- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
:) Günahlarını almayalım belki gerçekten uyuyorlardr ama hiç erkn yatmazdi 3 u bulurlar di dediğin de olabilirrrNe yapimm bu sateee uyoyolarmis peh kulahima anlatsinlarrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) Günahlarını almayalım belki gerçekten uyuyorlardr ama hiç erkn yatmazdi 3 u bulurlar di dediğin de olabilirrrNe yapimm bu sateee uyoyolarmis peh kulahima anlatsinlarrr
:) Günahlarını almayalım belki gerçekten uyuyorlardr ama hiç erkn yatmazdi 3 u bulurlar di dediğin de olabilirrr[/QUOTE
Ne yapsinlarr kuzu iyi yapiyolarr bizim gibi bos gecirmiyolllar benim kocis uyudu bende burallara atimm kendimii ....
Tam günümde yani bugün oldum canım :)Sevdazede adet oldunmu cann
Bende bugun yogun net oldum artik sevda 9 ocak benimkiTam günümde yani bugün oldum canım :)
Çıtır gelin :)Yaa 16 aylık evliyim :) :)
Bende 21hih ben citirim asilBenden sonraki çıtır deepandfury
Nereye gitme ya ozlerim ben,seniKuzular ben bi süre yokum gönüllü bir arkadaş ilk mesajdaki listeyi kopyalayıp hanımların takibini yapabilir kendinize cici bakın görüşmek üzere :)
Kafa dinlemeye ihtiyacım var kuzum hemde işlerim var :) görevi sana devrediyorum :) yine gelirim öpüldün minik kuşumNereye gitme ya ozlerim ben,seni
Kuzum ben yaparim eger sizede uygun olursa ama kuzum sende gel ozletme kendini olur muKuzular ben bi süre yokum gönüllü bir arkadaş ilk mesajdaki listeyi kopyalayıp hanımların takibini yapabilir kendinize cici bakın görüşmek üzere :)
Sizi gidi haylazlar arkamizdam neler konusmuslar Esr02 uyku tutmadi kuzular kitap okuyorum okuyorum olmadi hemen kendimi buraya attim yineUyuyun uyuyun canlarım yarın konusrz öptüm kocamannnnnn
Tamam balim ben ilgilenirimBen yapamamki kuzu sen col iyi beceriyodunn cok uzldm
Bnm icin sorun yok kuzmKuzum ben yaparim eger sizede uygun olursa ama kuzum sende gel ozletme kendini olur mu
Beraberde yaparız kuzum hep birlikte super bi grubuz zatennn sevdazedede işlerini halledip gelir aramizaBnm icin sorun yok kuzm
Aynen ole askos :)uyumadinmi kiz sen halaBeraberde yaparız kuzum hep birlikte super bi grubuz zatennn sevdazedede işlerini halledip gelir aramiza