Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canmm hayırdırBen rahim filmine gidiyorum perşembe günü
1 senedir bebek yok. O yüzdenGeçmiş olsun canmm hayırdır
O kiyamam Allah sifa versin canim1 senedir bebek yok. O yüzden
Tamam canim rica ederimmmmOlur canım sen yap :) teşekkür ederim
ALLAH yardimcin olsun canim doktordan sonra bizide haberdar edersin1 senedir bebek yok. O yüzden
Yerlesme olabilir belki canmHanımlar maşallahınız var Rabbim sohbetinizi arttırsın inşallah :)
Benim de yumurtlama günüm perşembe çalışmalar hızlandı bu ara
Ama az önce çok az pembe bi kanama oldu sizce neden olabilir?
Insallah birtanem iyi degerlendir o zamanlari :)Kizlar ben yumurtlama zamanina girdim sanirim 12sinden 17 sine kadar devam edecek 17si yumurtlam zamaniiii vücudumdan anliyorum akintim fazlalastiiii hadi INŞALLAH bebisss gelir bu zaman icindeee
Yerlesme olabilir belki canm
Bir doktora gorun canimYa bu ay zaten çok tuhaf oldu benim prolaktin iççin dostinex kullandım adetime 2 gün kala kan geldi bende erken oldum sandım 1-2 gün kahverengi kanama oldu sonra kesildi bekle bekle adet olmadım 10.gün doktrumu aradım geç döllenme olmuş olabilir bekle dedi hamile olabilirim diye umutlanmaya başladım artık çünkü günü gününde olurum 12. gün adet oldum tabi hayaller fora
Şimdi de tam yumurtlama döneminde kanama yerleşme kanaması yumurtmala döneminde oluyormuş herşeyi ona yormak istemiyorum daha sonradan çok üzülüyorum
Bir doktora gorun canim
Kan ver en iyisi oyle yapmak
Suphe mahvediyor insani zaten
Oyle yaparsin kuzumEn iyisi biraz daha beklemek canım :) ne zaman sabırsızlıktan beklemediğim zaman hüsrana uğruyorum bu sefer uğraşmıcam :)
Hayir degilim keskeee olsam kuzum yaHamile misin canım :)
kaç yıllık evlisinHayir degilim keskeee olsam kuzum ya
7 ay oldukaç yıllık evlisin