Oyyy kuzum benim cok sukur rabbim bebisini sana verdiAminn inşallah canm c0mlemizinkini ilk deneme diyelim canımm
Aminn inşallah canm c0mlemizinkini ilk deneme diyelim canımmBebis var mi kuzum ilk denememi ?
Ne guzel rabbim daim etsin hayatim
İnşallahh canımm en kısa zamanda rabbm sizlerede nasip etsin inşallahhOyyy kuzum benim cok sukur rabbim bebisini sana verdi
Nasiplendirdi seni
Darisi bizim basimiza insallah
Kuzum ben 27 yasindayimmm citiriz kuzum bizzz oyle demeYoook be yavru ruhum coktu 6 u ayda reesmen 40 45 oldum hayatim
Senin yas kac
Bebisimin hep benimle buyumesini hayal ederdim
Ben.annemle aramda 17 18 yas var simdi benim bebisle aramda 30 yas olacak bedenen coktugum icin nene mi anne mi desem diye tereddut edecek :)
Kaynatiyorlar ya ben de kaynattmadan direkt yiyecegim 3 4 tane :))))Kuzum.incir kuru nasilmis
İster kurusunu ye istersen kaynat canm hem suyunu hem inciri yeKuzum.incir kuru nasilmis
Amaa küsme sen kiyamam kii hosgeldin bebegimmKızlar hiç bni soran yok küstüm
Kaynatiyorlar ya ben de kaynattmadan direkt yiyecegim 3 4 tane :))))
Kür degil kizzz kaynatmamak icin oyle sey yaptim
Kizlar yarin aliyimda yiyimm bariiİster kurusunu ye istersen kaynat canm hem suyunu hem inciri ye
Birbirimizi sevmenin ortak yonleri :))Kuzum ben 27 yasindayimmm citiriz kuzum bizzz oyle demekuzum bende 16 aylik evliyim... esimle bende 11 yildir tanisiyorum kuzummm tesadüfe bak
Oyy kiyamam kuzum bugun biraz kosturmali oldu balimm. nasilsin kuzumKızlar hiç bni soran yok küstüm
Hosbulduk canımın içi okuyom okuyom dolaniyom seni soran yok esra onlar öyle iyiler diyrm çıkıyorm formdanAmaa küsme sen kiyamam kii hosgeldin bebegimm
He kuzum yiyecem bende ocakta bu ay belli olsun bakalimİster kurusunu ye istersen kaynat canm hem suyunu hem inciri ye
Nasisin kuzum,benim,ozledim,zaten,seni,yahuKızlar hiç bni soran yok küstüm
Hayirr dusunme oyle kuzum kim yazarsa hoppp lafa daliyoruzHosbulduk canımın içi okuyom okuyom dolaniyom seni soran yok esra onlar öyle iyiler diyrm çıkıyorm formdan
:) sağolun ya çok tatlisinzHayirr dusunme oyle kuzum kim yazarsa hoppp lafa daliyoruz
Arada kayniyoruz canim benimmmm
Yarin hep seni soracagim bak gorursun :)
Hayyirrr unutmadikkiii :))Beni unuttunuz galiba tatlislar
Nasilsin kuzumm hatimlerimiz bitti sukur:) sağolun ya çok tatlisinz