Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ya ben ne yapayim yas oldu 23 5 yillik evliyimm afedersiniz acmadigim dr kalmadii ameliyatlar tedaviler derkenn eni sonu deliligim tutu biraktim dr o sira hamile kaldimmm sevindik etikk 4 aylik oldu cinsiyetini ogrenmeye giderken kalbi durdu dediler Genede sukur etiik Simdide kurtajdan sonra 4 ayim deniyoruzzz her ay ama tuturamiyozz korkuyorum ya yine 5 yill olmasaa diye

Kizlarrr size doyum olmuyor.elim sizden olmuyor ama sabah 6 da uyanip ise gitmem lazim
Sizi cok seviyorum
Sabah bulusmak hayirli haberler almak umuduyla insallah uyuyorum ben
Sizi cooook seviyorim
Hayirli geceler kuzularim

Ya ben ne yapayim yas oldu 23 5 yillik evliyimm afedersiniz acmadigim dr kalmadii ameliyatlar tedaviler derkenn eni sonu deliligim tutu biraktim dr o sira hamile kaldimmm sevindik etikk 4 aylik oldu cinsiyetini ogrenmeye giderken kalbi durdu dediler Genede sukur etiik Simdide kurtajdan sonra 4 ayim deniyoruzzz her ay ama tuturamiyozz korkuyorum ya yine 5 yill olmasaa diye
Olucak balimmm hayirlisyla uzme o guzel canini daha cok gencsin ALLAHIM nasip edicek INŞALLAH :KK200:

Hay
Kizlarrr size doyum olmuyor.elim sizden olmuyor ama sabah 6 da uyanip ise gitmem lazim
Sizi cok seviyorum
Sabah bulusmak hayirli haberler almak umuduyla insallah uyuyorum ben
Sizi cooook seviyorim
Hayirli geceler kuzularim
Hayirli geceler bal kaymagim :KK66:

X