- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Iyiym bidenem sen nasilsn adet olmusmuydnEsr02 nasilsin tatlim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiym bidenem sen nasilsn adet olmusmuydnEsr02 nasilsin tatlim
Kuzum ben senden 10 kilo fazlayimm kuzummmBirbirimizi sevmenin ortak yonleri :))
Koskoca 11 yili beraber gecirdik bizde hayatum
Allah daim etsin sizinkinide bir evlatla mucdelesin
Citiriz tamamm senin dedigin olsun kuzuu :)
Bebisimiz olsunda citir anne olalim
ben bu kiloyla balik kraker olurum ama neyse :)
Seni unuturmuyum ben sekeerlikBeni unuttunuz galiba tatlislar
Bnde sizleri özledim ya gerçekten warya bu topikteki kızlar çok cana yakın hmn buraya kndimi atıyorum diğer topikler gibi degilNasisin kuzum,benim,ozledim,zaten,seni,yahu
Benimdr vallahi seni cok sevdinKuzum ben senden 10 kilo fazlayimm kuzummm
AMIN bitanem benim INŞALLAH evimiz bebegimizle huzurla dolsun ALLAHIM nazarlardan korusunnn
Kuzum bebegimize kavusalim sonra beraber kiloları verirz balim nedersin
Icim cok isindi sana yaa can yoldasimm
Biliyorum tatlım takip ediyorum Bn senii :)Oyy kiyamam kuzum bugun biraz kosturmali oldu balimm. nasilsin kuzum
Size degil kuzu bize hepimize nazar degmesin :)Biliyorum canimcim accik bende naz yapiyim didim tv izliyorum canim bende sohbetinizi takip ediyorum çok keyiflisiniz valla masallah kadar değmesin size
Ya sanki birbirmizi taniyor gibiyiz yaBnde sizleri özledim ya gerçekten warya bu topikteki kızlar çok cana yakın hmn buraya kndimi atıyorum diğer topikler gibi degil
OhhhhhhhhhOy oy cansiniz can hepinizi tek tek öpüyorum
Ayy bende cok sevdim hepinizi super hamisler grubu oluruz kuzumBenimdr vallahi seni cok sevdin
Diger topik uyelerimizi de kader yoldaslarinida cok sevdim
Insallah hamis oluruz da bu grup kapanmaz surekli burdan gebelik durumumuzu konusuruz
Aynen ya çok iyi oldu iyiki aklımıza geldi 2 günde çıkartık aradanNasilsin kuzumm hatimlerimiz bitti sukur
Hatim duasida yapildi agzina yiregine saglik
Digerlerinde hep bir kayirmaca sorulan sorulara cwp vermemece durumi var bende bundan baska grupa girmiyorimBnde sizleri özledim ya gerçekten warya bu topikteki kızlar çok cana yakın hmn buraya kndimi atıyorum diğer topikler gibi degil
Ah kuzum maceram husranla son buldu darisi 25neBiliyorum tatlım takip ediyorum Bn senii :)
Bizde seni öpüyoruz sekerlikOy oy cansiniz can hepinizi tek tek öpüyorum
Muaaahh :)))Digerlerinde hep bir kayirmaca sorulan sorulara cwp vermemece durumi var bende bundan baska grupa girmiyorim
Burdaki sekerparelerim sizler yetiyorsunuz bana :)
Aynenn kuzuu yaa ne guzel olurAyy bende cok sevdim hepinizi super hamisler grubu oluruz kuzum
Bitanem bu ay wardi belki onun için erkndikkat zaten canını sıkmaAh kuzum maceram husranla son buldu darisi 25ne