Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Muhabbetimizi rabbim arttirsin insallah kuzumEvet ya içimi bir sıcaklık kapladı resmen :)
Kizzz sen cok citirsin anaa :)))Bn daha 20 yımm :))
Valla aynenn buraya girince rahatliyo insann butunn icindeki birikmislerini anlatabiliyozzz kardesten annadan kaynanadan daha iyi anliyoz birbirimi dert bir oluncaa anlamakta kolay oluyo tabiAh sabredip bekleyecegiz canim yaa mecburr
Topigimiz iyiki var yoksa kafayi yerdim dusun dusun
Buraya girince kafa dagitiyorim
Allah kabul etsin hayatim bize de dua etBen unutuyorm yetişemiyorm ki hepinize şimdi kurqnımı okuyup katılacağm sizlere
Ediyorm bitanemm vallahiAllah kabul etsin hayatim bize de dua et
Yok yok gecti bizden ruhum öldü benim :)Ne yaşlanması ya bnm bildiğim yaşlılık 40 dan sonra olur yakıştıramıyorum size siz çıtirsinz tabisiiiii
Yaa 16 aylık evliyim :) :)Kizzz sen cok citirsin anaa :)))
Kac yillik evlisin sen
Ohh mis hayatinin baharindasin
Anamm swn cokdaha yenisinnNe yaşlanması ya bnm bildiğim yaşlılık 40 dan sonra olur yakıştıramıyorum size siz çıtirsinz tabisiiiii
AYnen kuzumValla aynenn buraya girince rahatliyo insann butunn icindeki birikmislerini anlatabiliyozzz kardesten annadan kaynanadan daha iyi anliyoz birbirimi dert bir oluncaa anlamakta kolay oluyo tabi
Yok yok citrsinzzzzYok yok gecti bizden ruhum öldü benim :)
Resmen 45 hissediyorum :)
Sagol balimmmEdiyorm bitanemm vallahi
Tamam kuzum ALLAH kabul etsinO zaman ocakta okumaya baslayalim kim ne kadat okursa
Hatim konuku topigimize yazar
Tabi ya Bn baştanda soylemstim :))Anamm swn cokdaha yenisinn
Kizzz seninyerimm ben yaa taze gelin kucuk gelin :))Yaa 16 aylık evliyim :) :)
Amin hayatinTamam kuzum ALLAH kabul etsin