuuummm nerdesin balimmm
84zmr 84zmr taze anniş sen nerdesin
min123 min123 kuzuucan neredesiniz
Benim kaburgalarimin alti agriyor ya sol arka taraf sanki kramp giriyor neden acaba

X